اخبار محرمانه

آخرين مطالب

چطور تلخی سبزی قورمه‌ را بگیریم؟ فرهنگی اجتماعی

چطور تلخی سبزی قورمه‌ را بگیریم؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایلنا/ قورمه‌سبزی را می‌توان هم با مرغ و هم با گوشت تکه‌ای درست کرد که در ادامه قصد داریم طرز تهیه قورمه‌سبزی با گوشت تکه‌ای به همراه نکاتی برای گرفتن تلخی سبزی آن آموزش دهیم.
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین: خورش قورمه‌سبزی از محبوب‌ترین و اصیل‌ترین خورش‌های ایرانی است که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق آن نباشد. البته در برخی شهرها این خورش با مواد دیگری طبخ می‌شود که خیلی متفاوت نیستند؛ مثلاً به جای استفاده از لوبیا قرمز از لوبیا چیتی استفاده می‌شود و در برخی نقاط به جای استفاده از سبزی خورشی متداول از سبزی‌های معطر کوهی و محلی استفاده می‌شود. قورمه‌سبزی را می‌توان هم با مرغ و هم با گوشت تکه‌ای برای ناهار درست کرد که در ادامه قصد داریم طرز تهیه قورمه‌سبزی با گوشت تکه‌ای به همراه نکات طلایی پخت آن را به شما عزیزان آموزش دهیم. لازم به ذکر است که این نوع قورمه‌سبزی بیشتر مورد پسند ایرانیان قرار می‌گیرد ولی در بعضی موارد، تهیه قورمه‌سبزی با مرغ نیز به علت تنوع مزه‌ای که ایجاد می‌کند، پیشنهاد می‌شود.
مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی با گوشت ( برای 4 الی 5 نفر)
سبزی قورمه (اسفناج، شنبلیله، تره، گشنیز و جعفری) 500 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
لوبیا قرمز یا چیتی 200 گرم
گوشت خورشی 400 گرم
لیمو عمانی 3 عدد
روغن مایع به میزان لازم
نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
► مرحله اول: لوبیا قرمز قورمه سبزی را خیس می‌کنیم
برای اینکه پس از مصرف خورش قورمه‌سبزی دچار نفخ معده نشوید بهتر است لوبیاهای قرمز را از شب قبل در آب بخیسانید و در صورت امکان 2 الی 3 بار، آب آن را عوض کنید. 
► مرحله دوم: تفت دادن سبزی‌های قورمه
ابتدا سبزی‌های خورشی از جمله اسفناج، تره، گشنیز و جعفری را به‌خوبی می‌شوییم و سپس بر روی تخته به صورت ریز خرد می‌کنیم. بعد از خرد شدن سبزی‌ها، درون ماهیتابه‌ای مقداری روغن ریخته و سبزی‌های خرد شده را به ماهیتابه می‌افزاییم و تفت می‌دهیم. هر چه بیشتر سبزی‌ها را تفت دهیم تا تیره‌تر شوند در نهایت خورش قورمه‌سبزی ما جا افتاده‌تر شده و روغن می‌اندازد. اما این کار را نباید بیش از اندازه انجام داد زیرا باعث می‌شود تمام ویتامین‌های سبزی از بین برود. بعد از تفت‌دادن سبزی‌ها آن را از روی شعله برداشته و کنار می‌گذاریم.
► مرحله سوم: پیاز و گوشت قورمه سبزی را اضافه می‌کنیم
پیازها را پوست کنده و می‌شوییم و به صورت نگینی خرد می‌کنیم. آنگاه درون ماهیتابه مقداری روغن می‌ریزیم و بر روی شعله قرار می‌دهیم. پیازهای خرد شده را به ماهیتابه افزوده و تفت می‌دهیم. اجازه می‌دهیم تا رنگ پیازها اندکی طلایی و نرم شوند سپس زردچوبه به میزان لازم را به آن اضافه می‌کنیم و دوباره تفت می‌دهیم. گوشت خورشتی را به قطعات کوچک تقسیم می‌کنیم و آن را می‌شوییم و به پیازها اضافه می‌کنیم و آن ها را تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت اندکی تیره شود. در این مرحله نباید به گوشت نمک اضافه کنیم چون باعث دیرپز شدن آن می‌شود.
► مرحله چهارم: جا افتادن قورمه سبزی
در این مرحله لوبیاهای قرمز را به گوشت اضافه کرده و تفت می‌دهیم سپس چند لیوان آب جوش را به قابلمه افزوده و اجازه می‌دهیم تا لوبیا با گوشت با حرارت ملایم بپزد. بعد از این که گوشت و لوبیا مقداری با هم پختند حال سبزی‌های سرخ شده را به قابلمه اضافه کرده و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه می‌کنیم. در آخر لیمو عمانی‌ها را شسته و با چنگال آن‌ها را سوراخ کرده و از قبل در آب بخیسانید تا تلخی آن گرفته شود و سپس داخل خورش می‌اندازیم. زیر خورشت را کم کرده و اجازه می‌دهیم تا به آرامی جا بیفتد. هر چقدر خورش بیشتر روی حرارت ملایم باشد بهتر جا می‌افتد.
► مرحله پنجم: پخت پلو
برای درست‌کردن برنج ابتدا قبل از پخت برنج، بهتر است به مدت 2 الی 3 ساعت آن را در آب و اندکی نمک خیس کنیم سپس قابلمه‌ای را پر از آب کرده و روی شعله می‌گذاریم تا بجوشد و بعد کمی روغن و نمک به آن اضافه می‌کنیم. برنج خیس خورده را در آن می‌ریزیم و زمانی که برنج قد کشید و مغز پخت شد، آن را آبکشی می‌کنیم. بعد از آبکشی، برنج را در قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم می‌گذاریم. بعد از دم کشیدن برنج بر روی آن روغن داغ می‌ریزیم تا برنج خشک نباشد و بعد از 15 دقیقه برنج را از روی شعله بر می‌داریم.
چطور تلخی قورمه سبزی را بگیریم؟
خورش قورمه سبزی از جمله غذاهای اصیل ایرانی است که تقریبا بدون هیچ‌گونه تغییری از زمان‌های قدیم تا به امروز، سر سفره ایرانی‌ها بوده است. این خورش ابتدا در میان عشایر دام‌پرور متداول بود و بعد از آن به سراسر ایران منتقل شد. در ادامه به راهکارهای سریع و موثر برای رفع تلخی قورمه سبزی پرداخته‌ایم.
سریع‌ترین و ساده‌ترین روش‌ها برای رفع تلخی قورمه سبزی
سبزی خورش قورمه‌سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و نعناع است که اگر مقدار شنبلیله یا میزان سرخ کردن سبزی زیاد شود، طعم خورش به تلخی می‌زند. همچنین استفاده نامناسب از لیمو عمانی نیز ممکن است از دلایل تلخ شدن قورمه‌سبزی باشد. قبل از استفاده، لیمو عمانی را به مدت چند ساعت بخیسانید و یا آن را بشکنید و هسته‌ها را جدا کنید. سپس لیمو را بکوبید و یک تا 2 قاشق غذاخوری از آن را در انتها به خورش اضافه کنید.

لینک کوتاه:
https://www.secretnews.ir/Fa/News/564915/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وضعیت بورس در دولت رئیسی به کدام سمت می رود

ورود مجلس به ماجرای اعترضات اخیر در چند شهر

برجام در پیچ خطرناک سیاسى

آیا رئیسی فرصت آواربرداری را پیدا می کند؟

رئیسی برجام را نجات می دهد

تصمیم مهم اصولگرایان ؛ جدیدترین خبر در مورد گزینه های شهرداری تهران

سکوت رئیسی تا روز موعود

واکنش نماینده تبریز به اعترضات در این شهر

واکنش ها درباره جایگزین ظریف در وزارت امور خارجه

ثبت نام واکسن کرونا در سامانه واکسیناسیون الزامی است

اختلال در سامانه ثبت نام واکسن کرونا رفع شد؟

مانیتور فابریک ساینا و کوییک! یکی از 10 آپشن جذاب خودرو

آگهی ترحیم

اجاره آپارتمان در شهران برای علاقه‌مندان طبیعت و طبیعت‌گردی

مراجعه 11 هزار دستگاه خودرو به مراکز معاینه فنی با پذیرش اینترنتی

کاهش ترافیک پایتخت پس از تعطیلات 6 روزه

صوت/ آیا در بهشت فقیر وجود دارد؟

حمله قوچ به کودک خردسال

ربات بسکتبالیست ژاپنی

آیا جن واقعا وجود دارد؟

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر: آموزش های مهارتی با همکاری صدا و سیمای مرکز بوشهر ترویج می شود

در نخستین نشست کانون کارآفرینی کرمانشاه مطرح شد: کانون کارآفرینی، اتاق فکری برای پیشرفت و توسعه است

سومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی برگزار شد

331 میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت روستایی در اردبیل پرداخت شد

اولین "دهکده مشاغل کودک" در گیلان افتتاح شد

مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی: ساختار منابع انسانی بسیار ارزشمند است

یک‌هزار و 700 میلیارد ریال تسهیلات در استان مرکزی پرداخت شد

فرانسه: ایران با برنگشتن به مذاکرات وین امکان احیای برجام را به خطر می‌اندازد

سه خط قرمز وزیر خارجه چین برای روابط پکن و واشنگتن: آمریکا سوسیالیسم چینی را به چالش نکشد؛ مانع توسعه چین نشود و حاکمیت ملی چین را نقض نکند

سرمقاله اعتماد/ در دوراهی امنیت و دموکراسی

دیروز رکورد مصرف برق در کشور شکست

ترکیه صدراعظم اتریش را به "خودخواهی" متهم کرد

غرق شدن کشتی مهاجران در سواحل لیبی؛ 57 نفر جان باختند

جدال لفظی آمریکا و چین به دنبال یک نشست پرتنش دیگر

عذرخواهی نامزدهای جانشینی مرکل از «اظهارات و رفتارهای ناشایست»

حمله به سفارت کوبا در پاریس

مجارستانی‌ها خواستار استعفای دولتشان شدند

بازی نفیسه روشن در سریال شش قهرمان و نصفی

عاشقانه های زوج محبوب سریال «می خواهم زنده بمانم»

سکانسی حال خوب کن از بمب یک عاشقانه

تلویزیون درها را به روی هنرمندان درجه یک باز کند

ایرج راد: کمک ها در حد مسکن های موقتی است

مهدی صبایی: هنوز من را با سریال روزگار جوانی می‌‎شناسند

تصویری از هومن سیدی در کنار نوید محمدزاده و همسرش

کرمی که مغز آدمی را گاز می‌زند

بختیار: سهم‌خواهان از دولت سیزدهم به هدف‌شان نرسند، دردسر درست می‌کنند

پیام رئیس جمهور منتخب برای درگذشت مادر سه شهید

ناگفته‌های نقش پدافند هوایی و سایت «سوباشی» در عملیات «مرصاد»

فرمانده سپاه ‌خوزستان:‌‌ تنش‌های آبی منطقه را به حداقل خواهیم رساند‌

رئیس مجلس: مقابل هرکس که در رفع مشکلات مردم کارشکنی کند می‌ایستم

© - www.secretnews.ir . All Rights Reserved.