اخبار محرمانه

آخرين مطالب

رونمایی از هدف حزب‌الله تحلیل ویژه

رونمایی از هدف حزب‌الله
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - وطن امروز /متن پیش رو در وطن امروز منتشر شده و انتشار آن به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست
افشای هویت مسؤولان عملیاتی در مجموعه‌های امنیتی مرسوم نیست از همین رو افشای نام نوعم ایزر سبب وحشت مدیران موساد شده است
13 سال بعد از ترور شهید عماد مغنیه، مغز متفکر عملیاتی حزب‌الله لبنان در سوریه، ابعاد مختلف این ترور همچنان مبهم و در هاله‌ای از ابهام باقی‌ مانده است. 
عماد مغنیه یکی از شاخص‌ترین چریک‌های تاریخ است که سال‌ها مورد تعقیب سرویس‌های امنیتی آمریکا، اسرائیل و اروپایی‌ها بود. او را یکی از پایه‌های مهم پیروزی حزب‌الله بر رژیم صهیونیستی در جریان جنگ 33 روزه می‌دانند. 
سرویس امنیتی اسرائیل اگرچه از همان ساعت اول این ترور به عنوان متهم این ترور شناخته شد اما در طول 13 سالی که از این ترور می‌گذرد به صورت رسمی این رژیم هیچ‌گاه مسؤولیت این ترور را بر عهده نگرفته و همه شواهد دخالت اسرائیل در این ترور از لابه‌لای اظهارات غیرمستقیم برخی مقامات سابق این رژیم یا کتاب‌های چاپ شده در این زمینه به دست آمده است. اینکه چه کسی مسؤول نهایی و آمر اصلی این ترور بوده تاکنون مخفی مانده بود. دیروز اما وبسایت عبری‌زبان «تیکون عولام» نام سردسته عملیات این ترور را فاش کرد. بر اساس گزارش این وبسایت اسرائیلی که هر از چند گاهی دست به افشاگری اسرار امنیتی این رژیم می‌زند، عامل اصلی ترور عماد مغنیه فردی است به نام «نوعم ایرز» از مدیران ارشد موساد در گذشته که هم اکنون نیز رئیس اجرایی یک شرکت سایبری است. 
این برای نخستین‌بار است که نام یک مدیر سابق موساد به طور مستقیم به عنوان عامل انجام یک ترور با این درجه از اهمیت به رسانه‌ها درز می‌کند. افشای نام مدیر سابق موساد عملا وی را در لیست اهداف حزب‌الله لبنان حتی در داخل سرزمین‌های اشغالی قرار می‌دهد. این وبگاه عبری‌زبان در ادامه نوشت ترور این فرمانده حزب‌الله لبنان در فوریه 2008، طی عملیات مشترک سازمان موساد و سازمان «سی‌آی‌ای» آمریکا انجام شده بود. 
تیکون عولام سپس نوشت طبق کتاب «جاسوسان بی‌همتا» به نویسندگی «یوسی میلمان»، سازمان موساد اطلاع یافته بود محل حضور شهید مغنیه مشخص شده و امکان تعقیب وی فراهم آمده و آمریکا نیز با این ترور موافقت کرده بود. 
در ادامه این کتاب آمده است پس از آن موساد یک متخصص ساخت بمب خود را مسؤول فراهم کردن بمبی کرد که جز فرد مورد هدف به اطراف آسیبی وارد نسازد. نام فرد سازنده بمب در این کتاب به طور کامل آمده بود اما بخش نظارت و سانسور نظامی اسرائیل، با پاک کردن نام وی صرفا اجازه استفاده از حرف اختصاری «ن» را به نویسنده داده بود. تیکون عولام در ادامه نوشت این فرد که وظیفه ساخت بمب را بر عهده داشت، فردی است به نام نوعم ایرز که در آن زمان معاونت «تامیر پاردو» رئیس موساد را بر عهده داشت. از سوی دیگر وبسایت صهیونیستی روترنت با انتشار این خبر، نوشته است چنین خبر مهم و خطرناکی چگونه از میان نهادهای امنیتی و نظامی اسرائیلی به بیرون درز کرده است؟ به نظر می‌رسد انتشار نام یکی از آمران یا عاملان ترور عماد مغنیه در شرایط کنونی بیش از هر چیز سبب ترس مدیران موساد شده باشد. سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان وعده داده است آمران و عاملان این ترور را به سزای خود خواهد رساند و حالا انتشار نام این مدیر سابق موساد وی را به هدف مشخصی برای حزب‌الله تبدیل کرده که دیر یا زود به سزای خود خواهد رسید. انتقام حزب‌الله از این مدیر سابق موساد سبب ترس سایر رهبران موساد هم خواهد شد که ردپای آنها در بسیاری از ترورها و جنایات مشاهده می‌شود. 
* در شب ترور عماد مغنیه چه گذشت؟
افشای عملیات مشترک موساد و سیا در ترور عماد مغنیه اتفاق تازه‌ای نیست و قبلا در اظهارنظرهای مختلف منابع صهیونیستی به آن اشاره شده بود. گذشت 13 سال از این ترور از ابعاد محرمانه آن در ساختارهای امنیتی موساد کاسته و به احتمال فراوان در آینده نه ‌چندان دور هم اطلاعات تازه‌ای از این ترور و موارد مشابه منتشر خواهد شد. 
خردادماه امسال هم «یوسی میلمان» کارشناس صهیونیست امور امنیتی و اطلاعاتی در کتاب خود اطلاعات تازه‌ای از این ترور را افشا کرد. 
بر اساس این گزارش، وی در کتاب خود نوشت: اسرائیل بارها برای ترور عماد مغنیه تلاش کرد. یکی از تلاش‌های اسرائیل برای ترور عماد مغنیه به سال 1994 میلادی بازمی‌گردد. این تحلیلگر صهیونیست می‌افزاید: سال 1994 میلادی اسرائیل «فؤاد» برادر عماد مغنیه را ترور کرد تا بدین ترتیب پس از مشارکت فرمانده حزب‌الله در مراسم تشییع برادرش، وی را ترور کند. سال 2000 میلادی نیز زمانی که 5 نفر از فرماندهان حزب‌الله لبنان جلسه‌ای با یکدیگر داشتند، اسرائیل قصد ترور عماد مغنیه را داشت اما «ایهود باراک» نخست‌وزیر وقت این رژیم از ترس شعله‌ور شدن آتش جنگ در مرزها از این اقدام صرف‌نظر کرد. وی همچنین گفت: در آن زمان دستگاه اطلاعات اسرائیل تنها یک تصویر از عماد مغنیه در اختیار داشت و آن مربوط به 22 سالگی این فرمانده حزب‌الله بود. در نهایت، مزدوران و جاسوسان موساد در لبنان یکی از تصاویر جدید عماد مغنیه را در اختیار تل‌آویو قرار دادند. بدین ترتیب نمایندگان موساد در اروپا به بررسی لیست مسافرانی که از لبنان به کشورهای اروپایی سفر می‌کردند پرداختند، زیرا اطلاعاتی به آنها رسیده بود که نشان می‌داد مغنیه گاهی اوقات به کشورهای غرب اروپا سفر می‌کند. 
وی همچنین می‌نویسد: سازمان سیا بارها توانست موقعیت مغنیه را شناسایی کند اما در به دام انداختن هواپیمای حامل وی ناکام ماند. افزون بر این، مغنیه سفرهای زیادی را به وسیله خودروی خود از بیروت به دمشق انجام می‌داد و شناسایی وی در این گیرودار سخت بود. مغنیه در جریان سفرهایش به دمشق به دنبال آن بود تشریفات چنین سفری توجه دیگران را جلب نکند. از همین رو وی خودروهای محافظان شخصی را با خود همراه نمی‌کرد و تنها خود و راننده‌اش به دمشق سفر می‌کردند. میلمان تصریح می‌کند: به ‌رغم اینکه در آن زمان حرف و حدیث‌ها پیرامون سفرهای مکرر مغنیه به سوریه زیاد بود اما وی بدون توجه به این حساسیت‌ها سفرهای خود را به دمشق پس از جنگ 33 روزه بیش از پیش افزایش داد. بدیهی است انجام این سفرها نیاز به هماهنگی‌های تلفنی داشت. طرف مقابل با رمزگشایی از بخشی از تماس‌های تلفنی مغنیه توانست به این نتیجه برسد مغنیه معمولا با سردار سلیمانی، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در «کفر‌سوسه» واقع در حومه دمشق دیدار می‌کند. تحلیلگر امور امنیتی رژیم صهیونیستی در ادامه مطلب خود آورده است: دستگاه اطلاعات اسرائیل به این نتیجه رسید مغنیه به سفرهای خود به سوریه ادامه می‌دهد و از همین رو رئیس وقت موساد به واشنگتن سفر کرد تا با همتای آمریکایی خود دیدار کند. 2 طرف توافق کردند در عملیاتی مشترک، عماد مغنیه را هدف قرار دهند. هدف آنها این بود که بمبی را در نزدیکی ساختمانی که مغنیه معمولا در سوریه آنجا اقامت می‌گزید، کار بگذارند. وی ادامه داد: آمریکایی‌ها شرط کردند عملیات ترور به کشته شدن مغنیه منجر شود و همچنین عملیات در شب انجام شود. بنابراین موساد پیشنهاد کرد در عملیات ترور از بمبی استفاده شود که دامنه انفجار آن تنها به چند متر برسد. به نوشته وی، بمبی که قرار بود در عملیات ترور مغنیه از آن استفاده شود با کمک سازمان سیا آمریکا از اردن به دمشق منتقل شد. پس از آن، مزدوران موساد واحدی را در ساختمان محل اقامت عماد مغنیه در دمشق اجاره کردند. آنها دوربینی را نیز در ساختمان کار گذاشتند که رصد تمام رفت‌وآمدها در ساختمان از طریق آن میسر بود. این تصاویر به طور مستقیم به اتاق عملیات ارتش اسرائیل مخابره می‌شد. تحلیلگر صهیونیستی می‌افزاید: شامگاه 12 فوریه سال 2008 / 23 بهمن 86 بود که عماد مغنیه به دمشق رسید. آن هنگام یک خودروی حامل بمب اسرائیلی در پارکینگ ساختمان محل اقامت مغنیه پارک بود. زمانی که عماد مغنیه از همراهانش جدا و تنها شد، اسرائیلی‌ها فرصت انجام عملیات ترور را مناسب دیدند. در آن زمان «ایهود اولمرت» نخست‌وزیر وقت اسرائیل سوار بر هواپیما در حال بازگشت از آلمان به اسرائیل بود. او در همین هنگام دستور انجام عملیات ترور را صادر کرد. 
[نوعم ایزر کیست؟]
به نوشته وبسایت تیکون عولام، نوعم ایرز مسؤول بخش عملیات موساد و از مهم‌ترین مسؤولان اجرایی این سازمان جاسوسی بوده است. ایزر در طول تمام 30 سال حضور خود در موساد، در بخش عملیات این سازمان بود و توانست در مدت کمی به مناصب بالا دست یابد و در اواخر دوره کاری خویش، مسؤولیت‌ کل بخش عملیات را در دست گرفت. او همچنین فرماندهی بخش عملیات سایبری موساد را برای مدتی در دست داشت و در راستای توسعه توانایی سایبری این سازمان طرح‌های راهبردی متعددی را به اجرا گذاشت تا جایی که به ادعای این سایت توانست موساد را در بخش سایبری در میان سازمان‌های امنیتی و جاسوسی جهان پیشرو کند. 
این وبسایت صهیونیستی در ادامه نوشت قرار بود نوعم ایزر، جانشین تامیر پاردو، رئیس موساد شود اما «سارا نتانیاهو» همسر بنیامین نتانیاهو که نفوذ بالایی در کابینه دارد، «یوسی کوهن» را به جای وی به نتانیاهو معرفی کرد و در نهایت نیز موفق شد کوهن را به ریاست موساد برساند. 
تیکون عولام در پایان نوشت نوعم ایزر پس از آن از موساد جدا شد و همچون بسیاری از مسؤولان سابق موساد به شرکت امنیت سایبری «XM Cyber» پیوست و هم اکنون رئیس بخش اجرایی این شرکت است. 

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/382608/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا رئیس سازمان آمان استعفا کرد؟

واکنش شورای رقابت به افزایش 150 میلیونی قیمت پژو پارس

توافقی که از دست رفت؛ پشت‌ پرده مذاکرات روسیه و اوکراین

بوسه‌ای که سانسور نشد

مورخ مشهور اسرائیلی: در یک قدمی شکست هستیم

روزنامه‌نگار اسرائیلی: باید چند رودخانه از خون اهالی غزه جاری کنیم

درگوشی حرف زدن میرسلیم و بادامچیان در یک مراسم سیاسی

جت شخصی چند؟

خاطرات فراموش‌نشدنی پایان جنگ از زبان «مسعود ده‌نمکی»

جهانگیری: در سال 84 که دولت را به احمدی‌نژاد تحویل دادیم خودروسازی ایران از ترکیه و چین جلوتر بود

همبستگی با غزه مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در امان

سانسور گسترده رسانه‌های جهان بخاطر حفظ منافع رژیم صهیونیستی

من آدم مجرد سوار ماشینم نمیکنم!

گام‌های اصلی در تربیت جنسی کودکان

برای از ما بهتران؟

تحریم ایران و شرایط شکننده بازار نفت

چالش اعتماد مصرف‌کنندگان به محصولات داخلی

کودک فلسطینی: خواب دیدم توسط ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدم!

مسعود ده‌نمکی: پدرم می گفت بین من و خمینی یکی رو انتخاب کن

داوری خطاب به دولت رئیسی: کاش برای دستاوردسازی‌های کاذب، حداقل کمی عدد بیاموزید

تابستون نزدیکه و هندوانه رو اینجوری برش بزن

هشدار قاهره درباره یورش زمینی رژیم صهیونیستی به رفح

کلیه ناخدا رو به اسم نورالدین خریدند!

جشن تولد ساده و بی ریای بازیگر پیشکسوت

عملیات «وعده صادق» از نگاه شخصیت‌های سیاسی ترکیه

جنگ غزه دانشگاه‌های آمریکا را به هم ریخت

یکی از ساکنان روستاهای چابهار: دولت یک ریال از غرامت سیل را به ما نداده است

روزنامه‌نگار اسرائیلی: همه اهالی غزه مستحق شکنجه و مرگی دردناک هستند

7 ستونی که از اسرائیل فروریخت

آغاز خرید و فروش مسکن از خرداد امسال در سامانه خودنویس

موضع جدید عربستان در رابطه با توقف تجاوز اسرائیل

مجری سابق برنامه «هفت»: با زور و تهمت و تهدید فیلمساز نمی‌شوید!

متقی: بعد از جنگ غزه و عملیات وعده صادق، اسرائیل مجبور شد سفارتخانه‌هایش را در کشورهای منطقه ببندد

نقشه تندروها برای «عبور از قالیباف»

سفر پریناز ایزدیار با رضا عطاران به کاخ صدام حسین!

آمریکا تحریم‌هایی مرتبط با ایران اعمال کرد

وزیر کشور: 45 نماینده در مرحله دوم انتخابات راهی خانه ملت می‌شوند

در دومین روز از سفر رئیس‌جمهور به پاکستان چه‌ گذشت؟

با این رفتار، همیشه از جاری هات سرتر و جلوتری

پیدایش ابرقدرت اسلامی

کدام بانک‌ها به تعهدات ارزی خود عمل نکرده اند؟

بورس صعودی می‌ماند؟

توضیح بهادری جهرمی در مورد طرح ساماندهی اجاره‌بها

سختی‌های کار «سلطان و شبان» که کمتر شنیدید

روایتی از همکاری‌های اطلاعاتی مجاهدین با ارتش صدام

پادوی سابق ترامپ علیه ترامپ

عدم بیمه کارگران ساختمانی با وجود دستور فوری رئیس جمهور

فرمانده 26 ساله فلسطینی که عملیات‌های بسیاری در کرانه باختری علیه ارتش اسرائیل انجام داده، کیست؟

رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه آغاز شد

تصاویر متفاوتی از شاهزاده سریال «جومونگ 3»

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی