سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۴۰۵
بین الملل

دیدار وزیر خارجه آمریکا با نخست‌وزیر عراق در نیویورک

دیدار وزیر خارجه آمریکا با نخست‌وزیر عراق در نیویورک
اخبار محرمانه - فارس/وزیر خارجه آمریکا در دیدار با نخست‌وزیر عراق در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه غرب آسیا گفتگو کرد. «علی الزیدی» نخست‌وزیر ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس /وزیر خارجه آمریکا در دیدار با نخست‌وزیر عراق در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه غرب آسیا گفتگو کرد.
«علی الزیدی» نخست‌وزیر عراق که برای حضور در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک رفته، با «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا دیدار کرد.
وزارت خارجه آمریکا طی بیانیه‌ای درباره این دیدار اعلام کرد که روبیو با الزیدی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه غرب آسیا گفتگو کرد.
در این بیانیه آمده است: «دو طرف بر اهمیت برچیدن شبه‌نظامیان تروریست در عراق، جلوگیری از حملات از خاک عراق و اعمال کامل حاکمیت این کشور توافق کردند».
این دیدار در بحبوحه جنگ نظامی و اقتصادی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و پیش از خروج برنامه‌ریزی‌شده‌ی تمام نظامیان آمریکایی از عراق در تاریخ ۳۰ سپتامبر انجام می‌شود.
شبکه «الجزیره»‌ نیز گزارش داد که نخست‌وزیر عراق در این دیدار گفته است: «ما مصمم هستیم الزامات حاکمیت را تکمیل کنیم و مطمئن شویم که سلاح‌ها منحصراً در دست دولت هستند».


نظرات شما