اخبار محرمانه

آخرين مطالب

گفت و گوی شهردار تهران با کارکنان و مدیران شهری

مهار بلند مرتبه سازی/ تکمیل لوپ مترو در تهران/ چابک سازی نیرو بدون تعدیل شهرداری تهران

مهار بلند مرتبه سازی/ تکمیل لوپ مترو در تهران/ چابک سازی نیرو بدون تعدیل
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - شهردار تهران در گفت و گوی زنده و اینترنتی با کارکنان و مدیران شهری دستاوردهای دوره پنجم مدیریت شهری را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار شهر، پیروز حناچی، شهردار تهران ظهر امروز دوشنبه 24 خرداد 1400 در گفت‌وگویی آنلاین با کارکنان شهرداری تهران دستاوردهای مدیریت شهری پنجم را تشریح کرد.
او با بیان اینکه هفته گذشته در شورای شهر تهران گزارش «تحویل و تحول شهرداری تهران» به شورای شهر تهران و بنا به ماموریتی که بر عهده شهرداری تهران گذاشته شده بود، ارایه شد، گفت: این گزارش عمدتا حول این محور که چه تحویل گرفتیم و الان که آخر دوره پنجم شوراست چه چیزی و با چه تغییراتی نحویل می‌دهیم، است.
به گفته او؛ گزارش تحویل و تحول بر اساس 9 محور، انضباط ساخت و ساز و بهسازی کالبدی، عدالت توزیعی، توسعه زیرساختی و تسهیل ترافیک، مالیه شهرداری، ارتقا کارایی سازمان، مشارکت اجتماعی و رضایت شهروندی، ایمنی و محیط زیست پایدار، حفاظت از میراث طبیعی و تاریخی شهر، هوشمندسازی و شفافیت است.
شهردار تهران ادامه داد: در حوزه نخست؛ کاهش‌50 درصدی ‌متوسط ‌زیربنای‌ سالانه ‌پروانه‌های ‌صادره‌ مسکونی‌، کاهش ‌میزان ‌مغایرت ‌ارتفاعی‌ پروانه‌های‌ صادره‌ در ‌مناطق ‌1 و2، کاهش ‌63 درصدی ‌تعداد پروانه‌های ‌مسکونی ‌مغایر ‌با ‌دستور ‌نقشه و کاهش‌ 74 درصدی ‌مجموع‌ طبقات‌ مازاد در ‌پروانه‌های ‌مسکونی ‌مغایر است که بخش عمده ای از پروانه های صادره شامل توافقات دوره قبل هم بوده است. 
حناچی یکی دیگر از اقدامات در این حوزه را مهار رشد بی‌رویه بلند مرتبه سازی نسبت به دوره قبل و کاهش 90 درصدی زیربنای پروانه‌ها عنوان کرد و گفت: البته نمی توان گفت همه اینها برنامه ریزی ما بوده بلکه شرایط رکود هم تاثیرگذار بوده؛ اما ما این تهدید را به فرصت تبدیل کردیم.
شهردار تهران در ادامه از کاهش سکونت پذیری تهران صحبت کرد که به گفته او با کاهش ‌سکونت‌پذیری ‌شهر تهران‌ با حذف ‌تسهیلات ‌تشویقی‌ (حذف‌بندهای‌5-2 و11-4‌) و تدقیق‌ طرح‌ تفصیلی‌ ویژه‌ منطقه ‌22 ‌تاثیر کاهنده سکونت‌پذیری‌ افق‌ طرح ‌از 12 میلیون 948 هزار و 253 نفر ‌به‌ 11 میلیون 335 هزار نفر رسانده است. البته این موضوع بحث حاکمیتی است که ماموریت اجرای آن در همه دوران‌ها بر عهده شهرداری تهران بوده است.
او با توضیح اینکه املاک درشت دانه با وسعتی بیش از یک پنجم شهر تعیین تکلیف شد، گفت: بیش از 16 هزار و 464 هکتار از اراضی شهر در سال‌های 96 تا 99 تعیین تکلیف شدند و برنامه‌ریزی در این اراضی به واسطه نوع زیر پهنه و ضوابط ناظر در طرح تفصیلی تعیین تکلیف نشده بود که با تدوین مصوبات مرتبط، نیمی از آن تعیین تکلیف شده‌ و نیمی دیگر در آخر دوره به نتیجه خواهد رسید. 
شهردار تهران بیان کرد: دستور العمل نوسازی شهر تهران، تدوین ‌برنامه‌ عملیاتی نحوه ‌ساماندهی ‌زیر پهنه‌ حفاظت‌ ویژه G323 با رویکرد توسعه‌ پایدار طرح اراضی پادگان 06 که امروز نشست نهایی تغییراتش در شورای عالی شهر سازی را داشتیم، پادگان جی، پادگان دوشان تپه، طرح اراضی مسیل کن یا شن چاله ها، باز آفرینی محور فداییان اسلام، بخش های ناکارآمد منطقه 18، کوره های آجر پذیری منطقه 19 و رود دره اوین-درکه اقداماتی هستند در بخش بازآفرینی و تعیین تکلیف اراضی درشت دانه انجام شد.
او به توسعه فضاهای عمومی شهر اشاره کرد و گفت: تهیه ‌6 طرح‌ بازآفرینی ‌شهری، هکتار اتمام‌ و ‌بهره برداری‌ از ‌32 پروژه‌ بهسازی ‌محیطی، اجرای ‌3 پروژه بهسازی محیطی، طراحی و اجرای 84 هکتار میدانگاه شهری در دستور کار است و بر اساس پیگیری های انجام شده 122 هزار متر مربع از فضای کارگارهی در وسط شهر تهران آزد شده است.
حناچی با بیان اینکه این رخدادها نشان دهنده این است که شعارهایمان در امتداد اقداماتمان بوده است، گفت: توسعه به مناطق جنوبی به این معنا نبوده که مناطق شمالی را تضعیف کنیم، بلکه سرمایه گذاری بیشتری پایین محور انقلاب داشتیم. به طوری که سهم خطوط در ایستگاه‌های بهره‌برداری شده در پهنه های جنوبی از کمتر از 40 درصد به بیش از 55 درصد در این دوره رسیده است.
شهردار تهران به پروژه‌های توسعه محله‌ای با رویکرد طب سوزنی اشاره کرد و توضیح داد: در سال 98 تا امسال 2 هزار 487 پروژه اجرا شده و 89 درصد در محله‌های کم برخوردار بوده است. تاکنون 551 پروژه به اتمام رسیده و در سال 98 این میزان 9 درصد اعتبارات، سال 99 حدود 30 درصد و در سال 1400 حدود 54 درصد از اعتبارات را در 22 منطقه در حوزه تملک دارایی تخصیص پیدا کرد.
*تکمیل لوپ متروی تهران
حناچی با اشاره به توسعه کمی و کیفی خطوط مترو برای تکمیل شبکه ریلی حمل و نقل تهران، بیان کرد: بعد از حدود چند دهه، 30 بهمن 1398، طرح جامع حمل و نقل ریلی در یکصد و پنجاه و ششمین جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری به تصویب رسید. بهره برداری از 40 کیلومتر مسیر مترو جدید شامل 13.5 کیلومتر در خط 7 بخش میانی و شمالی، بهره برداری از 26.5 کیلومتر از بخش میانی و شمالی خط 6 در این دوره اتفاق افتاده است.
او با بیان اینکه برنامه ریزی و بهره برداری از 1.2 کیلومتر مسیر توسعه غربی خط 4 نیز تا پایان تیر 1400 صورت خواهد گرفت، اضافه کرد: همچنین بهره برداری از 12 ورودی جدید مترو و بهره برداری از 26 کیلومتر حد فاصله گلشهر تا هشتگرد با یک ایستگاه، با همکاری وزارت راه و شهرسازی و شرکت عمران شهرهای جدید صورت گرفته است. علاوه بر این ، شهرداری تهران و دولت با تخصیص اعتبار برای اتصال مترو فرودگاه امام خمینی (ره) به پرند برنامه ریزی کرده اند.
به گفته شهردار تهران؛ این اقدام میزان بهره وری خط را به شدت افزایش خواهد داد و پیش بینی می شود که روزانه حدود 300 هزار نفر به این خط ریلی اضافه خواهد شد.
*بهره برداری از 32 ایستگاه
حناچی با اعلام اینکه بهره برداری از 32 ایستگاه نیز در این دوره انجام شده است، گفت: ایستگاه‌های خط 7 شامل بریانک، کمیل، رودکی، نواب، هلال احمر، تربیت مدرس، میدان صنعت، بسیج، میدان محمدیه، مولوی، برج میلاد، چهل تن، دولاب، قیام و آهنگ نیز انجام شده است. لوپ تهران در این دوره تکمیل شده است. در خط 6، ایستگاه شهدا تبادلی با خط 4، بعثت، دولت آباد، امام حسین (ع)، بعثت، کیانشهر، یادگار امام (ره)، اشرفی اصفهانی، شهید ستاری، امیرکبیر، مرزاداران و خط 3 ایستگاه اقدسیه نیز به بهره برداری رسیده است. همچنین تلاش می‌شود تا تیر امسال از ایستگاه‌ مدافعان سلامت در خط 7، ایستگاه‌های شهرک آزمایش و شهید رضایی در خط 6 و همچنین ایستگاه پروانه در خط 4 آزامایش بهره برداری شود.
او با اشاره به افتتاح میانگین سالانه 8 ایستگاه در این دوره، گفت: در مقایسه با میانگین 5.7 ایستگاه در 12 سال گذشته، شهرداری فعلی نسبت به این میانگین بالاتر عمل کرده است.
*مناسب سازی فضاهای عمومی شهر
حناچی درباره مناسب سازی فضاهای عمومی در تهران، توضیح داد: یکی از اهدافی که شورای شهر و شهرداری روی آن سرمایه گذاری بسیاری انجام داد، موضوع مناسب سازی برای حضور همه شهروندان در فضاهای شهری بود. شهرداری در بازارها و میادین، بوستان‌ها، معابر، پیاده راه‌ها، ساختمان های عمومی، ایستگاه های اتوبوس، نصب پله برقی و آسانسور در مترو اقدامات گسترده ای در حوزه مناسب سازی انجام داده است. البته نگاه شهرداری این بود که شهر تنها برای کسانی که از ویلچر استفاده می‌کنند مناسب سازی نشود بلکه همه کسانی که نیازمند مناسب سازی شهر هستند از جمله سالمندان؛ و نابینایان، ناشنوایان، کم توانایان، زنان باردار، معلولان و ...
به گفته شهردار تهران؛ نصب 30 درصد از کل پله برقی‌ها و 36 درصد از کل آسانسورها در شبکه مترو تهران در دوره اخیر اتفاق افتاده است.
او افزود: در حوزه عدالت توزیعی، توسعه بازارهای میوه و تره بار را داشتیم به طوری تعداد محلات برخوردار میادین از 57 به 64 بازار افزایش یافت. در سال 1396 از 16 پروژه بازار میادین افتتاح و بهره برداری شده است. در سال 1397 از 14 پروژه، در سال 1398 از چهار پروژه و در سال 1399 از 23 پروژه بهره برداری شده است. در مجموع 57 پروژه به بازارهای میوه و تره بار که نقش بسیار مهمی در رضایت مندی شهروندان تهرانی داشتند، اضافه شده است.
*کاشت 3500 درخت در خیابان ولیعصر
حناچی درباره جریمه قطع درختان، توضیح داد: با همکاری شورای شهر، حساب ویژه‌ای را برای کسانی که نسبت به قطع درخت جریمه سنگین می‌شدند باز و از همان محل برای توسعه فضای سبز استفاده کردیم و اجازه ندادیم از آن اعتبارات در محل دیگری هزینه شود. در طول خیابان ولیعصر (عج)، حدود 3 هزار و 500 اصله درخت با بن 12 سال کاشته شد که بیش از 99 درصد آن‌ها، ریشه شان گرفته است.
به گفته شهردار تهران؛ تملک 21 باغ و اراضی مشجر، کاهش تعداد محلات فاقد بوستان از 17 محله به 9 محله جزو عملکرد این دوره از مدیریت شهری است.
او درباره حوزه پایدار سازی و مالی شهری، بیان کرد: با منابعی که در اختیار مدیریت شهری از نیمه دوم 1396 تا 1399 بود، برخلاف وجود کرونا و شرایط تحریم، نسبت به دوره 1392 تا 1395 به قیمت ثابت سال 1395، حدود 42 درصد شهر ارزان تر اداره شده است. البته شرمنده‌ایم و می‌دانیم که به کارکنان شهرداری در این وضعیت فشار آمده است. اما این فشار بر همه وارد شده و این طور نبوده که به مدیران امتیازات ویژه‌ای داده شود و کارکنان در سختی بگذرانند. تلاش می‌شود که بخش‌های رفاهی هم تقویت شود.
حناچی با اشاره به افزایش میزان بازپرداخت و اخذ تسهیلات در شهرداری تهران، گفت: از سال 1392 تا شهریور 1396، شهرداری تهران حدود 5 هزار و 38 میلیارد تومان بدهی و 9 هزار و 753 میلیارد تومان دریافت تسهیلات داشته و 7 هزار و 109 میلیارد تومان هم پرداخت کرده است.
او ادامه داد: از مهر 1396 تا 1399، مانده تسهیلات از سنوات گذشته برابر با 19 هزار و 408 میلیارد تومان و اصل تسهیلات دریافتی در دوره پنجم برابر با 4 هزار و 28 میلیارد تومان و پرداختی در طی این دوره هم 9 هزار و 692 میلیارد تومان بوده است.
* عدم افزایش خالص بدهی های شهرداری
شهردار تهران با تأکید بر اینکه میزان بازپرداخت شهرداری تهران در دوره فعلی بیش از دو برابر اصل تسهیلات دریافتی خودش بوده است، افزود: در این دوره از مدیریت شهری نه تنها به خالص بدهی اضافه نشده بلکه به میزان یکهزار و 974 میلیارد تومان هم از بدهی‌ها کاسته شده است. در حوزه بدهی ها تا پایان سال 1399، بابت سود و جرائم و میزان هزینه‌های تسهیلات دریافتی از بانک‌ها در دوره‌های گذشته معادل 36 هزار و 939 میلیارد تومان به بدهی شهرداری تهران افزوده شده است. چون بخشی از این بدهی‌ها ارزی بوده، شهرداری به شکل مضاعف ضرر کرده است. 
او در ادامه عنوان کرد: شهرداری تهران برای تسویه بدهی نخستین بار، 5 هزار و 850 فقره برات کارت به مبلغ 878 میلیارد تومان صادر کرده است که عمدتا برای تسویه با پیمانکاران استفاده شد. درحال حاضر مجموع بدهی های شهرداری تهران 66 هزار و 200 میلیارد تومان برآورد می‌شود که مطالبات از دولت، دستگاه‌ها و شهروندان هم حدود 58 هزار و 600 میلیارد تومان است که در مقابل آن عدد قابل توجهی است.
* تعیین تکلیف 1762 ملک شهرداری
حناچی درباره اقدامات مدیریت شهری در حوزه پایدار سازی شهری و حوزه صیانت از املاک، توضیح داد: در کل 2 هزار و 662 ملک دراختیار شهرداری بوده که یکهزار و 762 ملک تعیین تکلیف شده و از طریق ارسال لایحه به استناد تبصره 6 ماده 55 به شورا برای نخستین بار در تاریخ شهرداری برای دریافت مجوز، ارسال شده است. پیش از این، برای واگذاری‌های انجام شده مجوز شورای شهر را به دنبال نداشته است. 600 ملک تخلیه شده و برای 300 ملک هم اقدام حقوقی شده و برای تخلیه در محاکم در حال پیگیری است.
او درباره حوزه افزایش ذخایر املاک شهرداری تهران، گفت: در این دوره هزار و 283 ملک به مساحت 7 هکتار و ارزش به روز شده 5 هزار و 100 میلیارد تومان واگذار شده است و 506 ملک به مساحت 100 هکتار و ارزش 10 هزار میلیارد تومان تملک شده است.
ارزش املاک تملک شده به واگذار شده تقریباً دو برابر شده و مساحت املاک تملک شده به واگذار شده نیز 14 برابر شده است. بخش قابل توجهی از واگذاری‌های املاک مربوط به املاک ریزدانه در گذرهای متروکه بوده که تملک مربوط به اراضی و املاک واقع در پروژه‌های شهری را شامل می‌شده است.
* چابک سازی نیرو در مدیریت پنجم شهری
شهردار تهران ادامه داد: در حوزه نیروی انسانی و چابک سازی آن از 68 هزار و 127 نفر پرسنل در شهریور 96 به 5 هزار و 947 نفر در حال حاضر کاهش پیدا کرده است. همچنین افزایش کیفیت نیروی انسانی را نیز در این دوره داشتیم و نرخ تغییر در دیپلم و زیر دیپلم منهای 37.5 درصد، فوق دیپلم 19.4 درصد، لیسانس 15.3 درصد و دکترا 96 درصد افزایش داشته است و ارتقای کارایی شهرداری تهران از 53 به 65 درصد افزایش پیدا کرده است.
او با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل و تسهیل ترافیک برنامه های عملیاتی شهرداری در امتداد شعار شهر انسان مدار تعریف شد، افزود: در ارزیابی این دوره اعتبارات اولویت توسعه مترو نسبت به توسعه بزرگراهی از سال 92 تا 95 از 0.71 درصد به 3.7 درصد رسید و در واقع اعتبارات حمل و نقل عمومی و مترو به نسبت شبکه ای بزرگراهی بیش از سه برابر شده است. علاوه بر این توسعه و بهسازی ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی انجام شد. افزایش سهم اتوبوس های دارای استاندارد یورو 4 از 3.5 درصد به 13 درصد رسید.
حناچی اضافه کرد: ورود و به کارگیری 216 دستگاه اتوبوس دو کابین و 178 دستکاه مینی بوس، بازسازی و تعمیرات اساسی 555 دستگاه اتوبوس دوکابین و تک کابین و برنامه ریری برای خرید 80 دستگاه اتوبوس دوکابین ، 120 اتوبوس تک کابین و 100 دستگاه میدل باس و 50 دستگاه اتوبوس برقی از طریق ایران خورو دیزل پیگیری شد.
*فعال سازی ایران خودرو دیزل و ایجاد اشتغال برای 3 هزار نفر
شهردار تهران فعال سازی شرکت ایران خودرو دیزل و ایجاد اشتغال برای سه هزار نفر را از افتخارات این دوره از مدیریت شهری برشمرد و ادامه داد: برنامه ریزی برای بازسازی یک هزار دستگاه اتوبوس فرسوده و آغاز بازسازی 14 دستگاه و اتمام بازسازی 100 دستگاه اتوبوس انجام شد.
او عنوان کرد: در توسعه زیرساخت های شهری و پروژه های اتمام یافته، احداث مسیل های بهسازی رودخانه ای را داشتیم که بر اساس آن در سال 98 که در همه نقاط کشور شاهد سیل بودیم، در تهران اما سیل را تجربه نکردیم و این امر به دلیل لایروبی به موقع رودخانه ها و هوشمندی در اوج بارش بود.
حناچی گفت: برای مثال در عید 98 در پل فتح با دو عدد بیل مکانیکی از انسداد مسیر آب جلو گیری شد. همچنین حدود 39 کیلومتر احداث تونل و بزرگراههای عملیات سیویل در زیرساختهای شهری انجام و 120 هزار متر مربع (11 مورد) احداث ساختمان و ابنیه در همین حوزه ها را تعقیب کردیم.
حناچی گفت: احداث بزرگراه 76 متری شهید رستگار و برچیدن پل قدیمی گیشا و احداث تونل آرش اسفندیار و بزرگراه ایت الله هاشمی رفسنجانی، احداث ادامه شمالی بزرگراه شهید صیاد و ارتش واحداث زیرگذر چهاراه گلوبندک در بخش غربی که بخش شرقی اان تا پایان تابستان به به بهره برداری می رسد، از دیگر اقدامات بوده است.
* زمان پاسخگویی در سامانه 137 به یک سوم رسیده است
او اضافه کرد: علاوه بر این، احداث مرکز همایش های رازی، مجتمع حضرت ولیعصر(عج)، میدانگاه هفت تیر و احداث مسیرهای دوچرخه و بهسازی در خیابان های مختلف تهران را در دستور کار داشتیم. همچنین، بهره برداری از پارکینگ 178 واحدی جنب پردیس سینمایی ملت، پارکینگ 550 واحدی طبقه فوقانی تونل امیر کبیر، احداث پارکینگ 420 واحدی مینایی، احداث فاز یک بزرگراه بروجردی در منطقه 18 به طول 5 کیلومتر و احداث پل و عملیات سیویل در محدوده بزرگراه شهید باقری از پروژه های بزرگ این دوره بودند.
حناچی افزود: توسعه زیرساختها و کنترل آسیب‌های اجتماعی نیز توسعه گرمخانه ها را داشتیم که بر اساس آن در چند سال اخیر در زمستان‌ها هیچ‌ فوتی را تجربه نکردیم و میزان ظرفیت گرمخانه ها تا 2 هزار تخت افزایش پیدا کرده است. ظرفیت شناسایی و جذب آسیب دیدگان اجتماعی از 16986 نفر به 59106 نفر افزایش پیدا کرده است.
شهردار تهران عنوان کرد: در بحث رضایت شهروندی کاهش 65 درصدی میانگین زمان پاسخگویی به شهروندان در سامانه 137 را داشتیم که از 182 ساعت در سال 95 به 63 ساعت در سال 99 کاهش پیدا کرده است. کاهش 57 درصدی میانگین زمان پاسخگویی در سامانه 1888 را شاهد بودیم که از 82 روز به 24 روز کاهش پیداد کرده است.
* 5 برابر شدن مسیرهای دوچرخه سواری
حناچی گفت: همچنین در حوزه ایمنی و محیط زیست پایدار در سال 96 پنجاه کیلومتر مسیر دوچرخه وجود داشت که در سال 99 به 246 کیلومتر رسیده و سهم سفرهای دوچرخه سه برابر افزایش پیدا کرده است.
او افزود: در بخش اعتبارات حوزه ایمنی و تاب آوری شهری و کاهش سهم اعتبارات نامرتبط با وظایف ذاتی شهرداری در سالهای 92 تا 95 حدود 7 درصد کل بودجه و 18 صدم درصد سهم آتش نشانی و 12 صدم درصد سهم مدیریت بحران را داشتیم و نرخ تغییر و کمک سهم اعتبارات و کمک به بخش های نامرتبط منهای 85 درصد، سهم آتش نشانی 66 درصد و سهم مدیریت بحران نسبت به دوره قبل 58 درصد افزایش پیدا کرد.
حناچی گفت: تجهیزات خوبی را برای آتش نشانی تهیه کردیم و آتش سوزی پالایشگاه تهران آزمایش خوبی برای زیر بار رفتن آتش نشانی تهران بود که به جرات می توان گفت که کنترل اتش سوزی از عهده وزارت نفت خارج بود و درست و به موقع عمل کردن و هوشمند بودن در کنترل آتش در پالایشگاه تهران نقط عطف این دوران تلقی می شود.
او افزود: در توسعه زیرساخت های مدیریت بحران نیز افزایش شتاب نگارهای لرزه ای از 4 به 90 شتاب نگار، افزایش لرزه نگارهای حساس از 8 به 14 مورد، مساحت مستعد زمین لرزه شناسایی شده از پنج هزار کیلومتر مربع به 11 هزار کیلومتر مربع و افزایش پایگاههای پشتیبانی در حال بهره برداری از 96 به 101 افزایش داشته است.
شهردار تهران یاداور شد: بهره برداری از 5 پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران جدید را داشتیم و در حوزه همکاری آتش نشانی با نهادهای دیگر تفاهم نامه با وزارت دفاع و سازمان شهرداری‌ها را برای آموزش در سراسر کشور داشتیم.
حناچی همچنین به افزایش پد بالگرد اشاره کرد و گفت: پدهای بالگرد از 39 به 70 پد افزایش یافت.
*تملک 21 باغ و اضافه کردن به سرانه سبز تهران
شهردار تهران گفت: شهرداری تهران ایمنی در برابر سیل را با اقدامات خاکریز آب پیگیری کرد و بهبود این عملکردها نسبت به گذشته محسوس است.
او ادامه داد: طرح جامع پسماند در شورای شهر به تصویب رسیده و در نتیجه ظرفیت عمرانی آن از حدود 19 هراز تن به 14 هزار تن رسیده است.
حناچی گفت: در حوزه حفاظت تاریخی شهر در سال 91 تا 95 به میزان 501 برنامه اجرای ضوابط برج باغ ها انجام شده که در سال 99 این عدد کاهش پبدا کرده است و با تلاش شهرداری باغات حفظ شده است و شهرداری تملک 21 باغ را حفظ کرده است. 
شهردار تهران ادامه داد: 45 بنا توسط شهرداری ثبت و تملک شده و ثبت خیابان ولیعصر نیز در فهرست میراث فرهنگی جهان از دیگر اقدامات شهرداری بوده است.
او افزود: در سال 96 توسعه فضای سبز، 34 هکتار بوده که در سال 97 به 26 هکتار و در سال 98 به 68 هکتار و در سال 99 به 53 هکتار رسیده است.
* نشان داده شد می شود شهر را نفروخت و اداره کرد
حناچی گفت: در حوزه هوشمند سازی تحولی عظیم ایجاد شد وزیر نیرو از سد مجازی استفاده کرد.
او ادامه داد: فعالیت سامانه تهران من با بیش از 2 میلیون کاربر از اتفاقات مهم این دوره است که با وجود کرونا نقش بزرگی در الکترونیکی کردن کارها داشت.
حناچی بیان کرد: در سامانه شفافیت 160 گزارش، 9 داشبورد اطلاعاتی، 1993 پژوهش مطالعاتی و 162 آدرس کیوسک گل فروشی، 1047 آدرس کیوسک مطبوعاتی منتشر شده است.
شهردار تهران بیان کرد: شهرداری تلاش کرد این دوره، دوره متفاوتی باشد که نشان داده شد می شود شهر را نفروخت و اداره کرد و بدون صدمه به شهر و حقوق مردم شهر را مدیریت کرد.
* ریل سیاست گذاری ها اصلاح شد
او در ادامه گفت: از دهه 70 این موضوع مطرح بود که برنامه های ما باید متنوع باشد وابستگی به ساخت و ساز در شهر را کم کنیم. بسیاری گفتند که این اقدام صورت نمی گیرد، ولی این کار با تلاش همه کارکنان شهرداری تهران میسر شد.
شهردار تهران درباره بازخورد شهروندان درخصوص عملکرد شهرداری بیان کرد: شهرداری تهران با عملکرد خود در میادین میوه و تره بار، بهشت زهرا و پسماند نمره خوبی از شهروندان دریافت کرد، که این نتیجه تلاش همه است.
او عنوان کرد: شهرداری تهران تلاش کرد ریل مربوط به سیاست گذاری ها در شهرداری را که انحراف آن از دهه 70 پیدا شروع شده بود را درست کند.
* تنها یک شهردار از خارج از شهرداری منصوب شد
حناچی با اشاره به توسعه فضای در پهنه شمالی و جنوبی شهر تهران گفت: توسعه فضای سبز و پارک های تهران در گذشته خصوصا در مناطق جنوبی 45 درصد و بالای محور انقلاب 55 درصد بوده، که در حال حاضر میزان بودجه برای توسعه فضای سبز در جنوب به 55 درصد رسیده است و این نسبت معکوس شده است.
او در ادامه تاکید کرد: شهرداری تهران از بودجه شمال شهر کم نکرده ولی توجه به فضای سبز در جنوب شهر را بیشتر کرده است.
شهردار تهران گفت: ما تلاش کردیم که نگاهمان برای انتصابات به داخل شهرداری باشد و اعتقاد من این است که ما باید تلاش کنیم که بهره وری را در شهرداری بیشتر کنیم.
او تاکید کرد: فقط شهردار یک منطقه از خارج از محیط شهرداری بوده و منصوب شده است.
* کرونا؛ کاهش درآمد-افزایش هزینه
حناچی بیان کرد: یکی از مشکلات این دوره شرایط مربوط به تحریم و بیماری کرونا بود و این اتفاق برای شهرداری با کاهش درآمد و افزایش هزینه همراه بوده است.
او ادامه داد: در این مدت میزان بازدید از برج میلاد کاهش پیدا کرده است.
* در این دوره، ملکی بدون حساب و کتاب به کسی تقدیم نشد
شهردار تهران از تلاش و اقدامات برای مبارزه با فساد در سازمان متبوعش خبر داد و گفت: تلاش کردیم با فساد جدی برخورد کنیم. البته در سازمانی با عظمت شهرداری تهران که جزو بزرگترین سازمان‌ها در سطح استان و بزرگترین سازمان اجرایی هم به جهت درآمد و هم هزینه‌کرد است، احتمال فساد در این سازمان یک درصدش هم در سال حدود 900 میلیارد تومان می‌شود که رقم درشتی است.
او با بیان اینکه با توجه به عظمت سازمان احتمال فساد همواره وجود دارد، افزود: مهم این است که در مقابل فساد بی‌تفاوت نباشیم و اجازه ندهیم کسانی کمتر از یک درصد، آبروی 99 درصد دیگر را تحت‌الشعاع قرار ‌دهند. با این حال با بسیاری از موارد تخلف و فساد را بدون اینکه خبری کنیم برخورد شد و تلاش کردیم آبروی سازمانی را حفظ کنیم و امروز خوشحالم هستیم که شهرداری تهران از رتبه نخستین دستگاه در رتبه‌بندی فساد ونارضایتی به رتبه ششم سقوط کرد. البته این رخداد، افتخار بزرگی نیست؛ اما نتیجه تلاشی است که همه کارکنان شهرداری تهران در آن سهم داشتند.
به گفته شهردار تهران؛ ما می دانیم که خیلی نقایص داشتیم و تلاش کردیم که در این شرایط سخت در عین اینکه سازمان را آرام اداره کنیم، اصلاح را هم انجام دهیم و می‌دانیم شرایط اقتصادی برای همگان دشوار است با این حال می‌گویند، «ظلم علی السویه، عین عدل است». در عین حال سعی شد تا شرایطی فراهم شود که مدیرانی که با شما (کارکنان شهرداری تهران) کار می‌کنند خیلی شرایط بالاتری نداشته باشند.
حناچی این را هم گفت که در این دوره به کسی املاکی بدون حساب و کتاب تقدیم نکردیم و تلاش شد شرایط برای همه عادلانه باشد. اگر در این دوره اقدام خوب و مثبتی رخ داده افتخار همه کسانی است که تلاش کردند و به این نگاه باور داشتند و امیدوارم با تلاش همه، این نگاه ادامه پیدا کند؛ چرا که اگر خود و شهر را گرفتار چرخه باطل کنیم که هر روز سبب کاهش کیفیت زندگی می‌شود، مردم این را از چشم ما و شما می‌بینند.
* برخی معتقدند آموزه‌های آکادمیک به درد اداره شهرداری نمی‌خورد
او ادامه داد: باید کاری کنیم که هرکسی که با شهرداری تهران کار می‌کند و به واسطه سرمایه اجتماعی که پشت این سازمان است و خدماتی که به شهروندان ارایه می‌کند، سرش را بالا بگیرد. اگر افتخاری بوده و توانستیم روش متفاوتی را در این دوره به اجرا در بیاوریم نتیجه زحمات همه بوده و تلاش کردیم دوره متفاوتی را مبتنی بر آموزه‌های آکادمیک و درس‌های تخصصی که به ما یاد دادند، رقم بزنیم.
حناچی گفت: کما اینکه برخی معتقدند و می‌گویند؛ آموزه‌های آکادمیک به درد شهرداری نمی‌خورد. بله به طور قطع با روش اداره شهر مانند دوره‌های قبلی، آموزه‌های آکادمیک به درد تهران نمی خورد.
شهردار تهران گفت: نیازمند آدم‌های متخصص، هوشمند و مدیر و مدبر هستیم که برنامه ریزی داشته باشند و برای رسیدن به آن هدف تلاش کنند.
حناچی به دو اقدام مهم دیگر که او آنها را «یادگارهای این دوره» نامید، اشاره کرد و توضیح داد: 2 لایحه مهم در زمینه منابع پایدار هم دو لایحه مهم در مجلس بررسی شد که یکی به نتیجه رسید و سهم مالیات شهرداری از محل درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده از سه به چهار درصد رسید. لایحه منابع مالی پایدار شهرداری‌ها هم در صحن مجلس شورای اسلامی آمد؛ اما به دلایلی برگشت. با این حال در حال تلاش و پیگیری برای به سرانجام رسیدن این لایحه به عنوان یادگارهای این دوره هستیم.
شهردار تهران در پایان صحبت‌هایش ضمن تشکر از همه کارکنان شهردار تهران، خواست تا با تلاش برای ادامه این نگاه، تهران و شهرداری تهران به شرایط قبل بازنگردد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/561900/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مجری جنجالی روی آنتن زنده پابرهنه شد/ ویدئو

مدارس کیش فردا 28 فروردین غیر حضوری شد

دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی: «نور نیوز» ارگان رسانه‌ای شورا و دبیرخانه نیست

تجمع مردم یزد در گلزار شهدا و قدردانی از پاسخ مقتدرانه سپاه

برگزاری جلسه شورای معاونان و اطلاع رسانی بنیاد استان سمنان

حل مشکلات جامعه ایثارگری نیازمند مشارکت دستگاه هاست

قزاقستان تخطی از سهمیه تولید در اوپک‌پلاس را جبران می‌کند

انجام موفقیت‌آمیز 2 هزار و 200 کیلومتر توپکرانی در نفت و گاز گچساران

سال 1401 ؛ سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین»

جلسه شورای سیاستگذاری ستاد کنگره شهدای استان البرز برگزار شد

«حفظ نظم و انضباط اداری» و «پاسخگویی حداکثری به جامعۀ هدف» پایه و اساس خدمت است

مادر شهیدان والامقام «انصاری رامندی» به لقاءالله پیوست

31 فروردین آخرین مهلت هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه "طنزپهلو"

قیمت نفت کاهش یافت

پلمپ یک واحد پذیرایی گرانفروش در جزیره کیش

تضمین ارزآوری برای کشور به همت صنعت گاز/ «ایران» شریک اقتصادی مطمئن شناخته شد

رفع نشتی در 5 مرکز بهره‌برداری خطوط انتقال گاز

تکریم مدیرکل بنیاد کرمانشاه از ایثارگران شهرستان جوانرود

عملیات عمرانی طرح جامع گلزار شهدای قزوین آغاز می‌شود

همه فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد آذربایجان شرقی استخدام می‌شوند

رئیس جمهور در پیامی درگذشت پدر شهیدان «خرسندیان» را تسلیت گفت

مادر گرامی شهیدان «فرشیدفر» به فرزندان شهیدش پیوست

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

یادواره شهدای معلم حوادث تروریستی آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان

آخرین سامورایی‌های ژاپن در یک قاب

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «دهنوی»

سفر سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام به شهرستان دره شهر

جداول مرتبط با حوزه انرژی لایحه بودجه سال 1403 در کمیسیون انرژی اصلاح می‌شوند

حملات موشکی به سرزمین صهیونیستی دل خانواده‌های شهدا و ایثارگران را شاد کرد

مدیر انتشارات روزنه به زندان رفت

از بازیگری در فوتبال تا رسیدن به گزارشگری جوادخیابانی/ ویدئو

گردهمایی از جنس غرور و اقتدار ملی در جزیره کیش/ شادی وصف ناپذیرکیشوندان از عملیات وعده صادق سپاه

انتقال بیش از 774 میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی در منطقه خلیج‌فارس

انتقال نوروزی 458 میلیون لیتر فرآورده نفتی در منطقه خوزستان

پیشرفت خیره‌کننده پروژه بنزین‌سازی پالایشگاه تهران در ماه‌های اخیر

بیانیه مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در حمایت از اقدام نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در تنبیه رژیم صهیونیستی

ضریب پیچیدگی پتروپالایشگاه تهران تا 1410 به 12.6 درصد می‌رسد

ضریب پیچیدگی پتروپالایشگاه تهران تا 1410 به 12.6 می‌رسد

با لغو پروازها، اقامت هتلی مسافران کیش تمدید شد

شمار جایگاه‌های عرضه‌ سوخت مایع در منطقه کرمانشاه به 128 باب رسید

حمایت بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد از اقدام شجاعانه سپاه پاسداران

تمدید اقامت هتلی مسافرانی که پروازشان لغو شده در جزیره کیش

سفر به ایران قدیم؛ عکس‌های تماشایی از عشایر ایران، 90 سال پیش!/ تصاویر

تصویب 2 طرح بزرگ بهینه‌سازی انرژی و محیط زیست در حوزه گاز

حمله ایران به اسرائیل تیتر اول رسانه‌های جهان شد/ تصاویر

اطلاعیۀ سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از اسرائیل در فضای مجازی

عزم جدی دولت سیزدهم در کاهش ظرفیت خالی پتروشیمی‌ها/ 6 درصد از ظرفیت خالی تولید فعال شد

اقدام‌های عملیاتی نفت و گاز مارون با هدف پایداری تولید در 1402

اعلام جرم علیه روزنامه جهان صنعت و یک خبرنگار

برنامه ریزی جهادی برای استفاده حداکثری از آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی