اخبار محرمانه - ایرنا / شاخه نظامی جنبش حماس از کشف اجساد 2 اسیر صهیونیست در نوار غزه و تحویل آنها به رژیم اشغالگر طی امشب خبر داد.
به گزارش خبرگزاری شهاب، گردانهای شهید عز الدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس در بیانیهای اعلام کرد اجساد دو اسیر اسرائیلی امروز در جریان عملیات جستوجو و حفاری در نوار غزه یافت و از زیر آوار خارج شدند.
طبق این بیانیه قرار است اجساد کشف شده شامگاه امروز، ساعت 21 به وقت غزه، به رژیم صهیونیستی تحویل داده شوند.
تاکنون جزئیات بیشتری درباره هویت این اسیران، نحوه پیدا شدن پیکرها یا مکان دقیق کشف آنها منتشر نشده است.
جنبش حماس روز پنجشنبه 17 مهر 1404 با صدور بیانیهای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در نوار غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد.
بازار ![]()
ارتش رژیم اسرائیل نیز ظهر جمعه 18 مهر 1404 به صورت رسمی از اجرایی شدن آتشبس در نوار غزه خبر داد و اعلام کرد: براساس توافق، نیروهای اسرائیلی در مناطق خاصی از نوار غزه مستقر خواهند ماند و رفت و آمد از جنوب به شمال نوار غزه از طریق خیابان الرشید و جاده صلاح الدین مجاز خواهد بود.
این درحالی است که رژیم صهیونیستی همچنان به کارشکنی در اجرایی شدن مفاد مرحله اول آتش بس و نقض مکرر آن ادامه می دهد.
رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی بیاورد.