اخبار محرمانه

آخرين مطالب

تصاویری تماشایی از معماری دوران نازی‌ها در آلمان خواندنی ها

تصاویری تماشایی از معماری دوران نازی‌ها در آلمان
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - باشگاه خبرنگاران / نازی‌ها به طور جدی می‌خواستند برتری آلمان و نژاد آریایی را به نمایش بگذارند و معماری یکی از بهترین راه‌ها برای نمایش این امر بود. سبک معماری نازی‌ها از روم باستان تقلید کرده بود و هیتلر امیدوار بود در این زمینه پیشرفت هم داشته باشد. هدف او اصلاح مناظر برلین و تغییر نام آن به ژرمانیا بود. ژرمانیا در واقع پایتخت اروپای تحت سلطه آلمان در شمال اروپای مرکزی بود.
آغاز جنگ جهانی دوم، منجر به ساخت برخی ساختمان‌های چشمگیر شد. متفقین، در طول جنگ و بعد از آن چندین ساختمان را تخریب کردند، اما برخی از آن‌ها جان سالم به در بردند و هنوز هم وجود دارند. با برخی از این ساختمان‌ها در ادامه آشنا شوید:
برج ضد هوایی
برج‌های ضدهوایی (فلک) ساختمان‌های عظیم قلعه مانند بودند که برای جلوگیری از حملات هوایی متفقین به برلین و هامبورگ در آلمان و وین اتریش ساخته شده اند. در مجموع هشت برج ساخته شد که هر کدام دارای دیوار‌های بتنی مسلح با ضخامت بین هشت تا چهارده اینچ (20 تا 35 سانتی متر) بودند. دیوار‌ها برای بمب‌های متفقین حتی وقتی که مستقیماً مورد حمله قرار می‌گرفتند، نفوذناپذیر بودند و هیچ یک از آن‌ها در طول جنگ تخریب نشد.

اخبار محرمانه


هر برج ضد هوایی از دو برج تشکیل شده بود: یک برج جنگی G با هشت تفنگ ضد هوایی 128 میلیمتری و سی و دو تفنگ 20 میلیمتری و یک برج فرماندهی L با یک رادار و چهل تفنگ 20 میلیمتری. این برج جنگی با اسلحه‌های 128 میلیمتری خود که دارای قدرت شلیک قابل توجه 8000 گلوله در دقیقه است، می‌تواند با اهداف زمینی از فاصله هشت و نیم مایلی و با اهداف هوایی که در فاصله 50 هزار مایلی هوا قرار دارند درگیر شود. از این برج‌ها به عنوان پناهگاه نیز استفاده می‌شد و ده هزار نفر در آن می‌توانستند پناه بگیرند.
امروزه یکی از برج‌ها در وین اتریش به آکواریوم تبدیل شده و دیگری توسط این کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. از برج سوم برای نگهداری آثار هنری استفاده می‌شود. یک برج دیگر نیز در حال تبدیل شدن به نیروگاه انرژی تجدیدپذیر برای تأمین برق هزار خانه و گرمایش سه هزار خانه است.
قلعه ملی سوسیالیست فوگلسانگ
قلعه ملی سوسیالیست فوگلسانگ، در آیفل آلمان بین سال‌های 1934 و 1936 ساخته شد. از این مکان به عنوان یک مدرسه برای آشنا کردن جوانان آلمانی با ایدئولوژی نازی استفاده می‌شد، اما این روند با شروع جنگ جهانی دوم در سال 1939 متوقف شد و طی جنگ به یک پایگاه نظامی و بعد از جنگ نیز به محلی برای آموزش ارتش بلژیک تبدیل شد. این محل به دولت آلمان برگردانده و به یک موزه تبدیل می‌شود.

اخبار محرمانه


بر خلاف دیگر ساختمان‌های ساخته شده به وسیله نازی ها، در قلعه فوگلسانگ هنوز نماد‌های آلمان نازی از جمله سواستیکا دیده می‌شود. دیگر نماد‌های نازی که روی دیوار بوده با گچ پوشانده شده اند. یهودی‌های آلمانی خواستار تخریب این قلعه شده بودند و عده دیگر نیز ایده تبدیل آن به یک هتل یا موزه را داده بودند.
اردوگاه کار اجباری داخائو
اردوگاه کار اجباری داخائو در آلمان، از بدنام ترین اردوگاه‌های کار اجباری آلمان‌ها بوده است. این مکان در ابتدا برای این ساخته شد تا محلی برای نگهداری زندانیان سیاسی باشد، اما به مرور به محلی برای زندانی کردن یهودی ها، انجام آزمایشات پزشکی و کار اجباری تبدیل شد. مثل اردوگاه‌های کار اجباری دیگر در دوران نازی‌ها بر در ورودی این مکان نوشته شده «Arbeit Macht Frei» به این معنا که «کار، آزاد می‌کند».

اخبار محرمانه


این اردوگاه اتاق‌های گاز نیز داشت که به نظر می‌رسد، هرگز استفاده نشده اند. زندانی‌های این اردوگاه دسته بندی می‌شدند و کسانی که حکم مرگ برای آن‌ها صادر می‌شد به اردوگاه‌های دیگر فرستاده و به قتل می‌رسیدند اردوگاه داخائو اکنون به یک موزه تبدیل شده و هر ساله 800 هزار بازدیدکننده دارد.
تفرجگاه پرورا
این مکان تفریحی که در جزیره روگن آلمان ساخته شده، بخشی از برنامه نازی‌ها به نام «قدرت از راه خوشی» بود. این مکان علاوه بر اینکه نقش مهمی را به عنوان یک مقصد گردشگری بازی می‌کرد، مکانی آموزشی نیز بود و بازدیدکنندگان با ایدئولوژی نازی‌ها آشنا می‌شدند. این مکان از هشت ساختمان شبیه به هم ساخته شده که شامل سالن‌های سینما، سالن‌های تئاتر و همینطور 10 هزار اتاق که منظره‌ای رو به اقیانوس داشتند، می‌شد.

اخبار محرمانه


یکی از این هشت سازه، بعد از جنگ توسط شوروی تخریب شد. یکی از آن‌ها به مسافرخانه تبدیل شده و دو ساختمان دیگر مالک شخصی دارند. 4 ساختمان باقی مانده هم در حال بازسازی و تبدیل به ساختمان‌های لوکس هستند که انتظار می‌رود تا سال 2022 تکمیل شوند.
آشیانه گرگ
آشیانه گرگ که در آلمان به آن Wolfschanze گفته می‌شود در کنتشین لهستان قرار دارد و مرکز فرماندهی آدولف هیتلر در طول جنگ جهانی دوم بود. در این مکان بود که هیتلر از توطئه قتل یکی از افسران نازی به نام کلاوس فون اشتاوفنبرگ جان سالم به در می‌برد. در این سوء قصد اشتاوفنبرگ کیفی حاوی بمب را در کنار آدولف هیتلر قرار می‌دهد، اما لحظاتی قبل از انفجار این بمب جا به جا می‌شود و ترور هیتلر نافرجام می‌ماند.

اخبار محرمانه


انتخاب این مکان برای ساخت آشیانه گرگ بسیار با دقت انجام شده. چرا که در میان جنگل‌ها پنهان شده و در نزدیکی دریاچه قرار دارد تا از حمله زمینی در امان باشد. این آشیانه بیش از 80 ساختمان و پناهگاه و حدود 2 خزار خدمه و سرباز دارد. برای محافظت بیشتر در برابر حمله زمینی 50 هزار مین نیز در اطراف این آشیانه گذاشته شده بود. این مکان نصفه و نیمه توسط خود نازی‌ها تخریب شد و اکنون به یک جاذبه توریستی تبدیل شده است.
وزارت هواپیمایی رایش
وزارت هواپیمایی رایش، با 2 هزار و 800 اتاق و دالان‌های 7 کیلومتری مرکز اصلی نیرو‌های هوایی نازی بوده است و وقتی در سال 1936 ساخته شد یکی از پیچیده‌ترین و بزرگترین ساختمان‌های زمان خود بود. در کمال شگفتی این ساختمان با وجود اهمیت بالایی که داشته در طی جنگ آسیب زیادی ندیده است.

اخبار محرمانه


از این ساختمان اکنون نیز برای ساخت فیلم‌هایی که در دوران نازی‌ها می‌گذرند، استفاده می‌شود. با وجود اینکه این مکان روی عموم باز نیست، اما آگوست هر سال یه تور برای دیدن این مکان گذاشته می‌شود. این ساختمان اکنون به ساختمان خزانه داری آلمان تبدیل شده است.
پناهگاه Fichtebunker

اخبار محرمانه


این پناهگاه که در منطقه کرویتسبرگ واقع در برلین قرار دارد، طی سال‌های 1883 و 1884 ساخته شد تا از آن به عنوان منبع ذخیره گاز برای چراغ‌های خیابان استفاده شود. این مکان بعد از آنکه استفاده از الکتریسته رایج شد، بدون استفاده باقی ماند تا نهایتاً نازی‌ها از آن به عنوان به پناهگاه استفاده کردند. این سازه برای نقش جدیدش هم بسیار کارآمد بود چرا که دیوار‌های بیرونی آن ضخامتی حدوداً 2 متری داشتند. این ساختمان چندین طبقه دارد که در هر کدام 12 اتاق ایجاد شده. این ساختمان بعد از جنگ سرد متروک باقی ماند تا اینکه یک کمپانی خصوصی آن را در سال 2006 خرید و با یک باغ روی سقف آن، این پناهگاه را به یک آپارتمان لوکس تبدیل کرد.
ورزشگاه Reichssportfeld
آدولف هیتلر دستور ساخت مجتمع ورزشی Reichssportfeld را صادر کرد تا از آن برای بازی‌های المپیک برلین در سال 1936 استفاده شود. او از طرفی با استفاده از این رویداد و استادیوم می‌خواست قدرت و برتری آلمان‌ها و نژاد آریایی را به نمایش بگذارد. این استادیوم بعد از جنگ به مرکزی برای ارتش انگلیس تبدیل و نام آن نیز به ورزشگاه المپیک برلین تغییر داده شد تا هرگونه ارتباط آن با آلمان نازی را حذف کند.

اخبار محرمانه


این استادیوم بعد از آنکه انگلیس آن را ترک کرد، یک مکان فرهنگی و ورزشی باقی ماند و حتی در جام جهانی سال 1974 سه بازی به میزبانی آلمان غربی در آن برگزار شد. این استادیوم هنوز هم پابرجاست و ورزشگاه خانگی تیم فوتبال هرتابرلین محسوب می‌شود.
فرودگاه برلین تمپل‌هوف

اخبار محرمانه


فرودگاه برلین تمپل‌هوف، در دهه 1930 میلادی یکی از شلوغترین فرودگاه‌های اروپا بود. وقتی قدرت دست نازی‌ها بود، این مکان را تعطیل و آن را به یک اردوگاه کار اجباری تبدیل کردند. در نهایت آن‌ها دوباره تصمیم گرفتند که آن را دوباره به یک فرودگاه تبدیل کنند که البته هیچگاه تکمیل نشد. امروزه این فرودگاه به یک پارک عمومی تبدیل شده و ساختمان‌های آن هم به مکانی برای پناهندگانی از سوریه و عراق تبدیل شده است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/545556/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا صدام پیشرفته‌ترین جنگنده‌های عراق را در خاک دفن کرده بود؟

دختره و نشونیاشو تو زندگیم میبینم

شده از اعتمادت به آدما ضربه بخوری؟

نحوه استفاده از ویتامین C برای پوست‌های حساس

گوگل کارمندان مخالف همکاری با رژیم اسرائیل را اخراج کرد

بیش از 7000 هزار نظامی صهیونیست به اختلالات روانی مبتلا شدند

عشق رو باید ثابت کرد

وقتی مادرها تصمیم می‌گیرند کاری کنند!

روایت تاجگردون از برخورد متفاوت مردم بعد از رد اعتبارنامه‌اش

رئیس جمهور: بخشی از تنش آبی در استان سمنان حل شده است

آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن در روستاها مشخص شد

یارانه فروردین دهک چهارم تا نهم واریز شد

علی شادمان با «بلیت یک طرفه» می‌آید

شما اصلا قرار نیست حال کسی رو خوب کنی!

پارک چان ووک «اولدبوی» را به تلویزیون می‌برد

تصمیم تارانتینو برگشت؛ «منتقد سینما» دهمین فیلمش نیست

مطهری: میدان دادن به هنرمندان به جهش تولید فرهنگی کمک می‌کند

شهدا، فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده نگه داشته اند

چین: آمریکا نباید خود را بالاتر از همه بداند

گاهی آمدن ها دیر میشوند

اعتراف جالب و شنیدنی نرگس سریال خانه‌ به دوش

ای یار من ای دلبر و دلدار من

واکنش واعظی به ادعای مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف

سردار حاجی زاده: با تسلیحات حداقلی به مصاف صهیونیست‌ها رفتیم

رسانه عبری: حزب‌الله لبنان استفاده از موشک‌های ضد استحکامات را آغاز کرده است

حمله حزب الله به پایگاه صهیونیستی«المالکیه»

روش عجیب کسب درآمد حسین رفیعی در هنرستان!

برملا شدن هویت واقعی داماد جوان

انتقاد آذری جهرمی به رئیسی درباره مسئله حجاب

توصیه آخوندی برای روزهای بعد از حمله ایران به اسرائیل

زمان حراج بعدی شمش طلا مشخص شد

صادرات تخم مرغ به بیش از 18 هزارتن رسید

بمب‌افکن آمریکایی B-52 آمریکا در پرواز کم‌ارتفاع

تو که میدونی من تا آخرش باهاتم‌

پس لرزه‌های بازگشت گشت ارشاد؛ محبی: راهی جز خون دل خوردن نمانده...

محمودزاده: وزرای راه، صمت، رفاه و کشور باید تغییر کنند

بهادری جهرمی: برنامه عملیاتی تحقق ‎شعار سال به تصویب هیأت وزیران رسید

زن در چه شرایطی مالک نصف دارایی مرد می‌شود؟

خنده‌های پردیس پورعابدینی در پشت‌صحنه گناه فرشته

کاش یکبار حال خودمو میپرسیدی

رسانه‌های اسرائیلی: حمله بالستیک ایران در جهان بی‌سابقه بود

دستمزد نجومی بازیگران تلویزیون؛ شایعه یا واقعیت؟

صدور 3.5 میلیون گواهینامه مهارت در 2 سال گذشته

طالبان: خاک افغانستان علیه هیچ کشوری استفاده نخواهد شد

نماینده مجلس: اگر دولت قبول کند مشکل هست، مشکلات حل می‌شود

محمود عباس درخواست دولت بایدن در سازمان ملل را رد کرد

رئیس آنروا: اسرائیل غزه را به ویرانه تبدیل کرده است

گروه 7: دارایی‌های روسیه تا زمان جبران خسارت اوکراین مسدود می‌ماند

پیمانکار پنتاگون متهم به شکنجه زندانیان ابوغریب شد

زندگی به کام است چون یار منی در خیالم

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی