چهارشنبه ۱۰ تير ۱۴۰۵
بین الملل

وزیر دفاع آلمان در دیدار با روته: به سیستم‌های آمریکایی نیاز داریم

وزیر دفاع آلمان در دیدار با روته: به سیستم‌های آمریکایی نیاز داریم
اخبار محرمانه - ایسنا / وزیر دفاع آلمان در گفت‌وگویی مشترک با روته گفت: «هیچ‌کس تا به حال نگفته است که ما می‌خواهیم سیستم‌های آمریکایی را کنار بگذاریم. این‌طور نیست و در آینده ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایسنا / وزیر دفاع آلمان در گفت‌وگویی مشترک با روته گفت: «هیچ‌کس تا به حال نگفته است که ما می‌خواهیم سیستم‌های آمریکایی را کنار بگذاریم. این‌طور نیست و در آینده هم نخواهد بود.»
به گزارش ایسنا، بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان در ادامه نشست خبری مشترک با مارک روته دبیرکل ناتو افزود: «ما با صنایع دفاعی آمریکا همکاری بسیار نزدیکی داریم و می‌خواهیم به این همکاری ادامه دهیم. سیستم‌هایی وجود دارند که ما هنوز آنها را نداریم یا از توانایی کافی برخوردار نیستند که در پنج تا ۱۰ سال آینده به آنها نیاز مبرم داریم.»
به نقل از پایگاه خبری کلش ریپورت، وزیر دفاع آلمان همچنین گفت: «ما می‌دانیم که ظرفیت‌های تولید آمریکا محدود است و باید فورا گسترش یابد. به همین دلیل است که ما بسیار علاقه‌مند به تولید سیستم‌های خاص یا بخش‌هایی از سیستم‌ها در آلمان هستیم. ما در حال حاضر یک نمونه با بدنه اف-۳۵ داریم و پروژه‌های دیگری نیز وجود دارد که می‌خواهیم دنبال کنیم. هدف، دستیابی به استقلال بیشتر بدون از دست دادن همکاری نزدیک با آمریکایی‌ها است.»
پیستوریوس همچنین ادامه داد: «ما در موقعیت بسیار بهتری نسبت به چند سال پیش هستیم. ما برای بحران آماده‌ایم. ارتش آلمان در حال بازسازی است. ما در حال تهیه مواد زیادی هستیم و در حال ساخت زیرساخت‌ها هستیم. ما به نیروهای ذخیره بیشتری نیاز داریم. ما می‌خواهیم خدمت اجباری ذخیره داشته باشیم.
روته نیز در این نشست مشترک در مورد اوکراین گفت: «وقتی صحبت از دفاع از اوکراین می‌شود، ایالات متحده هنوز ضروری است. جریان حمایت‌های کلیدی از سوی ایالات متحده به اوکراین ادامه دارد و کانادایی‌ها و اروپایی‌ها هزینه آن را پرداخت می‌کنند. فکر می‌کنم منصفانه است.»
دبیرکل ناتو ادامه داد: «حتی وقتی جنگ روسیه علیه اوکراین پایان یابد، روسیه همچنان یک تهدید بلندمدت برای امنیت یورو-آتلانتیک خواهد بود.»
فریدریش مرتس صدراعظم آلمان نیز در این نشست خبری مشترک در مورد هزینه‌های دفاعی گفت: «ما در سال‌های گذشته به اندازه کافی کار نکرده‌ایم. ما اکنون کارهای بیشتری انجام می‌دهیم، نه فقط برای رسیدن به رقمی که ترامپ گفته است، بلکه این کار را به نفع خودمان انجام می‌دهیم زیرا فکر می‌کنیم کار درستی است.»


نظرات شما