اخبار محرمانه

آخرين مطالب

دستپخت جدید سازمان محیط زیست با طعم کباب آهو +عکس سیاسی

  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - به بهانه پرورش علفخواران وحشی حالا مردم می‌توانند چلوکباب کوبیده با گوشت گوزن و آهو هم بخورند. سازمانی که نامش حفاظت از محیط زیست است دستپخت خوشمزه‌ای دارد و هر روز طرح‌های خوشمزه‌ای ارائه می‌کند.
به گزارش مشرق، واگذاری مدیریت عرصه‌های ملی کشور تحت عنوان قرق خصوصی به متقاضیان مدتی است خبرساز شده و انتقادات بسیاری را به همراه داشته. منتقدان، واگذاری مدیریت عرصه‌های ملی کشور به اشخاص حقیقی را که به بهانه تکثیر و پرورش و سپس صدور پروانه شکار حیات وحش انجام می‌شود، عامل به هم ریختن اکوسیستم منطقه و پوششی برای زمین‌خواری می‌دانند. با این حال، مدافعان این طرح از جمله مسئولان معاونت محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست با این توجیه که ایجاد قرق‌های اختصاصی با جذب مشارکت جوامع بومی روند حفاظت از محیط زیست و حیات وحش را بهبود می‌بخشد در حال برنامه‌ریزی برای افزایش تعداد قرق‌های خصوصی هستند.
بیشتر بخوانید:
حراج گسترده وحوش خشک‌ شده در فضای مجازی +عکس
تلخندی فراموش‌نشدنی در تاریخ محیط زیست
اما مجموعه واگذاری عرصه‌های ملی با توجیه تکثیر و سپس کشتار، تنها در قالب قرق‌های اختصاصی انجام نمی‌شود. سازمان حفاظت محیط زیست علاوه برآن‌که واسطه می‌شود تا وزارت جهاد، عرصه‌های منابع طبیعی کشور را به در قالب قرق اختصاصی به متقاضیان واگذار کند، برای راه‌اندازی مراکز تکثیر و پرورش حیات وحش هم میان متقاضیان و وزارت جهاد کشاورزی نقش واسطه را ایفا می‌کند.
تفاوت مراکز تکثیر و پرورش با قرق‌های اختصاصی در اینجاست که مراکز تکثیر و پرورش، محصور و فنس‌کشی‌ شده هستند و بر خلاف قرق‌ها، ارتباطی با زیستگاه‌های مجاور ندارند. دیگر آن‌که قرق‌های اختصاصی، هزینه‌های خود را با صدور پروانه‌های شکار تأمین می‌کنند اما مراکز تکثیر و پرورش، علفخوران را به صورت زنده و یا ذبح‌شده به متقاضیان می‌فروشند. مراکز تکثیر و پرورش برای کسب سود بیشتر، شکارگاه‌های خصوصی (که بر خلاف قرق‌های خصوصی محصور است) هم ایجاد کرده و از متقاضیان بابت شکار در آنها هزینه دریافت می‌کنند. به این مراکز، گاه رستوران‌هایی هم اضافه می‌شود که گوشت چارپایان پرورش داده شده را در منوهایی متنوع به مشتریان عرضه می‌کنند.
یکی از مراکز تکثیر و پرورش وحوش در استان یزد هم علاوه بر عرضه چارپایان به صورت زنده و ذبح شده، رستورانی را برای عرضه گوشت وحوشی که پرورش می‌دهد راه‌اندازی کرده که منوی ماه گذشته آن را در ادامه مشاهده می‌کنید:

از استان یزد که در حال حاضر سه پنجم‌ قرق‌های اختصاصی کشور و همین طور مراکز تکثیر و پرورش متعددی را در خود جای داده و در تبدیل عرصه‌های ملی به دامداری‌هایی بزرگ، گوی سبقت را از سایر استان‌ها ربوده است که بگذریم و نگاهی به استان‌هایی بیندازیم که هنوز در واگذاری اراضی ملی، تکثیر و کشتار سهیم نشده‌اند، اخبار اخیر مربوط به استان خراسان شمالی جلب توجه می‌کند.
ماه گذشته بود که مصاحبه مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی با رسانه‌ها که خبر از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی دو قرق خصوصی، شکارگاه خصوصی و مراکز تکثیر و پرورش وحوش داده بود، مایه تعجب فعالان محیط زیست شد.
اصغر مطهری در این مصاحبه با بیان اینکه 2 متقاضی برای سرمایه‌گذاری و ایجاد قرق‌های مردمی در شهرستان اسفراین و جاجرم اعلام آمادگی کرده‌اند، گفته بود:
بخش‌های مختلف استان مستعد اجرای قرق مردمی است و رویکرد اداره کل حفاظت از محیط زیست استان، توسعه و افزایش ایجاد این قرق‌ها است. همچنین بخش خصوصی می‌تواند برای ایجاد سایت پرورش و تکثیر حیات وحش، به نیاز و ذائقه افراد به استفاده از گوشت وحوشپاسخ دهد. امروزه استفاده از گوشت وحوش، طرفدار پیدا کرده و سرمایه‌گذار می‌تواند با پرورش گونه‌های مختلف وحوش در قالب نگهداری در اسارت، به صورت صنعتی ذبح و روانه بازار کند. ایجاد شکارگاه‌های اختصاصی یکی دیگر از زمینه‌هایی است که بخش خصوصی می‌تواند وارد عرصه سرمایه‌گذاری شود و این اداره کل از این سرمایه‌گذاری‌ها استقبال می‌کند.
این جملات که بیانشان از زبان یک مسئول حفاظت از محیط زیست کشور چندان قابل هضم نیست پرسش‌هایی را در فضای مجازی به میان آورد: چرا ارضای ذائقه علاقمندان به گوشت وحوش، امروز به دغدغه مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست کشور تبدیل شده؟ آیا در صورتی که به گفته این مقام مسئول حقیقتاً استفاده از گوشت وحوش طرفدار پیدا کرده، سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان تنها نهاد متولی حفاظت از حیات وحش کشور باید ذائقه وحوش‌خواری را در جامعه رونق دهد؟ آیا یگان حفاظت محیط زیست این استان، توانایی مهار تخلفاتی را دارد که قطعاً در پی رونق وحوش‌خواری در استان رو به افزایش خواهد گذاشت؟ آیا بومیانی که تا به امروز کشتار حیات وحش را تخلف قلمداد می‌کردند حالا با رواج شکار در قرق‌ها و شکارگاه‌ها و گسترش عرضه قانونی گوشت وحوش، در پی برداشت سهم خود از حیات وحش منطقه برنخواهند آمد؟ آیا هموطنانی که اراضی منابع کشور، جزو انفال و سرمایه‌های ملی‌شان به حساب می‌آید با تبدیل شدن این زیستگاه‌های ارزشمند به دامداری‌ و کشتارگاه موافقند؟ در حالی که مسئولان محیط زیست مدعی هستند تنها مدیریت موفقت این عرصه‌ها را به متقاضیان واگذار کرده‌اند، آیا در صورتی که بنا باشد این عرصه‌ها که ماهیت دامداری و باغ‌وحش پیدا کرده‌اند مجدداً به زیستگاهی طبیعی تبدیل شوند، سازمان حفاظت محیط زیست خواهد توانست قرق‌داران و مدیران مراکز تکثیر و پرورش حیات وحش را که طی 5 سال، برای بهره‌برداری از این عرصه‌ها هزینه‌هایی را متحمل شده و به کسب درآمد از این اراضی ملی خو کرده‌اند از این زمین‌ها خارج کند یا قرق‌های خصوصی، شکارگاه‌های خصوصی و مراکز تکثیر و پرورش، نهایتاً طی سال‌های آینده از سوی ساکنانی که سازمان حفاظت محیط زیست پایشان را به آنها باز کرده تصاحب خواهند شد؟
حالا که مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست مصرانه در تبدیل اراضی ملی کشور به دامداری و کشتارگاه برنامه‌ریزی می‌کنند باید منتظر ماند و دید نهادهای نظارتی و قضایی کشور و نمایندگان مجلس در این باره چه رویکری را پیش خواهند گرفت؟
عضو هیئت مدیره انجمن ارزیابی محیط زیست ایران و استاد محیط زیست دانشگاه تهران چندی پیش در این‌باره گفت: متأسفانه باید بگویم مسئولان محیط زیست، شورش را درآورده‌اند. قرق‌های اختصاصی، تنها و تنها ترفندی است برای زمین‌خواری و کوه‌خواری. والسلام.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/37325/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخواست حماس برای اعزام تیم‌های پزشکی قانونی جهت شناسایی اجساد گورهای دسته‌جمعی

پیام رئیسی در پی درگذشت عروس امام خمینی

گشاده دستی دولت در تخصیص بودجه به رسانه‌های همسو

تعطیلی پنج‌شنبه یا شنبه؛ در این یک فقره حق با بهروز افخمی بود!

پالس‌های چراغ خاموش آمریکا

سرنوشت دلارهای نفتی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس

انگلیس درصدد راه‌اندازی گنبد آهنین

تصاویر جدید از سردار قاآنی با پوشش غیرنظامی

خطر از بین رفتن بینایی یک بازداشتی

آقای ذوالنوری ممنون

فروش 9 میلیاردی «مست عشق» در دو روز

دیگر خط لوله صلح بی‌معناست

بودجه شفاف و مجلس رأس امور

مهران مدیری با «پدر قهوه» به شبکه خانگی می آید

توئیت مهدی فضائلی درباره سردار بلندپایه سپاه

سیگنال مثبت به بورس تهران

کاخ سفید: خواستار انجام‌ تحقیقات درخصوص گورهای دسته‌جمعی غزه هستیم

منابع عبری: اسرائیل با آتش‌بس چند هفته‌ای موافقت خواهد کرد

بازسازی سکانس مشهور ترانه علیدوستی توسط صهبا شرافتی

پیانو هم قیمت یک آپارتمان شد

حمله پهپادی حزب الله به یک پایگاه توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی

واقعیت آمریکا بدون روتوش؛ ادامه سرکوب اعتراضات دانشجویی

صفحه مجازی همسر سابق «مهدی قائدی» بسته شد

پخش برنامه «هفت» با اجرای بهروز افخمی از فردا

ائتلاف غرب علیه نفت روسی

دو تا کلیه محکم و پرکار، در عین حال ترد و کرانچی!

دردسر تیک‌تاک

سرقت عجیب سهمیه بنزین؛ مواظب کارت سوخت خود باشید!

آرنولد از رقابت با استالونه می‌گوید

تهدید خانواده آرمان عبدالعالی به شکایت از فیلم «بی بدن»

هلاکت 2 تروریست با عملیات پهپادی نیروهای امنیتی در اطراف زاهدان

سردار فدوی: نقش شهید حجازی در توانمندسازی مقاومت موثر است

غریب‌ آبادی: آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر را ندارد

جبهه پایداری معامله‌گر است

اسراییل‌ ضربه راهبردی خورده است

واکنش همتی به سخنان قالیباف؛ زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید

العربیه: مصر به اسرائیل پیشنهاد ازسرگیری مذاکرات در مقابل تعلیق عملیات رفح را داد

هشدار چین به آمریکا: بین تقابل و همکاری یکی را انتخاب کنید

طوفان نمک کوهنوردیه!

هلاکت دو تروریست در اطراف زاهدان با عملیات پهپادی نیروهای امنیتی

سردار اشتری: شهید حجازی دارای سبک فرماندهی بود

نمایندگانی که از رئیسی دعوت کردند باید در برابر ناکارآمدی دولتش پاسخگو باشند

اتفاق جدید در بازار مسکن؛ خریداران مسکن و مستاجران منتظر تغییر باشند

آخرین وضعیت از گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصر

انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم

ایران: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

گل‌درشت‌گویی ماورایی سریال ده‌نمکی

بازی جالب حدس چهره با سیدجواد هاشمی

مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد

موی چتری به چه صورت هایی می آید؟

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی