اخبار محرمانه

آخرين مطالب

الجزیره:

انتخابات آمریکا چه معنایی برای آمریکایی‌های ایرانی تبار دارد؟ بین الملل

انتخابات آمریکا چه معنایی برای آمریکایی‌های ایرانی تبار دارد؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - جامعه ایرانی-آمریکایی نسبتاً مرفه و دارای تحصیلات عالی است اما به هیچ وجه از نظر سیاسی یکپارچه نیست. در نظرسنجی افکار عمومی ایرانیان آمریکایی 2019 ، تقریباً هفت از هر 10 پاسخ دهنده گفتند که احتمالاً یا قطعاً به نامزد دموکرات‌ها برای ریاست جمهوری در سال 2020 رأی می‌دهند، در حالی که فقط 21 درصد گفته‌اند که احتمالاً یا قطعاً به رئیس جمهور ترامپ رأی خواهند داد. همین نظرسنجی، مهمترین موضوعات مورد علاقه این جامعه را ترویج حقوق بشر و دموکراسی در ایران، جلوگیری از جنگ و تخفیف تحریم‌ها نشان می‌دهد. جامعه ایرانی-آمریکایی در دوران ترامپ با شکست‌های اساسی در همه اولویت‌هایشان رو به رو شدند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : الجزیره نوشت: از نظر آمریکایی‌های ایرانی تبار، انتخاب دونالد ترامپ حمله‌ای اساسی به حقوق شهروندی آنها و کشور آبا و اجدادی‌شان بود.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» ؛ در ادامه این مطلب آمده است: در چهار سال گذشته، ایرانیان آمریکایی از خانواده هایشان جدا، حساب‌های بانکی‌شان مسدود و در مرز دستگیر شده‌اند. ادامه وضعیت موجود این جامعه را به اقلیتی آسیب پذیرتر تبدیل می‌کند، خصوصاً وقتی که طبل جنگ علیه ایران بلندتر به صدا در بیاید.
امروزه بسیاری از چالش‌های پیش روی جامعه ایرانی-آمریکایی مثل ممنوعیت ورود مسلمانان به خاک آمریکا یا تحریم‌های گسترده مالی و بانکی همه نتیجه مستقیم تنش بین دولت‌های آمریکا و ایران است.
این واقعیت که آمریکایی‌های ایرانی تبار اکنون با تبعیض آشکاری روبرو هستند، باید همه آمریکایی‌های متعهد به دموکراسی را نگران کند. در این لحظه حساس آمریکا نیازمند ایجاد ائتلافی گسترده و اقدام سیاسی جسورانه در میان همه گروه‌های قومی، نژادی و اقتصادی است.
مخاطرات پیش روی جامعه ایرانی-آمریکایی
جامعه ایرانی-آمریکایی نسبتاً مرفه و دارای تحصیلات عالی است اما به هیچ وجه از نظر سیاسی یکپارچه نیست. در نظرسنجی افکار عمومی ایرانیان آمریکایی 2019 ، تقریباً هفت از هر 10 پاسخ دهنده گفتند که احتمالاً یا قطعاً به نامزد دموکرات‌ها برای ریاست جمهوری در سال 2020 رأی می‌دهند، در حالی که فقط 21 درصد گفته‌اند که احتمالاً یا قطعاً به رئیس جمهور ترامپ رأی خواهند داد. همین نظرسنجی، مهمترین موضوعات مورد علاقه این جامعه را ترویج حقوق بشر و دموکراسی در ایران، جلوگیری از جنگ و تخفیف تحریم‌ها نشان می‌دهد. جامعه ایرانی-آمریکایی در دوران ترامپ با شکست‌های اساسی در همه اولویت‌هایشان رو به رو شدند.
برای ایرانیان آمریکایی، ریاست جمهوری ترامپ نشان داد که هرچند از کشورشان دور باشند ولی آتش اختلافات دامان آن‌ها را نیز خواهد گرفت. حرکت ترامپ به سوی جنگ با ایران در حال حاضر منجر به تضییع حقوق شهروندی آنها شده و عواقب وحشتناک‌تری را نیز نوید می‌دهد. این مثال در ژانویه بود که ایالات متحده ژنرال ایرانی قاسم سلیمانی را ترور کرد و دو کشور را به آستانه جنگ کشاند. بلافاصله پس از انتشار خبر ترور در سرتاسر جهان، اخباری مبنی بر جلوگیری از ورود صدها ایرانی آمریکایی پس از کانادا به آمریکا منتشر شد. بسیاری از آنها برای برگزاری کنسرت از آن طرف مرزها گذشته بودند، اما در زمان بازگشت مورد بازجویی قرار گرفتند.
در حالی که آمریکایی های ایرانی تبار با فضای رو به رشد تبعیض روبرو هستند، ایرانیان در ایران از تحریم‌های ویرانگر اقتصادی آمریکا در سال‌های اخیر به سطوح آمده‌اند. این تحریم‌ها فقر بی سابقه‌ای ایجاد و طبقه متوسط ​​و جامعه مدنی ایران را زیر بار مشکلات خرد کرده است. با وجود این، پرزیدنت ترامپ حتی در میان بیماری همه گیر ویروس کرونا، تحریم‌ها علیه ایران را افزایش داده است.
دوران ترامپ برای بسیاری از ایرانیان آمریکایی مشخص کرده که یا باید سازماندهی سیاسی کنند و صدای خود را به گوش دیگران برسانند و یا با آزار و شکنجه روزافزون روبرو شوند. در حال حاضر چندین سازمان حمایت از ایرانیان آمریکایی با هدف انجام دقیق این کار وجود دارد.
تابستان گذشته، پس از آنکه مشخص شد تخت پروژه وزارت امور خارجه آمریکا تحت عنوان «ایران دیس اینفو»، بسیاری از ایرانی‌ها از جمله روزنامه نگاران، دانشگاهیان، تحلیلگران و سازمانهایی مانند نایاک مورد تهمت و توهین قرار گرفتند.
در حالی که بودجه این پروژه پس از مشخص شدن فعالیت‌های آن قطع شد، حملات مقامات وزارت خارجه به آمریکایی‌های ایرانی تبار همچنان ادامه دارد. اخیراً، الی کوهانیم، دستیار نماینده ویژه وزارت امور خارجه در مبارزه با یهودستیزی، سیما لاجوردیان، کاندیدای دموکرات کنگره در منطقه 2 تگزاس را به سخنگوی دولت ایران بودن متهم کرد.
حملات کوهانیم و وزارت امور خارجه به طور کلی منعکس کننده یک تلاش هماهنگ برای به حاشیه راندن و بیشتر آمریکایی‌های ایرانی مخالف دولت ترامپ است.
پرزیدنت ترامپ به رای دهندگانی که وی را به قدرت رسانده‌اند، به ویژه طبقه کارگر سفید، خیانت کرده است. او از منافع شرکت‌ها بیش از هر چیز دیگری محافظت کرد و حقوق مصرف کننده‌ها به اضافه حمایت از محیط زیست را نادیده گرفت. برنامه‌های وی هرگز جایگزین اوباماکر نشده است. لایحه کاهش مالیات وی با ادامه کاهش قدرت قشر متوسط​​، ثروتمندان را ثروتمندتر کرده است. او هرگز مشاغل تولیدی را برنگرداند. وی حتی با وجود وعده پایان دادن به جنگ نزدیک بود آمریکا را درگیر جنگی دیگر این بار با ایران کند.
آمریکا به شدت به یک قرارداد اجتماعی جدید احتیاج دارد. حتی اگر ترامپ در ماه نوامبر قدرت را از دست دهد، از بین بردن میراث او و جلوگیری از ظهور یک پوپولیست دیگر تلاشی مشترک از سوی تمام گروه‌های قومی و نژادی را می‌طلبد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/412569/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا رئیس سازمان آمان استعفا کرد؟

واکنش شورای رقابت به افزایش 150 میلیونی قیمت پژو پارس

توافقی که از دست رفت؛ پشت‌ پرده مذاکرات روسیه و اوکراین

بوسه‌ای که سانسور نشد

مورخ مشهور اسرائیلی: در یک قدمی شکست هستیم

روزنامه‌نگار اسرائیلی: باید چند رودخانه از خون اهالی غزه جاری کنیم

درگوشی حرف زدن میرسلیم و بادامچیان در یک مراسم سیاسی

جت شخصی چند؟

خاطرات فراموش‌نشدنی پایان جنگ از زبان «مسعود ده‌نمکی»

جهانگیری: در سال 84 که دولت را به احمدی‌نژاد تحویل دادیم خودروسازی ایران از ترکیه و چین جلوتر بود

همبستگی با غزه مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در امان

سانسور گسترده رسانه‌های جهان بخاطر حفظ منافع رژیم صهیونیستی

من آدم مجرد سوار ماشینم نمیکنم!

گام‌های اصلی در تربیت جنسی کودکان

برای از ما بهتران؟

تحریم ایران و شرایط شکننده بازار نفت

چالش اعتماد مصرف‌کنندگان به محصولات داخلی

کودک فلسطینی: خواب دیدم توسط ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدم!

مسعود ده‌نمکی: پدرم می گفت بین من و خمینی یکی رو انتخاب کن

داوری خطاب به دولت رئیسی: کاش برای دستاوردسازی‌های کاذب، حداقل کمی عدد بیاموزید

تابستون نزدیکه و هندوانه رو اینجوری برش بزن

هشدار قاهره درباره یورش زمینی رژیم صهیونیستی به رفح

کلیه ناخدا رو به اسم نورالدین خریدند!

جشن تولد ساده و بی ریای بازیگر پیشکسوت

عملیات «وعده صادق» از نگاه شخصیت‌های سیاسی ترکیه

جنگ غزه دانشگاه‌های آمریکا را به هم ریخت

یکی از ساکنان روستاهای چابهار: دولت یک ریال از غرامت سیل را به ما نداده است

روزنامه‌نگار اسرائیلی: همه اهالی غزه مستحق شکنجه و مرگی دردناک هستند

7 ستونی که از اسرائیل فروریخت

آغاز خرید و فروش مسکن از خرداد امسال در سامانه خودنویس

موضع جدید عربستان در رابطه با توقف تجاوز اسرائیل

مجری سابق برنامه «هفت»: با زور و تهمت و تهدید فیلمساز نمی‌شوید!

متقی: بعد از جنگ غزه و عملیات وعده صادق، اسرائیل مجبور شد سفارتخانه‌هایش را در کشورهای منطقه ببندد

نقشه تندروها برای «عبور از قالیباف»

سفر پریناز ایزدیار با رضا عطاران به کاخ صدام حسین!

آمریکا تحریم‌هایی مرتبط با ایران اعمال کرد

وزیر کشور: 45 نماینده در مرحله دوم انتخابات راهی خانه ملت می‌شوند

در دومین روز از سفر رئیس‌جمهور به پاکستان چه‌ گذشت؟

با این رفتار، همیشه از جاری هات سرتر و جلوتری

پیدایش ابرقدرت اسلامی

کدام بانک‌ها به تعهدات ارزی خود عمل نکرده اند؟

بورس صعودی می‌ماند؟

توضیح بهادری جهرمی در مورد طرح ساماندهی اجاره‌بها

سختی‌های کار «سلطان و شبان» که کمتر شنیدید

روایتی از همکاری‌های اطلاعاتی مجاهدین با ارتش صدام

پادوی سابق ترامپ علیه ترامپ

عدم بیمه کارگران ساختمانی با وجود دستور فوری رئیس جمهور

فرمانده 26 ساله فلسطینی که عملیات‌های بسیاری در کرانه باختری علیه ارتش اسرائیل انجام داده، کیست؟

رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه آغاز شد

تصاویر متفاوتی از شاهزاده سریال «جومونگ 3»

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی