اخبار محرمانه

آخرين مطالب

افسردگی دختران فعال در فضای مجازی 2 برابر پسران است! سیاسی

  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - به گزارش گرداب ، حضور در فضای مجازی باید و نبایدهای ویژه خود را که توسط جامعه شناسان و روانشناسان عنوان شده است، دارا بوده و البته کمتر کسی در حال حاضر به این باید و نبایدهای معین شده توجه می‌کند.
نگاهی گذرا به شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که بسیاری از دختران کم سن و کوچک فعالیت گسترده‌ای را در فضای مجازی دارند و این چنین فعالیت‌هایی در اغلب موارد پشیمانی قطعی والدین کودک را به دنبال خواهد داشت.
بسیاری از والدین نه تنها با حضور کودکان کم سن و سال خود و فعالیت‌شان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مخالفتی ندارند بلکه در اغلب موارد، آن‌ها را در این مسیر به حال خود رها می‌کنند و در زمان وقوع ناهنجاری‌های رفتاری فرزند خود، از توجه به این مسئله غفلت کرده و همچنین از پذیرش آن روی گردان هستند.
به عقیده رفتار شناسان و روانشناسان در صورتی که ورود فرزندان در فضای مجازی در دوران حساس بلوغ و بدون هیچ آگاهی بخشی صورت بپذیرد، آن‌ها را دچار اختلال‌های رفتاری و ناهنجاری‌های روانی می‌کند که متاسفانه برطرف کردن چنین اختلالاتی در بسیاری از موارد محال و غیر قابل جبران است.
دختران، زمان بیشتری را در شبکه‌های اجتماعی سپری می‌کنند!
نتایج یک تحقیق بر روی بیش از 10 هزار نوجوان درباره تاثیر رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در ابتلا دختران و پسران به افسردگی از وجود تفاوتی عمیق و قابل تامل حکایت دارد.
نتیجه این مطالعات حاکی از آن است که ارتباط بین استفاده از رسانه‌های اجتماعی و نشانه‌های افسردگی در دختران نسبت به پسران دو برابر بیشتر بوده و این مسئله هم اکنون معضلی جدی برای دختران محسوب می‌شود.
محققانی که پژوهش فوق را انجام داده‌اند، اعلام داشته‌اند که دختران نسبت به پسران دو برابر بیشتر احتمال دارد که به افسردگی در سن 14 سالگی مبتلا شوند، زیرا به طور میانگین، مدت زمان بیشتری را برای استفاده از رسانه‌‌ها و شبکه‌های اجتماعی صرف می‌کنند.
بر اساس تحقیق فوق که در کالج دانشگاه لندن در بریتانیا انجام شده است، دختران بیشتر تمایل دارند از رسانه‌های اجتماعی استفاده کنند و همین موضوع عاملی برای افسردگی آنها در سنین پایین است.
یافته‌ها نشان داده است که کاهش خواب و مشکلات احتمالی پیش آمده در رسانه‌های اجتماعی از مهمترین عوامل ابتلا به افسردگی در میان دختران به شمار می‌روند و احتمال وقوع چنین معضلی برای سایر دختران در سراسر دنیا وجود دارد.
نتایج این بررسی نشان داد که در ارتباط بین افسردگی و استفاده از رسانه‌های اجتماعی، دختران 40 درصد و پسران 25 درصد تجربه آزار و اذیت آنلاین را داشتند، همچنین، در این ارتباط، 40 درصد دختران اختلال خواب را هم به دلیل حضور بیشتر در شبکه‌های اجتماعی تجربه کردند.
همچنین دخترانی که ‌استفاده زیادی از رسانه‌های اجتماعی دارند، نسبت به پسران، اعتماد به نفس کمتر و نگرانی‌های بیشتری درباره تصویر خود در اجتماع دارند و در مواجهه با کاربران ناشناسی که به عنوان مثال به آن‌ها ابراز علاقه می‌کند، برخوردی قاطعانه و به دور از احساسات زود گذر با این افراد داشته باشند.
استرس و اضطراب پیامد حضور فرزندان در فضا مجازی!
تحقیقات مختلف و نتایج گفتگو با دختران و پسران کم سن و سالی که در شبکه‌های اجتماعی فعالیت دارند و دارای صفحه شخصی هستند، از مسائل تلخ و هشدار دهنده‌ای خبر می‌دهند.
بهروز رجبی مشاور و روانشناس معتقد است: دختران و پسرانی که در سنین پایین به شبکه‌های اجتماعی وارد می‌شوند، در کوتاهترین زمان ممکن دچار اختلال اضطراب و استرس می‌شوند و فضای ناامن فضای مجازی خطرات متعددی را متوجه آن‌ها می‌کند.
رجبی در ادامه تصریح کرد: تحقیقات مختلف و نتایج گفتگو با دختران و پسران کم سن و سالی که در شبکه‌های اجتماعی فعالیت دارند و دارای صفحه شخصی هستند، از مسائل تلخ و هشدار دهنده‌ای خبر می‌دهند.
این روانشناس ابتلاء کاربران شبکه‌های اجتماعی به افسردگی را تنها یکی از دهها عارضه فعالیت بی قید و شرط آن‌ها در فضای مجازی برشمرد و گفت: بسیاری از افراد برای حضور خود در شبکه‌های اجتماعی و نحوه برخورد با کاربران ناشناس، هیچ گونه حد و مرزی قائل نیستند و روابط خود را در این فضا مدیریت نمی‌کنند.
رجبی تاکید کرد: دختران بیش از پسران از ناامنی فضای مجازی و فعالیت بی قید و شرط در شبکه‌های اجتماعی آسیب می‌بینند و احتمال ابتلا آن‌ها به افسردگی دو برابر پسران است و همچنین آسیب‌های احتمالی دیگری که در کمین آن‌ها است در نتیجه این حضور دامن گیر کودکان فعال در فضای مجازی خواهد شد.
وی اضافه کرد: یکی از علل افسردگی دختران با حضور در شبکه‌های اجتماعی، اعتماد زود هنگام و ساده لوحانه‌‌ای است که دختران در رابطه با کاربران غریبه در فضای مجازی به خرج می‌دهند و این اعتماد به وابستگی آن‌ها به افرادی منجر خواهد شد که از شخصیت حقیقی او هیچ اطلاعی ندارند.
این روانشناس اظهار کرد: به مرور و با گذشت زمان شخصیت حقیقی افراد آشکار می‌شود و زودباوری دختران درست زمانی که انتظار ملاقات با فردی ایده‌آل و صادق را دارند، نتیجه معکوس می‌دهد ‌و در نهایت به گوشه‌گیری، انزوا و افسردگی آن‌ها منجر خواهد شد.
رجبی تصریح کرد: ورود دختران به شبکه‌های اجتماعی در مقاطع حساس سنی مثل دوران بلوغ، عواقب و پیامدهای منفی دیگری جز افسردگی هم به همراه دارد و تنها کسانی که می‌توانند دختران نوجوان و جوان را از بحرانی این چنینی نجات دهند، والدین او و رفتارشناسان و روانشناسان هستند که با راهکارهای مختلف می‌توانند یاری‌گر آن‌ها باشند.
وی تاکید کرد: دختران و زنانی هم دوره بلوغ را پشت سر گذاشته‌اند، باید زمان حضور خود در فضای مجازی را به دقت مدیریت کنند و فراموش نکنند که فضای شبکه‌های اجتماعی برای برقراری روابط دوستانه فضای سالم و قابل اطمینانی نیست و بسیاری از کاربران در این شبکه‌ها با نقابی که بر شخصیت حقیقی خود زده‌اند حضور دارند.
دختران با روحیه لطیف و شکننده‌ای که دارند، باید در موارد مختلف از اعتماد به سایر کاربران فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی خوداری کرده و از پیامدهای منفی چنین اعتمادی خود را در امان نگه دارند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/55311/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خانم گلی در 4 دقیقه!

سیستان و بلوچستان فراموش شده

ایران میزبان وزرای اقتصادی قاره آفریقا خواهد شد

مخالفت غیرانسانی آمریکا درخصوص فلسطین

مردم دختر ترشیده رو هم اینجوری شوهر نمیدن!

زن‌ها وفا نمی‌بینند که بی‌وفایی می‌کنند

پیام رهبر انقلاب در پی درگذشت پرویز داوودی

دستور دولت بایدن به چند ارگان آمریکایی: درباره حادثه ایران به‌طور علنی صحبت نکنید

آثار منفی کاهش تولید پالایشگاه‌های نفت بر ارزش صادرات روسیه

درگذشت یار محمودها و پایداری

برقراری ثبات نسبی در بازار ارز

حمله موشکی حزب الله به نظامیان و تجهیزات جاسوسی رژیم صهیونیستی

محمود عباس: در روابط خود با آمریکا بازنگری می‌کنیم

بازی دیدنی پیمان معادی در سریال افعی تهران

تا قیامت منتظرت میمونم

پاکستان: سفر رئیسی به اسلام‌آباد از اهمیت بالایی برخوردار است

اشتغال بیش از 2 هزار نیروی بومی استان بوشهر در منطقه ویژه پارس

احیای اعتبار خرید آمبولانس دریایی جزیره خارک پس از 10 سال

تا حالا دچار انجماد عملکردی شدید؟!

بازگشت «مهار» به سیاست خارجی آمریکا؟

فرحی گرام : آچار فرانسه اینستاگرام

نمایش و نقد «گیج گاه» به ارسباران رسید

حضور 3 فیلم کانون در جشنواره بین‌المللی کودکان لکنوی هند

پیام تبریک رئیس دولت امارات و دبیرکل اوپک به رئیسی

بامداد بی‌رمق

یک دهه حرف‌های تکراری؛ آیا مواضع فرزین با مدیران سابق بانک مرکزی تفاوتی دارد؟!

زمان واقعی صدور پروانه ساخت چقدر است؟

ماهی خاویار به رودخانه روستای نورالدین اومده!

وزارت دفاع: در مسیر تجهیز و تسلیح سپاه از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کنیم

مسخره‌بازی

کارشناسان اسرائیلی: السنوار مثل لیمو فشارمان می‌دهد

اعلام آمادگی صدر اعظم آلمان برای مذاکره با پوتین

همکاری علی نصیریان و شبنم مقدمی در «نوروز»

پادشاه لخته

هم میهن: پایان گشت ارشاد و روسیاهی تندروها

مجروح شدن نوزاد 20 روزه فلسطینی بر اثر بمباران ارتش اسرائیل

حسین رفیعی: سیامک حرف میزنه من میخندم

هنرنمایی زنده یاد رضا داوودنژاد در «زندگی به شرط خنده»

گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای درباره میزان خسارات عملیات تنبیهی «وعده صادق»

تحسین حمله تنبیهی ایران توسط نمایندگان پارلمان ترکیه

830 طرح مسئولیت اجتماعی استان فارس در رصد شرکت ملی نفت/ 4 همت اعتبار اختصاص یافت

ریاض برای متعادل کردن بودجه به نفت بالای 96 دلار نیاز دارد

روایت چتم‌هاوس از موفقیت راهبردی ایران در حمله به اسرائیل

ماجرای شایعه خروج ایران از ایکوم و ایکوموس چیست؟

طرح تامین مالی ⁧تولید⁩ و زیرساخت‌ها در شورای نگهبان تایید شد

اذعان آمریکا و غرب به دست برتر روسیه در جنگ با اوکراین

چه هوای دل‌انگیزی دارد این خانه!

عماد گَند زد!

توصیه میرسلیم به دولت رئیسی درباره ریشه‌کنی فساد: جرأت‌مندانه عمل کنید!

74 هزار فعالیت تعمیراتی با هدف افزایش تولید نفت در گچساران

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی