اخبار محرمانه

آخرين مطالب

القدس العربی: آمریکا می‌تواند با ایرانِ هسته‌ای همزیستی کند؛ مشکل، اسرائیل است که نمی‌خواهد در خاورمیانه یک شریک هسته‌ای داشته باشد مقاله

القدس العربی: آمریکا می‌تواند با ایرانِ هسته‌ای همزیستی کند؛ مشکل، اسرائیل است که نمی‌خواهد در خاورمیانه یک شریک هسته‌ای داشته باشد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تهدید فعلی تهران، متوجه آمریکا نبوده و بیش از هر چیز، این تهدید علیه اسرائیل است، بنابراین، ترس اسرائیل، توجیه کننده فشار‌های ان به آمریکا برای مقابله با ایران در گذشته و حال است. این در حالی است که تل آویو بخوبی از نتیجه بی طرفی واشنگتن از موضع سختگیرانه اسرائیل در مورد ایران اگاه است و می‌داند در صورت از دست دادن حمایت ایالات متحده، نمی‌تواند یک قدرت منطقه‌ای باقی بماند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
لطفی العبیدی در القدس العربی چاپ لندن نوشت: تلاش‌های ایالات متحده برای جلوگیری از انتشار سلاح هسته ای، با نفاق همراه است، به این دلیل که خود به اسرائیل زرادخانه هسته‌ای می‌دهد، در صورتی که به دولت‌های عربی یا اسلامی اجازه دست یابی به سلاح بازدارنده یا در اختیار داشتن توانایی‌های مشابه اسرائیل را نمی‌دهد. همین مساله ایران و طرف‌های دیگر را بر آن می‌دارد تا از قدرتی بازدارنده در برابر اسرائیل و برتری آن در منطقه‌ای حیاتی برخوردار شوند، منطقه‌ای که ایستگاه طمع‌های ابرقدرت‌ها و صحنه‌ای برای درگیری‌های محور‌های مختلف است.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: این مساله پیش از آنکه سیاسی باشد، یک بعد اخلاقی دارد، ایالات متحده از اواخر دهه شصت، تبدیل به ابزاری شد برای توسعه حضور اسرائیل در اراضی فلسطین و به این ترتیب، در سلسله جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها و لبنانی ها، سهم بسزایی داشت.
اینگونه وقایع تاریخی، تلاش‌های واشنگتن در جهت تقویت دموکراسی را بی معنی جلوه داده و نفاق آن را به خوبی نمایان می‌کند. دولتی که از دیگر کشور‌ها می‌خواهد به حقوق بشر احترام بگذارند، خود به اسرائیل اجازه می‌دهد تا در برابر چشم جهانیان، تجاوز کند.
احتمالا تریبون‌های رسانه‌ای و سیاسی رسمی داخل آمریکا، صرفنظر از تغییر رئیس جمهور در این کشور، نرمش خود با تل آویو را ادامه می‌دهند. در دولت جدید، واشنگتن می‌تواند از نفوذ خود برای واداشتن اسرائیل به ساختن صلح، استفاده کند، چرا که آمریکا می‌تواند صلح عادلانه‌ای بین اسرائیل و فلسطینی‌ها ایجاد کند، تا به این شکل از دموکراسی هم دفاع کرده باشد.
ایالات متحده نیاز دارد که وجهه خود در دو جهان عربی و اسلامی را ترمیم کند و در این بین، فعالیت‌های هسته‌ای ایران تهدیدی برای واشنگتن نیست، حداقل تهدید آن در حد کره شمالی یا چین نیست، حال آنکه آمریکا توانست با این دو سازگار شود. علاوه بر این، آمریکا به دولت‌هایی نظیر هند، پاکستان و برخی دولت‌های اروپای غربی اجازه در اختیار داشتن سلاح اتمی را داد. بدین معنا، آمریکا می‌تواند با ایرانِ هسته‌ای هم همزیستی کند، اما این اسرائیل است که نمی‌خواهد در خاورمیانه یک شریک هسته‌ای داشته باشد، از این رو به سیاستمداران آمریکایی فشار می‌آورد تا با تهران مقابله کنند.
اگر فشار لابی اسرائیلی نباشد، به نظر نمی‌رسد گزینه جنگ پیشگیرانه گزینه‌ای جدی برای ایالات متحده علیه ایران باشد، به این دلیل که در رابطه با ایران، فرصت‌های تحقق چنین جنگی از بین رفته است و با وجود تمام تلاش‌های نتانیاهو، برای تحریک آمریکا، در زمان ریاست ترامپ چنین جنگی رخ نداد. بنابراین، سیاستمداران اسرائیلی به اتخاذ تصمیمات یک جانبه‌ای در مورد ایران ادامه می‌دهند، چرا که می‌دانند در این باره از حمایت دولت بایدن برخوردار نخواهند بود. این در حالی است که اسرائیلی‌ها می‌دانند بدون تصمیمی از جانب واشنگتن نمی‌توانند وارد تهاجمی بزرگ علیه ایران شوند، از این رو تلاش می‌کنند با قرار دادن ایران در ضمن اولویت‌های امنیت ملی خود، توجیهی برای مسلح شدن به جدیدترین سلاح‌های استراتژیک داشته باشند.
شاید اسرائیلی‌ها آرزو دارند دولت آمریکا به دوره نومحافظه کاران بازگردد، کسانی که به منزله ابزاری برای تبلیغ تمایل صهیونیست‌ها برای نابودی دولت‌ها بودند. با اینکه اظهارات وزیر خارجه سابق آمریکا، مایک پمپئو در مورد ارتباط دادن حوادث 11 سپتامبر به ایران یک امر سخیف برای دولت شکست خورده و هذیان گوی ترامپ محسوب می‌شود، اما این صحبت‌ها ما را به یاد اظهارات شارون در نوامبر 2002 انداخت که تهران را مرکز تروریسم جهانی دانست که برای در اختیار داشتن سلاح اتمی تلاش می‌کند. از همان زمان بود که اسرائیل به صورت علنی برای سوق دادن ایالات متحده به سمت مقابله با ایران و تغییر نظام آن تلاش کرد.
قطعا اگر صدا‌های اسرائیلی و فشار آن‌ها در داخل و خارج از آمریکا و به طور خاص ایبک وجود نداشت، سیاست آمریکا در قبال خاورمیانه، به نوع دیگری بود. حداقل منافع ملی ایالات متحده اولویت اصلی آن بود، بدون اینکه به خواسته‌های تل آویو در مورد تحقق منافع ملی اش تا این اندازه اهمیت دهد. استراتژی مهار دو گانه نظام‌های عراق و ایران، با فشار لابی صهیونیستی بعد‌ها تغییر کرده و به دخالت مستقیم در عراق و تلاش لیکود برای تبدیل تحریم‌های ایران به جنگ نظامی علیه آن منتهی شد.
در این شرایط، تهدید فعلی تهران، متوجه آمریکا نبوده و بیش از هر چیز، این تهدید علیه اسرائیل است، بنابراین، ترس اسرائیل، توجیه کننده فشار‌های ان به آمریکا برای مقابله با ایران در گذشته و حال است. این در حالی است که تل آویو بخوبی از نتیجه بی طرفی واشنگتن از موضع سختگیرانه اسرائیل در مورد ایران اگاه است و می‌داند در صورت از دست دادن حمایت ایالات متحده، نمی‌تواند یک قدرت منطقه‌ای باقی بماند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/469058/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خاطره جالب محمد بحرانی از 3هزار تومانی که زندگی‌اش را تغییر داد

آذری جهرمی: در صورت اعلام جهاد توسط فرماندهی کل قوا، لباس سربازی خواهم پوشید

حماس و فتح وتوی ضد فلسطینی آمریکا را محکوم کردند

مهران رجبی رازی که خیلی‌ها دنبالش بودند را فاش کرد!

شلاگیم؛ ماجرای ضربه به پایگاه امنیتی رژیم اسرائیل

باهنر: وحدت شکنی بلای مجلس است

چطور با خودشیفته‌ها رفتار کنیم؟

اختصاص بسته‌های غذایی مادران دارای فرزند شیرخوار سه دهک اول درآمدی

حملات توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به رفح

آمریکا از پاسخ به استفاده از پایگاه نظامی پاکستان طفره رفت

بازیگر سفارشی که کارگردان رو تحقیر میکنه!

لاپید: بن‌گویر با یک توئیت یک‌کلمه‌ای اسرائیل را مضحکه دنیا کرد

روایت خبرگزاری روسی از سخنان سفیر ایران درباره پاسخ قاطع ایران به حمله تل آویو

دیدار محسن رضایی با اعضای شورای نگهبان

رئیس جمهور: «وعده صادق» اقدامی ضروری و نماد اقتدار کشور بود

اوپک می‌تواند مانع 100 دلاری شدن قیمت نفت شود

فعال کارگری: شیفت کار پنجشنبه کارگر باید «اضافه کاری» حساب شود

پکن: با هر رفتاری که تنش را در خاورمیانه زیاد کند مخالفیم

تلویزیون آخر هفته چه فیلم هایی پخش می کند؟

استقبال دامغانی‌ها از رئیس‌جمهور ساعاتی پس از زلزله

واکنش جالب شبنم مقدمی به آهنگ گل پامچال

مقامات اسرائیلی نمایش تمسخرآمیز ریزپرنده‌ها را پایان حمله به ایران اعلام کردند

واکنش جالب مردم اصفهان به هدف قرارگرفتن چند ریز پرنده‌ توسط پدافند

واکنش فرمانده نیروی زمینی ارتش به حادثه اصفهان

آمریکا برای کمک نظامی به آرژانتین بودجه اختصاص داد

واکنش فرمانده ارتش به حادثه امروز صبح اصفهان

هاشمی‌طبا: اگر ریشه فساد از بالا خشک نشود، جواب گرفتن واقعاً سخت است

چرا رسانه‌های غربی وقایع امروز ایران را بزرگنمایی کردند؟

واکنش انگلیس به حادثه اصفهان: کاهش تنش‌ها ضروری است

کارشناس اقتصادی: سیاست ارز 28500 تومان برخلاف ارز 4200 هیچ آثار سوء پولی نداشته است

مسلمانان روهینگیایی در میانمار قربانی سربازگیری اجباری!

خشم مردم انگلیس از تداوم ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی

واکنش‌های بین‌المللی به حادثه اصفهان

مقابله پدافند هوایی با چند ریزپرنده در اصفهان سوژه فضای مجازی شد

اجتماع یمنی‌ها در محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه

الجزایر: پرونده عضویت کامل فلسطین را بار دیگر به شورای امنیت ارائه خواهیم کرد

امیرعبداللهیان در جلسه شورای امنیت چه گفت؟

ماجرای تولید موبایل ایرانی به کجا رسید؟

آماری از تورم نقطه به نقطه تولید گوشت قرمز در کشور

ماشینش «گاوکنترل» داره!

افشاگری عجیب امیرعلی نبویان از تقلب در بازی پدرخوانده و شب های مافیا

واقعیت‌هایی ورای روایت‌ها

ترک جلسه شورای امنیت توسط هیات الجزایری هنگام شروع سخنرانی نماینده رژیم صهیونیستی

فراخوان حماس برای حضور گسترده فلسطینیان در مسجد الاقصی

حزب الله تجمع نظامیان صهیونیست را در مجاورت پایگاه راهب هدف قرار داد

کنایه سنگین آشنا به اسرائیلی‌ها: موشک یا موش کوچک؟!

استقبال مردم استان سمنان از رئیس‌جمهور

روایت امیرعبداللهیان از رایزنی‌های دیپلماتیکش در نیویورک

واکنش فرمانده ارتش به امروز صبح حادثه اصفهان

عضو دفتر نشر آثار رهبر انقلاب: برخی مسئولان به دلیل کارهای بی‌قاعده در حوزه حجاب تذکر گرفتند

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی