اخبار محرمانه

آخرين مطالب

احتمال تکرار کابوس 2016 برای دموکرات ها؟ تحلیل ویژه

احتمال تکرار کابوس 2016 برای دموکرات ها؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و انتشار آن به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست
این گردهمایی در واقع تجمعی بود برای دور هم نشاندن و بسامان کردن ده‌ها نفر از مفاخر پایدار و برجسته سیاه‌پوست: از «جی‌زی» گرفته تا «کارلاماین تا گاد» شخصیت رادیویی و تا وکیل حقوق مدنی «بن کرامپ». کامالا هریس، نامزد معاونت ریاست جمهوری، ریاست این جلسه مجازی را بر عهده داشت؛ جلسه‌ای که یک سوال آزار دهنده و البته اساسی را برای کارزار انتخاباتی بایدن مطرح می‌کرد: چگونه مردان سیاه پوست بیشتری را جلب کنیم؟ فراخوان هفته گذشته دومین فراخوان در چند هفته‌ای بود که تمرکز آن بر جاذبه بایدن برای رأی‌دهندگان مرد سیاه پوست قرار داشت. کرامپ می‌گوید جو و فضای غالب، فضایی مثبت بود. اما حاضران در مورد نگرانی‌های خود واقعا صریح بودند و از بایدن می‌خواستند تا پیام مثبتی مخابره کند. بنابراین، این پیام «نباید فقط ضد ترامپ باشد بلکه باید کاری باشد که ما می‌خواهیم انجام بدهیم».
«لورا بارون لوپز»، «مارک کاپوتو» و «النا شنایدر» در گزارش 18 سپتامبر برای پولیتیکو نوشتند، یکی از حاضران که نخواست نامش فاش شود، می‌گفت:«ما می‌دانیم که زنان سیاه، ستون فقرات حزب هستند. اما این مردان هستند که باید عملکردشان نمود بیشتری داشته باشد». اما در حال حاضر، این مردان عملکرد ضعیفی دارند. بر اساس نظرسنجی‌های اخیر، مردان لاتین تبار هم چنین هستند؛ موضوعی که هریس به تازگی در نشست‌های خود در «Zoom» با تاثیرگذاران اسپانیایی تبار به آن پرداخت. کرامپ می‌گفت، مردان سیاه و لاتین تبارها باید متقاعد شوند که بایدن منافع آنها را نمایندگی می‌کند. مردان سیاه پوست می‌خواهند از بایدن در مورد فرصت‌هایی برای بهبود کسب و کارها و اصلاحاتی در زمینه اقتصاد، عدالت قضایی و اصلاح پلیس بشنوند. دموکرات‌ها می‌گویند، طی سال‌ها، حزب دموکرات همواره اولویتی به مردان لاتین تبار نداده است و همین موجب بی‌تفاوتی و ناامیدی آنها از سیاست شده است. دموکرات‌ها به پولیتیکو می‌گویند، برخی مردان هیسپانیک با ریشه‌هایی در کشورهای آمریکا لاتین که تاریخی درازدامن از «مردان قدرتمند» دارند جذب گزافه‌گویی‌ها و خودستایی‌های ترامپ شده‌اند به ویژه در فلوریدا. برخی مردان جوان سیاه‌پوست یا لاتین تبار می‌توانند با رأی دادن به شخص ثالث یا اساسا رأی ندادن و در کنجی نشستن، اعتراض خود را بیان کنند. برخی از مرددها در میان آن مردمان در ایالت‌هایی که صحنه نبرد است مانند آریزونا و میشیگان می‌توانند تعیین‌کننده انتخابات باشند.
«کورنل بلچر»، نظرسنج کهنه کار که در کمپین اوباما کار می‌کرد و فردی آفریقایی- آمریکایی است، می‌گفت: «این به این معنا نیست که آنها برای ترامپ خوش رقصی می‌کنند.» اما بلچر می‌گفت: «آنها تفاوت زیادی میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان نمی‌بینند». زنان سیاه پوست و لاتین تبارها دو تا از معتبرترین گروه‌های انتخاباتی برای بایدن هستند و انتظار می‌رود که او همچنان حمایت اکثریت بزرگی از مردان‌سیاه و لاتین تبار را داشته باشد. اما از آنجا که بایدن می‌خواهد همان سطح از حمایتِ دوران اوباما در میان رأی‌دهندگان رنگین پوست را تکرار کند، مصاحبه‌های پولیتیکو با بیش از 20 نفر از استراتژیست‌های دموکرات، قانونگذاران، نظرسنج‌ها و فعالان نوعی تردید در بخشی از سیاهان و لاتین تبارها را نشان می‌دهد. کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ در تلاش است تا از این دوسوگرایی بهره ببرد.
جمهوری‌خواهان به شدت روی رأی سیاهان حساب باز کرده‌اند برای این کار هزینه‌ای بیشتر از دموکرات‌ها در رسانه‌هایی مانند فیس‌بوک خرج می‌کنند. هفته گذشته کمپین ترامپ یک عدد 6 رقمی را در زمینه تبلیغات در بازارهای رادیویی شهری اختصاص داد که «هرشل واکر»، بازیکن سابق NFL، و «ورنون جونز» جمهوریخواه و نماینده ایالت دموکرات جورجیا را برجسته ساخت. یک هفته پس از آنکه بایدن، هریس را به‌عنوان معاون خود برگزید، این کارزار یک «مرکز اجتماع» مشترک سیاه- لاتین را در فیلادلفیا افتتاح کرد. آنها همچنین یک دفتر میدانی را اوایل سال جاری در میلواکی در خیابان مارتین لوترکینگ افتتاح کردند که اولین مورد از چنین اقدامی برای یک نامزد جمهوریخواه بود. سناتور برنی سندرز، رقیب سابق بایدن، در مصاحبه‌ای اخیر با پولیتیکو گفت، در راستای جمع آوری آرای جامعه لاتین تبار، کمپین بایدن باید فراتر از دموکرات‌های قدیمی رفته و به رهبران اصلی لاتین تباری که با جوانان و جوامع‌شان در تماس هستند دسترسی یابد. در اصل، کلید موفقیت بایدن این است که رهبران اصلی جامعه لاتین تبار را دریابد تا به واسطه آنها بتواند به درون این جامعه دسترسی یابد. سندرز می‌گفت:«تصور می‌کنم این احتمال وجود داشته باشد که اگر این کار انجام نشود، مشارکت در جامعه لاتین تبار می‌تواند کمتر از آن چیزی باشد که ما می‌خواهیم و این می‌تواند باعث شود که بایدن آرای برخی ایالت‌های بسیار مهم را از دست بدهد». کشیش «آل شارپون» هم می‌گفت مدام تماس‌هایی از سوی مردان سیاه‌پوست با «شوی رادیویی» او گرفته می‌شود و می‌پرسند طرح دموکرات‌ها برای آنها چیست. او می‌گفت:«مردان سیاه پوست با من تماس می‌گیرند و می‌گویند، آنها در مورد ما چه برنامه‌ای در سر دارند؟».
«چاک روچا»، مشاور ارشد سابق کمپین ریاست جمهوری سندرز، می‌گفت «Super PACs» ‌ها یا «کمیته‌های اقدام سیاسی» صدها میلیون دلار را خرج تبلیغات می‌کنند که «با مردم سفید پوست سخن بگویند.» در عوض کمیته‌هایی که از سوی لاتین تبارها اداره می‌شوند حدود 6 میلیون دلار کمک جمع آوری کردند. روچا می‌گفت:«آنها از هیچ اقدامی برای سفیدپوستان صرف‌نظر نکرده‌اند اما در این مسیر سنگلاخ‌هایی وجود دارد که برای مردم رنگین پوست همواره نشده است. رأی‌دهندگان سیاه و رنگین پوست، به ویژه مردان لاتین تبار، از معادله خارج شده‌اند.»
مشارکت‌کنندگان
بخشی از اضطرار از تصویر مغشوشی بر می‌خیزد که در نظرسنجی‌های عمومی بروز کرده است. نظرسنجی اخیر دانشگاه «مانموث» نشان داد که بایدن با 67 درصد حمایت از رأی‌دهندگان سیاه پوست، لاتین تبار و آسیایی بسیار جلوتر از ترامپ اما کمتر از میزان آرای متداول رنگین پوستان در جبهه دموکرات هاست. هیلاری کلینتون در سال 2016، 74 درصد از همین جمعیت را به دست آورد. بلچر می‌گفت: «تعداد قابل توجهی از رأی‌دهندگان هستند که رأی خود را دیگر به بایدن نمی‌دهند». هفته گذشته، این نظرسنج داده‌هایی را با اعضای کنگره در میان گذاشت که آسیب پذیری نسبی بایدن در میان مردان سیاه پوست، به ویژه جوانان آنها را نشان می‌داد (بلچر در مورد مشخصات این داده‌ها با پولیتیکو صحبتی نکرد). بلچر به بحث دیگری پرداخت که برخی دموکرات‌ها مطرح می‌کنند: اینکه حمایت قدرتمند از بایدن در میان رأی‌دهندگان سفید‌پوستِ تحصیل کرده «دانشگاهی»، در کنار افزایش اندک پشتیبانی از سوی رأی‌دهندگان سفید پوست تحصیل کرده «غیر دانشگاهی» و سالخورده می‌تواند جبران‌کننده ضعف او در میان رأی‌دهندگان رنگین پوست در ایالت‌های محل نزاع باشد. کلینتون میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین را با کمتر از 80 هزار رأی از دست داد و فلوریدا را با کمتر از 1 درصد.
بلچر هشدار داد که اگر دموکرات‌ها فکر کنند که می‌توانند به رأی‌دهندگان سفیدپوست برای تضمین رقابت اعتماد کنند فقط باید سال 2016 را به خاطر بیاورند. اما او افزود که تلاش‌های تبلیغاتی بایدن نشان می‌دهد که او در حال توجه به رأی‌دهندگان رنگین پوست است. بلچر می‌گوید، آسیب پذیری دموکرات‌ها در آن جبهه «قابل حل است». به‌طور اخص در مورد رأی‌دهندگان هیسپانیک، بایدن کار مضاعفی باید در رابطه با مردان لاتین تبار انجام دهد که به نظر می‌رسد که بیشتر از لاتین‌ها به ترامپ گرایش دارند. بر اساس نظرسنجی Equis Research که یک شرکت دموکرات در زمینه نظرسنجی است، در آریزونا، جمعیت لاتین‌ها- که اکثرا آمریکایی- مکزیکی و دموکرات هستند- 62 به 29 از بایدن حمایت می‌کنند. اما یک تغییر قابل توجه در مردان جوان لاتین تبارِ زیر 50 سال وجود دارد که ترامپ در ماه اوت نسبت به اوایل سال گذشته دستاوردهای حاشیه‌ای در میان آنها به دست آورد. این گروه البته عاشق و شیدای ترامپ نیست اگرچه حدود 26 درصد از آنها می‌گویند که بسیار محتمل است که به رئیس‌جمهور رأی دهند. نظرسنجی دیگر Equis نشان داد که در میان رأی‌دهندگان لاتین تبار در فلوریدا، مردان از بایدن با امتیازی 10 درصدی نسبت به ترامپ حمایت می‌کنند اما زنان سیاه پوست تا 21 درصد حامی بایدن هستند. یک نظرسنجی داخلی جداگانه جمهوری‌خواهان از رای‌دهندگان احتمالی هیسپانیک در این ایالت که در اوایل ماه اوت گرفته شد و با پولیتیکو به اشتراک گذاشته شد نشان داد که بایدن و ترامپ در میان مردان 40 به 39 درصد در بن بست قرار دارند در حالی که زنان با 18 امتیاز از دموکرات‌ها حمایت می‌کنند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/382789/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله آفرینش/ از دست رفتن سرمایه های مردم در طرح های بی بازده

بازیگر زیاده‌طلب منطقه

تعرض بیش از 430 شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالاقصی

اعتراف جالب خانم مجری جنجالی صداوسیما جلوی مردم

انتقاد پزشکیان به سکوت مجامع بین‌المللی درخصوص جنایات اسرائیل: چرا ککتان نمی‌گزد؟

مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟

دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند

چهره ها/ نجم الدین شریعتی در چایخانه حرم امام رضا(ع)

آیت‌الله دوزدوزانی: آقایی که می‌خواهی روحانی باشی و جهنمی نباشی، مواظب باش کار عکس نشود

ویدئو مهسا جاور به مناسبت صعود تیم دو نفره روئینگ زنان ایران

غزه‌ای‌ها زیر آوار گرسنگی

فرهاد قائمیان: تبعات منفی فرسودگی جمعیت برای جامعه مخرب است

مهاجری خطاب به ذوالنور: از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب‌کشی کنید

گفت و گوی دو خواهر کول بر در سریال نون خ 5

اختلافی که پس از سال‌ها فیتیله‌اش روشن شد!

کیهان مطرح کرد: اصلاح‌طلبان در کنار دلالان و رانت جویان

گوشت آفریقایی و تانزانیایی در راه است

ادامه خیزش دانشجویان آمریکایی؛ این بار در تگزاس

یورش ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه‌های مختلف کرانه باختری

نقوی حسینی: پایداری‌ها از اصطلاح «پشم» خیلی ناراحت شدند

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در برنامه زنده صبح عالی

ادب از که آموختی؟... از روزنامه اعتماد!

آنچه امام علی (ع) به عقیل آموخت

علی لاریجانی پیام داد

اختلافی که پس از سال ها فیتیله اش روشن شد!

برخورد خشن با دانشجویان آمریکایی معترض به نسل‌کشی اسرائیل در غزه

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در شمال رفح

چهره ها/ واکنش همسر مهدی قایدی به شایعات

ایران دفعه بعد، 3 هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند یا 30 هزار؟

تکریم و سپاسگزاری استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از والدین معزز شهیدان والامقام سروی

بنیاد باید به نهاد راهبردی و مطالبه‌گر تبدیل شود

پوستر جدید فیلم سینمایی سال گربه منتش شد

واکنش سردار فدوی درخصوص احتمال ورود سپاه به صنعت خودروسازی: هرجا معظم له صلاح بدانند، ورود پیدا می‌کنیم

بازجویی هایی که به مرگ رئیس دانشگاه تهران ختم شد

پیش‌بینی جدید یک کارشناس درباره قیمت خودرو

تاکید روسیه و چین برآتش‌بس کامل و ارسال فوری کمک‌های انسانی به غزه

سرگشتگی و یاس یک فضانورد

پاکستان: سفر رئیسی به اسلام‌آباد موفقیت‌آمیز بود؛ مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد

سقوط ین رکورد 34 ساله را شکست

واکنش تند نتانیاهو به اعتراضات ضد اسرائیلی دانشجویان در آمریکا

روسیه: توافقنامه‌های امنیتی با ایران و 3 کشور دیگر در سال جاری اجرایی می‌ شوند

سرمقاله اعتماد/ پدیده‌های اجتماعی و جبر مستقیم

سرمقاله ایران/ تجویز اصولی در برابر آدرس غلطِ «ان‌شاءالله خیرخواهان» چیست؟

سرمقاله دنیای اقتصاد/ انتخابات آمریکا؛ روشنی‌ها و ابهام‌ها

سرمقاله تعادل/ تصویرسازی مطالبات کارگران

سرمقاله همشهری/ نگاه ویژه رهبرمعظم انقلاب به فرهنگ کار

«اسماعیل» دوست نداره من کار کنم

شش سریال پربیننده صداوسیما که درس عبرت مردم شدند

اصولگرایانِ منتقد «گشت ارشاد»، تغییر موضع داده‌اند؟

سرمقاله خراسان/ فناوری ایرانی ، پیشران دیپلماسی اقتصادی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی