جمعه ۲۷ شهريور ۱۴۰۵
اقتصادی

تسهیل صادرات آبزیان بوشهر بررسی شد

تسهیل صادرات آبزیان بوشهر بررسی شد
اخبار محرمانه - ایسنا/ استاندار بوشهر در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی آبزیان سن‌پترزبورگ با رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس و معاون وزیر جهاد کشاورزی دیدار و درباره تسهیل صادرات آبزیان ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایسنا / استاندار بوشهر در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی آبزیان سن‌پترزبورگ با رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس و معاون وزیر جهاد کشاورزی دیدار و درباره تسهیل صادرات آبزیان بوشهر و رفع موانع پیش روی فعالان این بخش گفت‌وگو کرد.
ارسلان زارع جمعه ۲۷ شهریور در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی آبزیان سن‌پترزبورگ با رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و معاون وزیر جهاد کشاورزی دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مسائل و موضوعات مرتبط با حوزه شیلات و آبزیان و همچنین راهکارهای تسهیل صادرات محصولات شیلاتی مورد بررسی قرار گرفت.
طرفین در این نشست بر ضرورت توسعه همکاری‌ها و رفع موانع پیش روی صادرات آبزیان، به‌ویژه محصولات تولیدی استان بوشهر، تأکید کردند.
بررسی ظرفیت‌های موجود برای توسعه بازارهای صادراتی و تقویت حضور محصولات شیلاتی استان در بازارهای بین‌المللی نیز از دیگر محورهای این دیدار بود.
این نشست در راستای تقویت دیپلماسی اقتصادی و استفاده از ظرفیت‌های بین‌المللی برای توسعه صنعت شیلات و افزایش فرصت‌های صادراتی استان بوشهر انجام شد.


نظرات شما