دوشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۵
بین الملل

رژیم صهیونیستی به دنبال گسترش شهرک‌های غیرقانونی در قدس شرقی

رژیم صهیونیستی به دنبال گسترش شهرک‌های غیرقانونی در قدس شرقی
اخبار محرمانه - ایسنا/یک کمیته برنامه‌ریزی رژیم صهیونیستی با طرح ساخت حدود ۴۵۰ واحد جدید شهرک‌سازی در محله فلسطینی «ام‌لیسون» در قدس شرقی اشغالی موافقت کرد؛ طرحی که به گفته یک ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایسنا /یک کمیته برنامه‌ریزی رژیم صهیونیستی با طرح ساخت حدود ۴۵۰ واحد جدید شهرک‌سازی در محله فلسطینی «ام‌لیسون» در قدس شرقی اشغالی موافقت کرد؛ طرحی که به گفته یک سازمان حقوقی اسرائیلی، می‌تواند ترکیب جمعیتی این منطقه را به‌طور قابل توجهی تغییر دهد.
رژیم صهیونیستی طرح ساخت حدود ۴۵۰ واحد جدید شهرک‌سازی در محله فلسطینی «ام‌لیسون» در قدس شرقی اشغالی را تصویب کرد.
به گزارش شبکه خبری الجزیره، این طرح نخستین بار در سال ۲۰۲۲ از سوی یک شرکت خصوصی ارائه شده بود، اما به دلیل الزام به توسعه جاده منتهی به محل اجرای پروژه متوقف شد.
این سازمان افزود که پس از آن، شهرداری قدس اشغالی نیز به‌عنوان یکی از طرف‌های ارائه‌دهنده طرح به پروژه پیوست و توسعه جاده در قالب همان طرح گنجانده شد.
محله «ام‌لیسون» میان «جبل‌المکبر» و «صور باهر» قرار دارد و در حال حاضر حدود ۸۰۰ واحد مسکونی فلسطینی، عمدتاً ساختمان‌های دو یا سه‌طبقه، در آن واقع شده است.
به گفته «عیر عمیم»، پروژه جدید شامل ساختمان‌هایی با ارتفاع حداکثر ۱۰ طبقه است و اجرای آن می‌تواند به‌طور چشمگیری بافت و ترکیب جمعیتی این محله را تغییر دهد.
این سازمان همچنین اعلام کرد این طرح بزرگ‌ترین پروژه شهرک‌سازی از این نوع در داخل یک محله فلسطینی در قدس شرقی به شمار می‌رود و می‌تواند زمینه استقرار نزدیک به 2000 شهرک‌نشین صهیونیست را در قلب این منطقه فراهم کند.
به گزارش الجزیره، شهرک‌های رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین طبق حقوق بین‌الملل، غیرقانونی هستند.


نظرات شما