چه نوع تفلونی خطرناک است؟
خواندنی ها
بزرگنمايي:
اخبار محرمانه - خراسان / در پوشش ظروف نچسب از نوعی ماده شیمیایی تجزیهناپذیر استفاده میشود که برای سلامت مضر است
چه آشپزی کارکشته و حرفهای باشید چه تازهکار، حتما میدانید که کار با ماهیتابه نچسب چقدر آسان است و دل کندن از آن چقدر دشوار. در این ظروف نچسب میتوانید تخممرغ را بهراحتی نیمرو کنید، سبزیجات را کاملا یکدست بپزید و از همه مهمتر این که مجبور نیستید برای تمیزکردن آن زمان زیادی صرف کنید. به گزارش «یاهولایف»، با وجود آنکه این ماهیتابههای نچسب در آشپزخانه بسیار به کار میآیند، برخی بررسیها حاکی از خطرات احتمالی ظروف نچسب برای سلامت است و این پرسش را ایجاد میکند که آیا ظروف ساختهشده از آلیاژهای دیگر بهترند یا نه. واقعا باید نگران استفاده از این تابههای نچسب باشیم؟
چرا ظروف نچسب قدیمی بحثبرانگیز شدند؟
ماهیتابههای نچسب بهدلیل وجود پرفلوئورواکتانوئیک اسید یا پیافاواِی در پوشششان اسباب نگرانی شدهاند. پرفلوئورواکتانوئیک اسید نوعی ترکیب پیافاِیاس است که به «مواد شیمیایی پایدار» معروفاند، زیرا تجزیهناپذیرند. تفلون معروفترین ظرف نچسبی بود که پرفلوئورواکتانوئیک اسید در آن به کار میرفت، اما در اوایل دهه 2000، پس از ابراز نگرانیها و فشار آژانس حفاظت محیط زیست درباره آسیبهای بهداشتی این ماده شیمیایی، شرکت سازنده تفلون پرفلوئورواکتانوئیک اسید را بهتدریج از محصولاتش حذف کرد.
خطرات مواد پایدار
لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1224465/