اخبار محرمانه

آخرين مطالب

کرونا ترامپ را از کاخ سفید بیرون می اندازد؟ تحلیل ویژه

کرونا ترامپ را از کاخ سفید بیرون می اندازد؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - انتخاب / متن پیش رو در انتخاب منتشر شده و انتشار آن در آخرین خبر به معنای تایید تمام یا بخشی از آن نیست
«پراجکت سیندیکیت» در مقاله ای به قلم های Michael Spence برنده نوبل اقتصاد و David W. Brady استاد علوم سیاسی دانشگاه استنفورد، نوشت: رفتار نادرست دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در مقابل بحران کووید-19 باعث شده است که محبوبیتش در میان افراد مستقل و میانه رو یعنی گروه هایی که در انتخابات نوامبر نقش اساسی دارند، از بین برود. از سوی دیگر، با خارج شدن کنترل این ویروس از دست ترامپ، او گزینه های خوبی پیش رو ندارد.
با توجه به اختلافات واضح بین دونالد ترامپ و جو بایدن، نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر پیامدهای گسترده ای نه فقط برای آمریکا بلکه برای سایر نقاط جهان نیز به همراه خواهد داشت.
حال این سوال مطرح است که آیا باید چهار سال دیگر در مقابل اقدامات ترامپ تاب بیاوریم یا اینکه تغییری در حال وقوع است؟
واقعیت این است که در شرایط بسیار دو قطبی امروزی، بعید به نظر می رسد که رأی دهندگان متعهد به هر یک از نامزدها، هواداری خود را به نفع دیگری تغییر دهند. اما تعداد بسیار کمی از هر دو طرف هستند که می توانند نتیجه انتخابات را تعیین کنند. این بدان معناست که میانه روها و افراد مستقلی که نسبت به هویت خود آگاهی دارند، نتیجه انتخابات را مشخص خواهند کرد. از این منظر، به نظر می رسد که ترامپ دچار مشکل شده است.
درست پنج ماه پیش، هنگامی که بحران کووید-19 برای اولین بار در ایالات متحده بروز کرد، ترامپ با چنین مشکلی روبرو نبود. در آن زمان، ایتالیا با بیمارستان هایی که پرسنلش سخت در تلاش بودند، تعطیلی کسب و کارها و اقتصاد ویران شده در صدر عناوین اخبار بین المللی قرار داشت. در آن زمان، هیچ محدودیتی در آمریکا وجود نداشت و سیستم بهداشتی و درمانی آن بسیار خوب اداره می شد.
به نظر می رسد، این تصور ایجاد شده بود که ایالات متحده به خوبی مدیریت بحران را در دست دارد. همانطور که جدول شماره 1 نشان می دهد، رتبه محبوبیت کلی ترامپ در ماه مارس افزایش یافت که طی آن تعداد قابل توجهی از جمهوری خواهان و میانه روها و همچنین دموکرات ها و افراد مستقل واکنش وی به بحران کرونا ویروس را تأیید کردند.

اخبار محرمانه


اما از آن زمان تا کنون تعداد موارد ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن در آمریکا بسیار زیاد شده و دولت ترامپ اقدامات کمی برای رفع این مشکل انجام داده است. در عوض، برخی از مقامات سعی در تضعیف آنتونی فاشی، بهترین متخصص بیماری های عفونی کشور داشته اند و ترامپ با قاطعیت از پوشیدن ماسک خودداری و حتی بایدن را نیز به خاطر این کار مسخره کرده است.
در همین حال، بیکاری افزایش یافته و در حالی که برخی حمایت ها از کارگران و مشاغل به عمل آمده است، بسیاری انتظار دارند موجی از اخراج به دنبال انقضای آن اقدامات رخ دهد. تولید ناخالص داخلی 9.5٪ در سه ماهه دوم سال و 32.9٪ در کل سال کاهش یافته که نشان دهنده بدترین عملکرد آمریکا در این زمینه از سال 1947 تا به حال است.
با توجه به این شرایط، جای تعجب نیست که نگرش رأی دهندگان بسیار تغییر کرده است. همانطور که جدول 2 نشان می دهد، از پایان ماه مارس تا اواسط ژوئیه، تأیید عملکرد کلی ترامپ و نحوه ی رسیدگی وی به بحران کووید 19 در بین همه گروه ها کاهش یافته است. برای افراد میانه‌رو در هر دو طرف، نوسانات متوسط ​​تا زیاد است. برای افراد مستقل که الگوهای رای دهی آنها از عوامل نوسانی متاثر می شود، تغییر بسیار زیاد بود.

اخبار محرمانه


همزمان با عدم پذیرش ترامپ و در حالیکه او درگیر بحران کووید-19 است، تعداد آمریکایی هایی که قصد دارند در ماه نوامبر به بایدن رای دهند، زیاد شده است. همانطور که جدول 3 نشان می دهد، از اواخر ماه مارس تا اواسط ماه ژوئیه، تعداد افراد مستقلی که قصد رای دادن به بایدن را دارند، 23 درصد رشد کرده که بسیار قابل توجه است. تعداد دموکرات های آگاه به هویت خود که از بایدن حمایت می کنند نیز به میزان 4 درصد افزایش یافته اند، در حالی که تعداد جمهوریخواهانی که قصد رای دادن به ترامپ را دارند 3 درصد کاهش یافته اند.

اخبار محرمانه


اگرچه بحران کووید-19، تنها عاملی نیست که بر حمایت از بایدن تأثیر گذاشته، اما عامل مهمی است. اگر کسی با عوامل متعارف به بررسی آمارها بپردازد و مسائل مختلف و پویایی آن را به نمایش بگذارد، می تواند به این نتیجه برسد که بحران کووید- 19 و ابعاد بهداشتی و اقتصادی آن به حدود 20 درصد از تغییرات از مارس تا ژوئیه شکل داده است.
از بین 84 درصد جمهوریخواهان که نحوه ی رسیدگی ترامپ به بحران کووید-19 را تأیید می کنند، 97 درصد می گویند که به وی رأی خواهند داد. با این حال، در بین 15 درصد مخالفان در ماه ژوئیه، تنها 40 درصد تصمیم دارند که به او رأی بدهند، در حالی که جدول 4 نشان می دهد، 36 درصد تصمیم به رای دادن به بایدن دارند که افزایش 8 درصدی را از اواخر ماه مارس به نفع بایدن نشان می دهد.

اخبار محرمانه


در میان 25٪ میانه رو که نحوه ی پاسخگویی ترامپ به کووید-19 را تأیید می کنند، 85٪ به او رای خواهند داد. اما از 75 درصد مخالفان فقط 7 درصد قصد رای دادن به وی را دارند.
در مورد مستقل ها هم همانطور که در جدول 4 نشان داده شده است، باید بگوییم که 68٪ از عملکرد ترامپ در مقابله با بحران کرونا ویروس در ماه ژوئیه ناراضی بودند، که از ماه مارس 25٪ افزایش یافته است. از این تعداد، 64 درصد قصد رای دادن به بایدن را دارند و فقط 11٪ از مستقل هایی که پاسخ ترامپ به کووید-19 را تأیید نمی کنند به وی رأی می دهند. هشتاد درصد از 43 درصد مستقلی که واکنش ترامپ به کووید 19 را تأیید می کنند، به او رأی می دهند.
در مجموع، ترامپ به خاطر نحوه ی پاسخگویی اش به کووید-19، در حال از دست دادن حمایتش در میان افراد مستقل و میانسال است. اما سه ماه تا انتخابات باقی مانده که مدت زمان کمی نیست و به نظر می رسد ترامپ در تلاش است تا شرایط را تغییر دهد. در همین راستا وی در اواخر ماه ژوئیه، نشست های خبری در مورد کووید-19 را از سر گرفت، شروع به تبلیغ ماسک زدن کرد و گردهمایی ملی جمهوری خواهان را برای ماه اوت در جکسون ویل ایالت فلوریدا لغو کرد.
با این وجود، هنوز مشخص نیست که آیا این اقدامات کافی خواهد بود یا نه، زیرا ترامپ همچنان به حمایت از "حقایق جایگزین" درباره کووید-19 ادامه می دهد. یکی از درس های مهمی که می توان از سایر نقاط جهان آموخت این است که پاسخ سریع برای مهار ویروس و به حداقل رساندن آسیب اقتصادی ضروری است. حال آنکه، پاسخ دولت ترامپ به کرونا ویروس هر طوری که باشد، سریع نیست.
درس دیگر این است که محدود کردن جابجایی افراد و مسافرت در کشور برای مهار شیوع بیماری ضروری است. هنگامی که شمال ایتالیا درگیر کووید-19 شد، دولت تمام سفرهای غیر ضروری بین منطقه ای را متوقف کرد تا از مناطق دیگر در برابر شیوع بیماری محافظت کند. در عوض، در ایالات متحده تصمیم گیری در مورد چنین مسائلی به عهده فرمانداران ایالتی گذاشته شد. مهم اینکه، تنها معدودی از ایالت ها محدودیت سفر را با تأخیر اعمال کردند.
به نظر می رسد، با خارج شدن بیماری از کنترل مقامات در چندین ایالت، اقدامات قوی تری برای محافظت از سلامت عمومی لازم است. باید اذعان کرد که هزینه های اقتصادی تا حدودی بستگی به اقدامات اینچنینی دارد. اما در حالی که بعید است بسیاری از افراد فعالیت های اقتصادی عادی را تا زمانی که ویروس مهار نشده است، از سر بگیرند، شکی نیست که رهبران آمریکا از جمله ترامپ با شرایط سختی روبرو هستند.
شواهد نشان می دهد که هیچ گزینه ی جذابی پیش روی مقامات قرار ندارد. تعطیلی کسب و کارها باعث نابودی اقتصادی خواهد شد، در حالی که بازگشایی آنها احتمالاً به طولانی تر شدن دوره ی شیوع بیماری می انجامد و بر مشکلات می افزاید. در هر صورت، با اطمینان می توان گفت که ضرر ترامپ به سود بایدن خواهد بود.
ترامپ می تواند به درستی ادعا کند که برخلاف بحران مالی جهانی سال 2008، همه گیری ناشی از خطاهای سیاست داخلی نبود، اما واقعیت این است که این بحران بر اثر سیاست های داخلی تشدید شد. ایالات متحده در زمینه ی مقابله با کرونا ویروس با بسیاری از کشورهای توسعه یافته ی دیگر مقایسه می شود و نتیجه این است که جایگاه جهانی آمریکا که قبلاً هم ضربه خورده بود، الان به واسطه ی نحوه ی پاسخگویی به همه گیری آسیب جدی دیده است. اگرچه این موضوع ممکن است در حال حاضر نگرانی عمده ای برای اکثر آمریکایی ها نباشد، اما اگر محدودیت های بین المللی برای مسافران آمریکایی ادامه یابد، ممکن است شرایط تغییر کند. در هر صورت، ترامپ تا ماه نوامبر با شرایط سختی روبرو خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/351165/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخواست حماس برای اعزام تیم‌های پزشکی قانونی جهت شناسایی اجساد گورهای دسته‌جمعی

پیام رئیسی در پی درگذشت عروس امام خمینی

گشاده دستی دولت در تخصیص بودجه به رسانه‌های همسو

تعطیلی پنج‌شنبه یا شنبه؛ در این یک فقره حق با بهروز افخمی بود!

پالس‌های چراغ خاموش آمریکا

سرنوشت دلارهای نفتی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس

انگلیس درصدد راه‌اندازی گنبد آهنین

تصاویر جدید از سردار قاآنی با پوشش غیرنظامی

خطر از بین رفتن بینایی یک بازداشتی

آقای ذوالنوری ممنون

فروش 9 میلیاردی «مست عشق» در دو روز

دیگر خط لوله صلح بی‌معناست

بودجه شفاف و مجلس رأس امور

مهران مدیری با «پدر قهوه» به شبکه خانگی می آید

توئیت مهدی فضائلی درباره سردار بلندپایه سپاه

سیگنال مثبت به بورس تهران

کاخ سفید: خواستار انجام‌ تحقیقات درخصوص گورهای دسته‌جمعی غزه هستیم

منابع عبری: اسرائیل با آتش‌بس چند هفته‌ای موافقت خواهد کرد

بازسازی سکانس مشهور ترانه علیدوستی توسط صهبا شرافتی

پیانو هم قیمت یک آپارتمان شد

حمله پهپادی حزب الله به یک پایگاه توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی

واقعیت آمریکا بدون روتوش؛ ادامه سرکوب اعتراضات دانشجویی

صفحه مجازی همسر سابق «مهدی قائدی» بسته شد

پخش برنامه «هفت» با اجرای بهروز افخمی از فردا

ائتلاف غرب علیه نفت روسی

دو تا کلیه محکم و پرکار، در عین حال ترد و کرانچی!

دردسر تیک‌تاک

سرقت عجیب سهمیه بنزین؛ مواظب کارت سوخت خود باشید!

آرنولد از رقابت با استالونه می‌گوید

تهدید خانواده آرمان عبدالعالی به شکایت از فیلم «بی بدن»

هلاکت 2 تروریست با عملیات پهپادی نیروهای امنیتی در اطراف زاهدان

سردار فدوی: نقش شهید حجازی در توانمندسازی مقاومت موثر است

غریب‌ آبادی: آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر را ندارد

جبهه پایداری معامله‌گر است

اسراییل‌ ضربه راهبردی خورده است

واکنش همتی به سخنان قالیباف؛ زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید

العربیه: مصر به اسرائیل پیشنهاد ازسرگیری مذاکرات در مقابل تعلیق عملیات رفح را داد

هشدار چین به آمریکا: بین تقابل و همکاری یکی را انتخاب کنید

طوفان نمک کوهنوردیه!

هلاکت دو تروریست در اطراف زاهدان با عملیات پهپادی نیروهای امنیتی

سردار اشتری: شهید حجازی دارای سبک فرماندهی بود

نمایندگانی که از رئیسی دعوت کردند باید در برابر ناکارآمدی دولتش پاسخگو باشند

اتفاق جدید در بازار مسکن؛ خریداران مسکن و مستاجران منتظر تغییر باشند

آخرین وضعیت از گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصر

انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم

ایران: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

گل‌درشت‌گویی ماورایی سریال ده‌نمکی

بازی جالب حدس چهره با سیدجواد هاشمی

مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد

موی چتری به چه صورت هایی می آید؟

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی