اخبار محرمانه
دلارها در جیب کیست
پنجشنبه 16 مرداد 1399 - 14:54:05
اخبار محرمانه - اعتماد /متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و انتشار آن به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست
کارگران نیشکر هفت‌تپه که حدود سه‌ماه دستمزد دریافت نکرده‌اند، دفترچه‌های تامین اجتماعی‌شان تمدید نشده و آینده شغل‌شان ناروشن است، حالا 51 روز است که دست به اعتراض زده‌اند. آن هم در حالی که مدیرعامل 33 ساله این کارخانه به بهانه شرکت در جلسات دادگاه، از انجام تعهداتش حتی در راستای پرداخت دستمزد کارگران سر باز می‌زند. امید اسدبیگی در دو پرونده متهم شده است؛ نخست در پرونده‌ای با عنوان «23 متهم ارزی» به عنوان متهم ردیف اول به اختلاس 25000 میلیارد تومانی در شرکت جنجالی نیشکر هفت‌تپه و همچنین به اخلال در نظام ارزی و پولی کشور و جعل اسناد و چپاول بیت‌المال متهم شده و در پرونده‌ای دیگر با عنوان «برخی مدیران سابق بانک مرکزی» به عنوان متهم ردیف اول به اتهام «پرداخت رشوه‌های متعدد به مدیران بانک مرکزی، بانک کشاورزی و وزارت صمت شامل یک میلیارد و 500 میلیون تومان وجه نقد، 100 سکه تمام بهار آزادی و 12 هزار دلار امریکا به متهم محسن صالحی و 800 سکه تمام‌ بهار آزادی به متهم سیدرسول سجاد و همچنین پرداخت رشوه به متهم فرشاد طالبی به ‌میزان یک‌میلیارد و 500 میلیون تومان وجه نقد و 50 هزار دلار امریکا» که بر این اساس، کنار 27 متهم دیگر مشغول به دفاع از خود است. در حالی که اسدبیگی کت و شلوار پوشیده و آن‌طور که خود ادعا کرده «لایق دریافت مدال افتخار» مشغول دفاع از خود است، کارگران نیشکر هفت‌تپه برای دریافت حقوق خود 51 روز است که زیر آفتاب سوزان بالای 50 درجه خوزستان، مطالبات‌شان را فریاد می‌زنند و صدای‌شان به جایی نمی‌رسد. 
دیروز پنجمین جلسه رسیدگی به یکی از پرونده‌های آقای مدیرعامل جوان بود؛ جلسه پنجم رسیدگی به پرونده «برخی مدیران سابق بانک مرکزی» به ریاست قاضی مسعودی‌مقام انجام می‌شود. جلسه‌ای که در بخشی از آن دادگاه نماینده دادستان با حضور در جایگاه اعلام کرد: «در جلسات اول رسیدگی هم بیان شد که تا سال93، 500 میلیون دلار مجموعه کالا‌هایی بوده است که برای برد الکترونیکی انجام شده؛ اما شرکت دریای زئوس 340 میلیون دلار ارز از بانک اقتصاد نوین گرفته است؛ اسناد نشان می‌دهد ارز در همان بازه زمانی فروخته و از آن سوءاستفاده شده است.» شاه‌محمدی ادامه داد: «سوالی که اینجا مطرح می‌شود، این است که این ارز 340 میلیون دلار ذی‌نفع کجا بوده و ارز کجا رفته است.» بر اساس توضیحات شاه‌محمدی، به هیچ عنوان پولی واریز نشده و قرار نبوده که کالایی بیاید. 
او گفته اسنادی وجود دارد که این ارز در بازار فروخته شده و قصد اولیه، ثانویه و نهایی معتمد پارسه و زئوس، خرید و فروش غیرمجاز ارز بوده است. این جلسه از دادگاه هم با به پایان رسیدن اظهارات برخی متهمان پرونده و وکلای‌شان به پایان رسید اما این پایان رسیدگی به پرونده «برخی مدیران سابق بانک مرکزی» نیست؛ مسعودی‌مقام دیروز پس از پایان وقت دادگاه و اعلام ختم جلسه گفت که زمان برگزاری جلسه بعدی متعاقبا اعلام می‌شد.

http://www.SecretNews.ir/fa/News/350656/دلارها-در-جیب-کیست
بستن   چاپ