اخبار محرمانه - خبرگزاری رها/ مجموعه نمایش خانگی «کلاغ» به کارگردانی محمدحسین مهدویان، به دلیل بروز برخی حواشی ناظر به محتوای سریال، در مرحله فیلمبرداری متوقف شده است.
مجمومه نمایش خانگی «کلاغ» به کارگردانی محمدحسین مهدویان که در مرحله انتخاب بازیگر سر و صدای زیادی به پا کرد، در مرحله تولید با حاشیه مواجه شده است.
این اثر با بازی هادی حجازیفر، الناز ملک و محسن قصابیان روایتگر داستانی از دهه ۵۰ شمسی است و حساسیت نهادهای ناظر درباره طراحی یکی از شخصیتهای اصلی باعث اعمال نظر و توقف تصویربرداری آن شده است.
مهدویان که پیش از این تجربه موفقی در عرصه نمایش خانگی با «زخمکاری» به ثبت رساند، حالا «کلاغ» را در مرحله فیلمبرداری دارد که به دلیل شغل شخصیت قهرمان آن تا مرز توقیف پیش رفته است.
شخصیت اصلی این اثر یکی از نیروهای فعال در ساواک در دهه ۵۰ بوده و همین امر حساسیتهایی در باب احتمال ایجاد سمپات و همراهی مخاطب با یک ساواکی ایجاد کرده است. مشابه این نگرانی در مورد همراهی مخاطب با شخصیتهای دوران پهلوی، در زمان پخش مجموعه نمایش خانگی «تاسیان» به وجود آمده بود و به نظر میرسد حالا منجر به حساسیتهای بیشتر در تولید سریالهای خانگی شده است.
به این ترتیب «کلاغ» در مرحله فیلمبرداری متوقف مانده است و از قرار معلوم برای جلوگیری از استمرار این حساسیتها و رفع مشکل پروژه، شغل شخصیت اصلی این اثر تغییر خواهد کرد و به مامور شهربانی تبدیل خواهد شد.
سریال «کلاغ» برای پخش از پلتفرم فیلیمو در دست تولید است.
بازار ![]()