اخبار محرمانه

آخرين مطالب

عباس ایروانی به تحمل 65 سال حبس محکوم شد اخبار محرمانه از منابع دیگر

عباس ایروانی به تحمل 65 سال حبس محکوم شد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - میزان / حکم متهمان پرونده گروه عظام در دادگاه ویژه جرایم اقتصادی صادر و عباس ایروانی برای اجرای حکم به زندان معرفی شد.
در پی قطعی و لازم الاجرا شدن حکم عباس ایروانی که قبلا صادر و قطعی شده بود، طی روز‌های گذشته اجرا و این فرد بازداشت و به زندان معرفی شد.

رای قطعی 2 پرونده قضایی گروه عظام، از سوی شعبه 4 دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی، صادر شده است.
پرونده‌های گروه عظام از سال 1399 در دادگاه ویژه جرایم اقتصادی در دست بررسی بوده و متهم ردیف اول هر دو پرونده، عباس ایروانی است.
پرونده اول گروه عظام
پرونده اول گروه عظام از تیرماه سال 1399 در دادگاه ویژه جرایم اقتصادی در دست بررسی بوده و عباس ایروانی متهم ردیف اول هر دو پرونده این گروه است.
متهمان پرونده اول گروه عظام
متهمان پرونده اول گروه عظام عبارتند از: عباس ایروانی، مهدی شهابی، مرتضی روغنی، حسن صفریان، مرادعلی کرم نیا، امیررضا رفیعی و حامد خاتمی‌پور.
اتهامات و حکم دادگاه در مورد متهمان پرونده اول گروه عظام
دادگاه بعد از انجام تحقیقات دقیق و اخذ دفاعیات از متهمان و وکلای مدافع آن‌ها ختم رسیدگی در این پرونده را اعلام و مبادرت به صدور رای کرده است.
اتهامات و رای نهایی دادگاه در مورد متهمان این پرونده به این شرح است:
1-عباس ایروانی
 عباس ایروانی در این پرونده به اتهام اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور با توسل به قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به صورت عمده و کلان به میزان بیش از 664 میلیون دلار و رهبری گروه مجرمانه سازمان یافته قاچاق قطعات خودرو به تحمل 25 سال حبس و ضبط کلیه اموالی که متهم از طریق خلاف قانون به دست آورده، محکوم شده است و به اتهام معاونت در جعل اسناد به تحمل 8 ماه حبس و جبران خسارت وارده، به اتهام معاونت در استفاده از اسناد مجعول به تحمل 2 سال و 1 ماه حبس، به اتهام معاونت در پرداخت رشوه به تحمل 2 سال و 1 ماه حبس و به اتهام مشارکت در فرار دادن حامد خاتمی‌پور به تحمل 1 سال و 1 ماه حبس محکوم کرده است.
2- امیررضا رفیعی
اتهام‌های امیررضا رفیعی متهم ردیف دوم پرونده به اتهام اخلال عمده در نظام اقتصادی کشورو مشارکت در قاچاق سازمان‌یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به میزان بیش از 201 میلیون دلار به تحمل 20 سال و 1 ماه حبس و ضبط کلیه اموالی که متهم از طریق خلاف قانون به دست آورده است و به اتهام معاونت در پرداخت رشوه به تحمل 2 سال و 1 ماه حبس، به اتهام معاونت در جعل اسناد به تحمل 2 سال و 1 ماه حبس و در اتهام معاونت در استفاده از اسناد مجعول و مشارکت در فراری دادن حامد خاتمی‌پور به تحمل 1 سال و یک ماه حبس محکوم شد.
3- مرتضی روغنی‌ها
مرتضی روغنی‌ها متهم ردیف سوم به اتهام مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی کشورو مشارکت در قاچاق سازمان‌یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به میزان بیش از 118 میلیون دلار، معاونت در جعل اسناد به تحمل 20 سال و 1 ماه حبس و ضبط کلیه اموالی که متهم از طریق خلاف قانون به دست آورده محکوم شده و در اتهام معاونت در استفاده از اسناد مجعول به تحمل 8 ماه حبس و جبران خسارت وارده، به اتهام معاونت در پرداخت رشوه به تحمل 2 سال و 1 ماه حبس و به اتهام مشارکت در فراری دادن حامد خاتمی پور به تحمل 1 سال و 1 ماه حبس محکوم کرده است.
4- حامد خاتمی‌پور
حامد خاتمی‌پور متهم ردیف چهارم پرونده به اتهام مشارکت در قاچاق عمده در نظام اقتصادی کشور و مشارکت در قاچاق سازمان‌یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به میزان بیش از 128 میلیون دلار به تحمل 12 سال و 8 ماه حبس و ضبط کلیه اموالی است که متهم از طریق خلاف قانون به دست آورده است و به اتهام جعل اسناد به تحمل 14 ماه حبس و جبران خسارت وارده، به اتهام استفاده از سند مجعول به تحمل 22 ماه حبس، به اتهام استفاده از مهر مجعول اتاق بازرگانی چین به تحمل 14 ماه حبس و به اتهام پرداخت رشوه به تحمل 21 ماه حبس و ضبط مال حاصل از رشوه محکوم کرده است.
مرداد علی کرم‌نیا، حسن صفریان و مهدی شهابی دیگر متهمان پرونده به اتهام دریافت رشوه، به تحمل 10 سال حبس و پرداخت جزای نقدی معادل وجه ماخوذه و انفصال موقت به مدت 3 سال محکوم شدند.
این متهمان در مورد اتهام مشارکت در قاچاق سازمان‌یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو با توجه به اینکه نامبردگان کارمند گمرک جمهوری اسلامی ایران هستند، مختلس محسوب شده و هر یک به تحمل 2 سال حبس و جریمه معادل سه برابر ارزش کالا و در مورد اختلاس به تحمل 10 سال حبس و انفصال دائم از خدمات دولتی و رد وجه مال مورد اختلاس به جزای نقدی معادل دو برابر مبلغ مورد اختلاس محکوم شدند.
پرونده دوم گروه عظام
همچنین در رابطه با جرایم گروه عظام، یک پرونده دیگر نیز در شعبه 4 دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده‌های اخلاگران و مفسدان اقتصادی تشکیل شد.
رسیدگی به این پرونده از تاریخ 23 تیر 1399 آغاز شد.
متهمان پرونده دوم گروه عظام
متهمان پرونده دوم گروه عظام عبارتند از: عباس ایروانی، فریدون ساعی، عبدالرحیم گرامند، منصور مسعودی، حسین زارع، همایون نکونام
اتهام‌ها و تصمیم نهایی دادگاه در مورد متهمان پرونده دوم گروه عظام
اتهام‌ها و رای نهایی دادگاه در مورد متهمان این پرونده به این شرح است:
عباس ایروانی در این پرونده به اتهام مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از مجرای اخلال در نظام پولی و ارزی کشور از طریق تحصیل اموال و وجوه کلان از شبکه بانکی از طرق نامشروع و غیر قانونی مجموعا به میزان بیش از یک میلیارد و 400 میلیون درهم امارات، 48 میلیون دلار آمریکا، 13 میلیون یورو، 2600 میلیارد ریال با توجه به عدم جبران ضرر و زیان و آثار زیان‌بار جرایم ارتکابی به تحمل 25 سال حبس و ضبط کلیه اموالی که از طریق خلاف قانون به دست آورده و رد مال شبکه بانکی محکوم شد.
همچنین به اتهام معاونت در جعل 36 فقره گواهی بازرسی از طریق پرداخت وجوه به منظور جعل گواهی به تحمل 2 سال و 1 ماه حبس، به اتهام استفاده از 36 فقره گواهی بازرسی مجعول از طریق ارائه آن‌ها به بانک جهت دریافت وجوه موضوع اعتبارات اسنادی به تحمل 3 سال و 6 ماه حبس و به اتهام جعل 69 فقره کارنامه و استفاده از آن‌ها از طریق ارائه به بانک به تحمل 3 سال و شش ماه حبس و جبران خسارات وارده محکوم کرد.
2-عبدالرحیم گرامند
عبدالرحیم گرامند در این پرونده به اتهام معاونت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق معاونت در تحصیل مبالغ کلان از طرق غیر قانونی برای شرکت‌های گروه عظام، به تحمل 5 سال حبس محکوم شد.
3-فریدون ساعی
فریدون ساعی در این پرونده به اتهام معاونت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق جعل 36 فقره گواهی بازرسی مجعول و استفاده از آن‌ها از طریق تحویل آن‌ها به شرکت‌های گروه عظام جهت ارائه به بانک و بسترسازی برای ورود منابع کلان نقدینگی از بانک از طرق مجرمانه و غیرقانونی به تحمل 10 سال و 6 ماه حبس، به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع به میزان 20 هزار و 400 دلار به تحمل 2 سال و 6 ماه حبس و رد اصل مال و جریمه نقدی معادل 2 برابر مال به دست آمده، به اتهام پرداخت رشوه به تحمل 3 سال و 6 ماه حبس و ضبط مال به دست آمده از رشوه و به اتهام جعل نامه شرکت کوتکنا (شرکت سوییسی بازرسی) به تحمل 3 سال و 6 ماه حبس و جبران خسارت وارده محکوم کرد.
4-همایون نکونام
همایون نکونام در این پرونده به اتهام دریافت رشوه به تحمل 8 سال حبس، جزای نقدی معادل مال به دست آمده از رشوه و انفصال دائم از خدمات دولتی، به اتهام معاونت در جعل به تحمل 2 سال حبس و به اتهام تحویل اسناد دولتی به اشخاص غیر صلاحیتدار به تحمل 1 سال حبس و جبران خسارت وارده محکوم کرده است.
5-حسین زارع میرک‌آباد
حسین زارع در این پرونده به اتهام دریافت رشوه به استرداد وجه مورد رشوه و تحمل 4 سال حبس و انفصال موقت به مدت 3 سال و جزای نقدی معادل مال به دست آمده از رشوه، به اتهام معاونت در جعل به تحمل دو سال حبس و به اتهام تحویل اسناد دولتی به اشخاص غیر صلاحیتدار به تحمل 1 سال حبس و جبران خسارات وارده محکوم کرد.
6-منصور مسعوی
منصور مسعوی به اتهام وساطت در پرداخت رشوه و معاونت در جعل، به تحمل 3 و 1 ماه حبس محکوم شد.
گفتنی است، ایام بازداشت در مورد متهمان کسر و محاسبه خواهد شد.
همچنین حکم صادره در هر 2 پرونده قطعی و لازم‌الاجرا است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1209306/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راز حذف رابرت مالی

سخنگوی نیروهای مسلح یمن: سه کشتی را هدف قرار دادیم

بازداشت 86 دانشجو دانشگاه سوربن فرانسه

20 فیلم برتر تاریخ سینمای ژاپن

سه شرکت‌ بیمه با پرداخت خسارت به نفتکش آمریکایی توقیف‌ شده توسط ایران مخالفت کردند

نشست خبری مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران

اهمیت رابطه محبت آمیز پدرها با دخترانشان

دستاورد نمایشگاه نفت مشارکت در اجرای طرح‌های ملی است

دست‌های بسته نتانیاهو

تیزر سینمایی خاطره انگیز «مهریه بی بی»

پس لرزه ادعای زیباکلام درباره جنگ ایران و عراق

کنایه آذری جهرمی به دولت رئیسی: آمارِ دروغ یا دروغِ آماری؟

صنعت پتروشیمی؛ بزرگ‌ترین بازار برای سازندگان ایرانی

شکسته‌شدن تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان

برداشت گاز از فاز 11 پارس جنوبی افزایش می‌یابد

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران درگذشت معاون پیشین حقوقی و مجلس وزارت نفت را تسلیت گفت

پیش‌بینی جدید درباره قیمت مسکن در بازار

یه چراغ قوه با 8 تا کار ... فقط 248 تومان

بیل مکانیکی سلاح پلیس هلند برای مقابله با دانشجویان معترض!

«اخت الرضا» و «همه دختران من» در آخر هفته تلویزیون

جنجال جدید احمدی‌نژاد در خارج از کشور؛ مدل سخنرانی او تغییر کرده است؟

رونمایی از فناوری بومی WRFM در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت

حمله کیهان به «شرق»: باز هم که دروغ نوشتی

رئیس کمیسیون انرژی اتاق تهران: شرکت‌های زیر مجموعه بانک‌ها در صف تخصیص ارز به دنبال رانت‌خواری هستند

نخستین شناور آتشخوار تندروی کشور به ناوگان ایمنی قشم پیوست

رئیس کمیسیون انرژی مجلس درگذشت معاون پیشین حقوقی وزارت نفت را تسلیت گفت

رئیس کمیسیون انرژی مجلس درگذشت معاون سابق حقوقی وزارت نفت را تسلیت گفت

نشست خبری مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان

جنایت باورنکردنی دختر 10ساله همه را شوکه کرد

تصاویری از وحشی‌گری پلیس آمستردام علیه دانشجویان حامی فلسطین

عکسی متفاوت از دوران جوانی وزیر اطلاعات دولت هاشمی رفسنجانی

اقلیم کردستان عراق می‌خواست با ایران تنش‌زدایی کند

بذرپاش: 2 میلیون و 560 هزار ‌واحد مسکن در حال ساخت دا‌ریم‌

یاد میدن چگونه شوهر خود را مسخره کنیم!

تجارت آمریکا و ایران 2 برابر شد

احکام محمد رسول اف صادر شد

رئیسی به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد

رهامی: اگر از بالا پیام برسد قالیباف رئیس مجلس می‌شود اما...

سرمقاله شرق/ غرق‌شدگی

سرمقاله اعتماد/ فرصتی برای توسعه عادلانه و پایدار

سرمقاله ایران/ از نمایشگاه 1981 فرانکفورت تا نمایشگاه 1403 تهران

سرمقاله رسالت/ فصل پیروزی ملت

سرمقاله دنیای اقتصاد/ دانش ناقص یا منافع بازیگران؟

سرمقاله تعادل/ خط لوله برد- بردی به نام صلح

تکرار در تأخیر پرداخت مطالبات گندم‌کاران

تجمع اعتراضی 100 کارمند اتحادیه اروپا علیه جنایات اسرائیل در غزه

3 دلیل برای ممنوعیت «حشاشین»

رئیسی: باید سرعت اینترنت روز به روز افزایش یابد

سرمقاله خراسان/ کار ناتمام «انتخاب» را فردا تمام کنید

سرمقاله کیهان/  تشکر از دادستان محترم و یک پرسش!

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی