اخبار محرمانه - فارس / در بحبوحه تشدید تهدیدات ایالات متحده علیه ونزوئلا، وزیر امنیت داخلی آمریکا کریستی نوئم خواستار خروج رئیسجمهور منتخب ونزوئلا از قدرت شد.
وزیر امنیت داخلی ایالات متحده روز دوشنبه اظهار داشت که نیکولاس مادورو، رئیسجمهور ونزوئلا، «باید برود.» به گزارش خبرگزاری ایافای اسپانیا، کریستی نوئم در مصاحبه با فاکس نیوز اظهار داشت: «ما فقط این کشتیها را توقیف نمیکنیم. ما همچنین پیامی به تمام جهان میفرستیم. فعالیتهای غیرقانونی که مادورو در آن دخیل است، قابل تحمل نیست. او باید برود. ما از مردم خود دفاع خواهیم کرد.»
این اظهارات در حالی مطرح شده که آمریکا دستور «محاصره» دریایی ونزوئلا را صادر نموده و تاکنون سه نفتکش این کشور را توقیف کرده است. کریستی نوئم در این باره مدعی شد که پول حاصل از تجارت نفت برای «گسترش» مواد مخدر در ونزوئلا استفاده میشود، در حالی که رئیسجمهور آمریکا دونالد ترامپ پیش از این صریحاً از تصاحب نفت ونزوئلا سخن گفته و مدعی شده که نفت این کشور، از آمریکا «دزدیده شده است.» اقدامات نظامی آمریکا در همسایگی ونزوئلا توسط کشورهای مختلف منطقه و جهان محکوم شده است.
بازار ![]()