اخبار محرمانه - همشهری آنلاین / اولین قسمت از «کارناوال» رامبد جوان دو هفته پس از پخش افتتاحیه اش، این چهارشنبه، 18 تیر، منتشر میشود.
پس از افتتاحیه پرسروصدا و شلوغ کارناوال در 21 خرداد قرار بود یک هفته بعد قسمت اول اولین رئالیتیشوی رامبد جوان برای شبکه نمایش خانگی منتشر شود که به دلیل وقوع جنگ و سپس شروع ماه محرم، فاصله بین افتتاحیه و قسمت اول 28 روز شد و حالا قرار است چهارشنبه 18 تیر منتشر شود. آنطور که رامبد جوان توضیح داده تیم مفصل در اتاق فکر دارد. 16 هنرمند به برنامه دعوت شده اند و از آنها خواسته شده با دغدغهها و موضوعات و توانمندیهای خود تیم تشکیل دهند، تمرین کنند و آماده شوند تا روی صحنه برنامه «کارناوال» بیایند و با ارائه پرفورمنس با سایر گروهها رقابت کنند.
طبق توضیحات رامبد جوان همچون خندوانه در این برنامه هم تماشاگران در استودیو حضور دارند. اما دو تفاوت وجود دارد. تعداد تماشاگران این بار بسیار بیشتر است: 500 تماشاگر و قرار است بیشتر از خندوانه در برنامه سهیم باشند. آنها داورانی هستند که به اجراهایی که میبینند امیتاز میدهند. جوان در باره موضوع این رئالیتیشو و شیوه برگزاریاش هم اینطور توضیح داده است: «این برنامه شباهتی با تلنتشوها و برنامههای استعدادیابی در ارائه کار دارد. اما تفاوتش این است که این بار گروههای شرکت کننده حرفهای هستند و داوری به معنای کارشناس وجود ندارد بلکه 500 تماشاگر هستند که به این گروهها رای میدهند. در هر قسمت 2 گروه رقابت میکنند که علاوه بر اجرای خود، کنفرانس و گفتوگویی هم با تماشاگران دارند یعنی مثل کنفرانسهای فستیوالها با تماشاگران گفتوگو میکنند و یک بار دیگر از آنها رای میگیرند. این بخش هم بسیار اهمیت دارد که میتواند امتیاز را بالا یا پایین ببرد.
بازار ![]()
با پخش یک افتتاحیه هنوز برای اظهار نظر در باره برنامه زود است، اما میتوان نظرات مخاطبان را در پستهای ایسنتاگرامی این برنامه دید:
انتظار یک برنامه هیجان انگیز و جذاب
بسیاری از بینندگان برنامه از حضور دو باره رامبد جوان پس از خندوانه استقبال کردهاند و نوشتهاند انتظار دارند برنامه هیجانانگیز و جذابی پیش رویشان باشد. یکی از مخاطبان نوشته: «با این که فقط افتتاحیه برگزار شده و قسمت اول هنوز منتشر نشده، اما در نگاه اول ایده ای که در حال اجراست، خلاقانه و نوآورانه است.» اما یکی از فراگیرترین بخشهای این برنامه همنوازی نوازنده ایتالیایی، استفانو ماریو و محسن شریفیان بود که در واقع همراهی آکاردئون و نی انبان بود. این اجرا بسیار در صفحههای مجازی بازنشر شده و در باره آن به فراوانی نوشته اند. از جمله یکی از کاربران نوشته: «اجرای ماریو استفانو و محسن شریفیان با روح و روان آدم بازی میکرد و واقعا شاهکار بود.» رپخوانی سینا ساعی هم از اجراهای دیگری است که مورد توجه بینندگان کارناوال قرار گرفته است.
یکی از تماشاگران برنامه هم در باره آن نوشته است: «روی کاغذ ایده جذابی است که هنرمندان در گروههای مختلف با هم رقابت کنند. میدانیم این فرمول جواب هم میدهد. نمونه اش بازی مافیاست که به شکلهای مختلف ساخته شده است. ولی جدا از ایده مهم این است که این ایده باید در اجرا خوب دربیاید.»
دکور برنامه هم مورد مورد دیگری است که توجه مخاطبان را جلب کرده است. مخاطبی نوشته: «تصویربرداری و دکور برنامه بسیار تمیز و کمنظیر بود. باعث شده بود برنامه تماشایی شود.» دیگری هم آن را صمیمی و مدرن توصیف کرده است.
اما انتقادهایی هم در باره برنامه وجود دارد. یکی از انتقادها مربوط به طولانی و بیهدف بودن برنامه بود. کسانی که این انتقاد را داشتند به این اشاره کرده بودند که در کل برنامه فقط گروهها مشخص شدند و حتی این که برنامه قرار است چطور پیش برود، توضیح داده نشد. انتقاد دیگر البته مربوط به حضور چهرههای تکراری در این برنامه است. یکی از کاربران نوشته: «باید در کنار بازیگران و هنرمندانی که بارها آنها را دیدهایم، چهرههای جدید هم میدیدیم. مثل بامداد افشار و سینا ساعی که حضورشان خوب بود. ولی فقط همین دو نفر چهرههای جدیدی بودند. بقیه باز هم کسانی بودند بارها در تمام رئالیتی شوها آنها را دیده ایم.»
و البته یک انتقاد مهم هم به حضورکم رنگ خانمها در میان شرکتکنندگان بود. یکی از تماشاگران نوشته است: «میان شرکتکنندهها فقط رویا میرعلمی خانم بود. ما قحطی هنرمند خانم نداریم و باید در این برنامهها حضور خانمها بیشتر باشد.»