چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
بین الملل

ارمنستان: ساخت «مسیر ترامپ» در نیمه دوم ۲۰۲۶ آغاز می‌شود

ارمنستان: ساخت «مسیر ترامپ» در نیمه دوم ۲۰۲۶ آغاز می‌شود
اخبار محرمانه - نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرد که عملیات ساخت پروژه موسوم به «مسیر ترامپ» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ آغاز خواهد شد و تمامی جزئیات اجرایی آن تا پایان سال جاری نهایی ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرد که عملیات ساخت پروژه موسوم به «مسیر ترامپ» در نیمه دوم سال 2026 آغاز خواهد شد و تمامی جزئیات اجرایی آن تا پایان سال جاری نهایی می‌شود.
«نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرد که عملیات ساخت پروژه موسوم به «مسیر ترامپ» در نیمه دوم سال 2026 آغاز خواهد شد. وی گفت: «تا پایان سال جاری باید تمام جزئیات روی کاغذ مشخص شود. قصد داریم در نیمه نخست سال 2026 به توافق نهایی برسیم و در نیمه دوم همان سال ساخت را آغاز کنیم.» پاشینیان در عین حال یادآور شد که چنین پروژه‌هایی معمولاً با تأخیر مواجه می‌شوند.
به گفته وی، مسیر ریلی این پروژه از همان مسیری عبور خواهد کرد که در دوران اتحاد جماهیر شوروی وجود داشت، زیرا ساخت مسیر جدید در بخش دیگر «غیرواقع‌بینانه» است. او افزود که خط لوله گاز و خطوط انتقال برق نیز از بخش شمالی مسیر ریلی عبور خواهند کرد.
پاشینیان تأکید کرد که این روند بر اساس اصول مندرج در «اعلامیه واشنگتن» پیش می‌رود که شامل تمامیت ارضی، حاکمیت، صلاحیت، عمل متقابل و مصونیت مرزهاست.
اعلامیه واشنگتن که در تاریخ 8 اوت امضا شد، چارچوب همکاری میان جمهوری ارمنستان، ایالات متحده آمریکا و طرف‌های ثالث تعیین‌شده برای اجرای پروژه اتصال «مسیر ترامپ برای صلح و شکوفایی بین‌المللی» را مشخص می‌کند.
نخست‌وزیر ارمنستان افزود که این پروژه یکی از بخش‌های اصلی طرح دولت ارمنستان با عنوان «چهارراه صلح» است و هدف آن تضمین اتصال میان بخش اصلی جمهوری آذربایجان و منطقه نخجوان نیز هست.
بازار


نظرات شما