يکشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵
بین الملل

تظاهرات علیه دولت نتانیاهو در سرزمین های اشغالی

تظاهرات علیه دولت نتانیاهو در سرزمین های اشغالی
اخبار محرمانه - ایرنا / صدها اسرائیلی از لحظاتی پیش در اعتراض به دولت نتانیاهو دست به اعتراض زدند و راه‌های اصلی تل‌آویو را بستند. به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، روزنامه ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / صدها اسرائیلی از لحظاتی پیش در اعتراض به دولت نتانیاهو دست به اعتراض زدند و راه‌های اصلی تل‌آویو را بستند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، روزنامه یدیعوت آحارانوت نوشت که این تظاهرات گسترش یافته و در چند منطقه شکل گرفته است. معترضان خواستار تغییر دولت و حفظ سلامتی انتخابات آتی شدند.
قرار است انتخابات پارلمانی (کنست) در اراضی اشغالی بیستم اکتبر (آبان ماه) برگزار شود. مخالفان و رقیبان نتانیاهو تلاش دارند به حضور بیش از یک دهه او در حکومت پایان دهند.
بازار
تازه ترین نظرسنجی از سوی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که در صورت برگزاری انتخابات در شرایط کنونی، احزاب مخالف دولت به همراه احزاب عربی ۶۹ کرسی از مجموع ۱۲۰ کرسی کنست را به دست خواهند آورد.
به گزارش ایرنا ، بر اساس این نظرسنجی، حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو با ۲۲ کرسی در جایگاه نخست قرار می‌گیرد، اما اردوگاه حامی دولت کنونی تنها به ۵۱ کرسی می‌رسد.
این نظرسنجی از ادامه روند صعودی احزاب مخالف خبر می‌دهد. حزب «معا» به ریاست نفتالی بنت با ۲۰ کرسی در جایگاه دوم قرار گرفته و حزب «یشار» به رهبری گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد ارتش رژیم صهیونیستی نیز با ۲۰ کرسی، هم‌تراز با آن قرار دارد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین ،طبق نتایج اعلام ‌شده، حزب «دموکرات‌ها» به ریاست یائیر گولان ۱۱ کرسی به دست می‌آورد. احزاب شاس و «قدرت یهودی» به ریاست ایتمار بن‌گویر نیز هر کدام ۹ کرسی کسب می‌کنند.
همچنین حزب «اسرائیل خانه ما» به رهبری آویگدور لیبرمن ۸ کرسی و حزب «یهودوت هتوراه» ۷ کرسی خواهند داشت


نظرات شما