شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
بین الملل

ولخرجی‌های بی‌سابقه در ارتش آلمان؛ ورود پهپادهای انتحاری به ارتش

ولخرجی‌های بی‌سابقه در ارتش آلمان؛ ورود پهپادهای انتحاری به ارتش
اخبار محرمانه - ایرنا / ارتش آلمان با بودجه‌ بی‌سابقه بیش از ۱۰۸ میلیارد یورویی، برنامه گسترده‌ای برای نوسازی تجهیزات نظامی خود آغاز کرده است. به گزارش دویچه‌وله، آلمان در سال ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / ارتش آلمان با بودجه‌ بی‌سابقه بیش از ۱۰۸ میلیارد یورویی، برنامه گسترده‌ای برای نوسازی تجهیزات نظامی خود آغاز کرده است.
به گزارش دویچه‌وله، آلمان در سال جاری میلادی بیش از هر زمان دیگری برای خرید سلاح و تجهیزات نظامی هزینه می‌کند. ارتش این کشور (بوندس‌وِر)، با بودجه‌ای معادل ۱۰۸ میلیارد یورو وارد یک ولخرجی نظامی بی‌سابقه شده است؛ رقمی که از محل بودجه فدرال و همچنین وام‌های دولتی تامین می‌شود.
هدف از این سرمایه‌گذاری کلان، جبران سال‌ها کاهش بودجه دفاعی و مدرن‌سازی توان نظامی آلمان است. بوریس پیستوریوس وزیر دفاع آلمان، هشدار داده که روسیه ممکن است تا سال ۲۰۲۹ توانایی حمله به قلمرو ناتو را پیدا کند و به همین دلیل سرعت‌بخشی به تقویت ارتش ضروری است.
بازار
یکی از مهم‌ترین تغییرات در سیاست نظامی آلمان، خرید پهپادهای انتحاری است. بوندس‌وِر قصد دارد هزاران پهپاد موسوم به «مهمات پرسه‌زن» خریداری کند که با نام «پهپادهای انتحاری» شناخته می‌شوند و پس از شناسایی هدف، خود را به آن کوبیده و منفجر می‌شوند.
دو شرکت نوپای آلمانی، «استارک دیفنس» در برلین و «هلسینگ» در مونیخ، هر کدام قراردادهایی به ارزش حدود ۳۰۰ میلیون یورو برای تامین این پهپادها دریافت کرده‌اند. این تجهیزات قرار است از جمله در یگان آلمانی مستقر در لیتوانی برای تقویت جناح شرقی ناتو به کار گرفته شوند.
در کنار پهپادهای تهاجمی، آلمان به دنبال تقویت سامانه‌های دفاعی ضدپهپادی خود نیز است. این کشور سامانه‌های مختلفی از جمله تجهیزات پارازیت، تانک ضدهوایی «اسکای‌رَنجر ۳۰» و حتی سلاح‌های لیزری جدید را برای مقابله با تهدید پهپادها در دستور کار قرار داده است.
بخش دیگری از این برنامه خرید شامل تجهیزات سنگین هوایی است. دولت آلمان ۳۵ فروند جنگنده پیشرفته اف-۳۵ از شرکت آمریکایی لاکهید مارتین به ارزش ۱۰ میلیارد یورو سفارش داده است. این جنگنده‌ها قرار است جایگزین هواپیماهای قدیمی تورنادو شوند و بخشی از سپر هسته‌ای ناتو را تشکیل دهند.
همچنین ارتش آلمان ۶۰ فروند بالگرد ترابری سنگین «شینوک» از شرکت بوئینگ خریداری می‌کند که هزینه آن بیش از ۷ میلیارد یورو برآورد شده است.
ورود فناوری هوش مصنوعی نیز بخش مهمی از طرح‌های جدید نظامی آلمان است. پروژه‌ای با نام «اورانوس» قرار است با استفاده از هوش مصنوعی، حجم عظیم داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط حسگرها را تحلیل کرده و به شناسایی سریع‌تر تهدیدهایی مانند پهپادهای دشمن کمک کند.
در کنار تجهیزات رزمی، پارلمان آلمان اخیرا بودجه‌ای کلان برای تامین یونیفورم و تجهیزات شخصی ۴۶۰ هزار سرباز تصویب کرده است. اگرچه شمار نیروهای فعال فعلی حدود ۱۸۴ هزار نفر است، دولت آلمان قصد دارد در سال‌های آینده ارتش را به‌طور قابل توجهی گسترش دهد.


نظرات شما