اخبار محرمانه

آخرين مطالب

فارن پالیسی مطرح کرد: خداحافظ دولت، سلام مافیا! تحلیل ویژه

  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - انتخاب / متن پیش رو در انتخاب منتشر شده و انتشار آن در آخرین خبر به معنای تایید تمام یا بخشی از آن نیست
فارن پالسی نوشت: بیماری همه گیر کرونا ویروس کاستی های زیادی از دولت ها را در سراسر جهان به نمایش گذاشت. در ایالات متحده و انگلیس، آزمایشات ناکافی و پیام های متناقض از سوی مقامات منجر به کاهش اعتماد مردم به تصمیمات اتخاذ شده توسط قانونگذاران شد. در کشورهای در حال توسعه، بسیاری از دولتها توانایی ردیابی و جداسازی بیماران کرونا ویروس را ندارند. بنابراین، آنها نمی‌توانند به ارائه محرک‌های اقتصادی قابل توجه در کشور بپردازند، زیرا مشاغل از تعطیلی و محدودیت رنج می برند. نهادهای چند جانبه تلاش کرده اند که اقدامات سریع و سرنوشت سازی را انجام دهند، به ویژه که آنها به میدان جنگ برای رقابت بین کشورهایی مانند ایالات متحده و چین تبدیل شده‌اند و بر مشکلاتشان افزوده شده است.
 در ادامه ی این مطلب آمده است: در این شرایط، دیگر بازیگران، از سازمان های خیریه گرفته تا باندهای جنایتکار، شکاف موجود را پر کرده‌اند. ما بعضی از بهترین مقالات خود را در مورد گروه هایی که از این فرصت استفاده کرده اند، گرد آورده ایم، در حالیکه دولت ها در مورد نقش این گروه‌ها به وضوح صحبت نمی‌کنند، زیرا به نفع شان نیست.
به طور مثال، از آنجا که 30 درصد از جمعیت پاکستان در فقر زندگی می کنند، نخست وزیر عمران خان در اوایل زمان شیوع کرونا در مورد تعطیلی سراسر کشور که در تاریخ 9 ماه مه به پایان رسید، ابراز نگرانی کرد. ندا مقصود در 11 مه نوشت: هنگامی که تعطیلی به پایان رسید، اجرای وظایف دولتی به تعویق افتاد یا کند شد و تصمیم گیری سریعی توسط دولت برای آنها صورت نگرفت. بنابراین، نیازهای مردم باید از طریق اقدامات خیریه برطرف شود. سازمان های غیر انتفاعی محلی و حتی پاکستانی هایی که در خارج از کشور زندگی می کنند، از واتس اپ و سیستم عامل های رسانه های اجتماعی استفاده کرده اند تا درخواست کمک مالی، غذا، صابون و تجهیزات محافظ شخصی برای افراد و بیمارستان های نیازمند را مطرح کنند.
اما چنین تلاش های اجتماعی فقط یک تسکین موقت را فراهم می کند، به ویژه که اثرات اقتصادی تعطیلی بعد از پایان آن مشخص می‌شود. مقصود می نویسد: پاکستان منابع و بودجه کافی را برای مقابله با ویرانی های ناشی از کرونا ویروس و تعطیلی بعد از آن ندارد. در واقع، اکنون این کشور صرفاً بر اساس تمایل شهروندان خود برای اینکه از این بحران جان سالم به در ببرند، فعالیت می‌کند.
در افغانستان، دولت در طول همه گیری به دلیل غربالگری نامناسب کسانی که از مرزها عبور می کردند و به ویژه از ایران به کشور وارد می‌شدند که شیوع کرونا ویروس در آن زودرس و قابل توجه بود، با انتقاد روبرو شد. اما طالبان ادعا می کند که اقدامات ایزوله سازی را به صورت اجباری برای کسانیکه از ایران وارد افغانستان می‌شوند، انجام داده و حتی مراکز قرنطینه خود را نیز تأسیس کرده اند. اشلی جکسون در تاریخ 6 ماه مه نوشت:
این پیام رسانی طالبان بخشی از یک استراتژی تبلیغاتی بزرگتر است. این گروه شورشی، فیلم ها و اطلاعیه هایی را منتشر کرد تا نشان دهد که در زمینه‌ی مبارزه با کرونا ویروس در مناطق تحت کنترلش فعالیت دارد. طالبان سعی دارد نشان دهد که اقداماتی همچون بررسی تب افراد تا ارائه‌ی اطلاعات بهداشتی به مردم را انجام می‌دهد.
جکسون استدلال می کند: غیرنظامیانی که تحت کنترل طالبان زندگی می کنند، احتمالاً از افزایش خشونت که باعث اختلال در دسترسی آنان به مراقبت های بهداشتی می شود، به طور نامتناسب رنج خواهند برد. او می نویسد: آیا اهدا کنندگان کمک‌ها و آژانس هایی که در این زمینه فعال هستند، می توانند آشکارا تصدیق کنند که شورشیان نقش اساسی را در مقابله با ویروس ایفا می کنند و از آنها خواسته شده است که برای جلوگیری از گسترش ویروس و تسهیل کار درمانی، اقدامات مشخصی انجام دهند. واقعیت این است که در صورت عدم وجود چنین تلاشی، طالبان به احتمال زیاد به بهره برداری از همه گیری برای اهداف خود ادامه خواهد داد.
رابرت مگاگ در 8 مه نوشت: کشورهایی همچون مکزیک، برزیل و السالوادور نیز شاهد افزایش خشونت مرگبار به دست کارتل های مواد مخدر و باندهای جنایتکار بوده‌اند. گروه‌هایی که از این فرصت همه گیری برای ایجاد قدرت نرم با ارائه کالاهای اساسی و خدمات به گروه های آسیب پذیر استفاده می کنند. در بسیاری از زاغه ها، گروه های جرم و جنایت به جای پلیس در حال اجرای دستورات تعطیلی و بازپرسی هستند. وی می نویسد: فعالیت این کارتل‌ها در راستای مبارزه با کرونا، زمانی که دولت فاقد توانایی کافی در این زمینه است، افزایش می‌یابد. علاوه بر تقویت خشونت در حال افزایش، این بیماری همه گیر می تواند فشارهای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی برخی از سازمان‌های جنایتکار را به همان روشی که طی آن مافیای ایتالیا و یاکوزای ژاپنی پس از جابجایی های بزرگ جنگ جهانی دوم ظهور کردند، تقویت کند.
استفانیا دی ایگنوتی در تاریخ 4 می اعلام کرد: اقتصاد پراکنده ایتالیا خلاء جدیدی برای مافیا ایجاد کرده است. در حالیکه مقامات در مناطق جنوبی کشور عمدتاً از بدتر شدن عوارض بهداشتی این بیماری جلوگیری می کردند، تعطیلی متعاقب آن منجر به از دست دادن کار روزانه برای ده ها هزار کارگر غیررسمی شد. در این شرایط نابسامان، بودجه امدادرسانی که از سوی دولت مرکزی در اختیار شهرداری‌ها قرار می‌گیرد، زمینه را برای جرم و جنایت سازمان یافته فراهم می کند. در ناپل، مافیا به عنوان ارائه دهنده بسته های مواد غذایی و وام عمل کرده است. بنا بر گزارش ها، در پالرمو، برادر یک رئیس مافیایی در حال توزیع بسته های غذایی در فقیرترین محله شهر دیده شده است.
در برخی از شهرها مانند پالرمو به منظور جلوگیری از سوءاستفاده‌ی شبکه های مافیایی از افراد ناامید و بیکار که بعداً درخواست برخی از بازپرداخت ها را از آنها دارند، برنامه های کمک مالی و نقدی توسط دولت به اجرا گذاشته شده است. وی گفت: من این واقعیت را که پالرمو ده ها سال با مافیا مبارزه کرده است، یک مزیت می دانم، زیرا ما الان می دانیم که چگونه می توانیم با این پدیده مبارزه کنیم. شهردار پالرمو به دی ایگنوتی گفت: ما فقط باید تا حد امکان سریع باشیم و این کار را هم خواهیم کرد.
نینا هاچیگیان و آنتونی اف. پیپا در 5 مه تصریح کرد: در واقع، عدم موفقیت سیستم چند جانبه جهانی برای مقابله با بحران کرونا ویروس فرصتی را برای دولت‌ها، شهرها و ایالت ها در سراسر جهان برای انجام اقدامات قاطع تر ایجاد کرده است. آنها به هم می پیوندند تا شکاف همکاری های جهانی را پر کنند و به برگزاری مجامع دیجیتالی و کنفرانس ها روی می آورند تا در قالب آنها شهرداران به بحث در مورد پاسخ های بهداشتی و همچنین نحوه بازگشایی و پشتیبانی از مشاغل کوچک بپردازند. رهبران محلی استراتژی های خود را با توجه به ذهنیتی که از جامعه جهانی دارند، سامان می‌دهند. دقیقاً در شرایطی که سیستم چند جانبه با فشار شدید روبرو است.
اما شهرها در سیاست گذاری جهانی نقش ثانویه دارند، چیزی که ممکن است در جهان پس از همه گیری نیاز به تغییر داشته باشد. هاچیگیان و پیپا می نویسند: هنگامی که دولت ها با رکود اقتصادی ناشی از واکنش به کرونا ویروس مواجه شوند، این شهرها هستند که به سختی باید با این شرایط بجنگند تا اطمینان حاصل شود که بهبودی حاصل شده است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/309475/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمله پلیس آمریکا به یک استاد دانشگاه در میان اعتراضات حمایت از غزه

چهره ها/ عکسی از تغییر چهره باورنکردنی مجری «کلید اسرار»

مناقشه حجاب، از «ایتا» تا خیابان

چقدر کمتر از دوره برجام نفت می‌فروشیم؟

دیپلمات سابق آمریکایی: کابینه اسرائیل روانی است

آمریکا: اسرائیل مرتکب نسل کشی در غزه نشده است!

سعید آقاخانی از «ساعت خوش» تا «تمساح خونی»

محافظ سابق خاتمی: در سال 75 می‌ خواستم هاشمی را ترور کنم

تاریخ‌سازی دختر دوومیدانی‌کار ایران با کسب طلای جوانان قهرمانی آسیا

تصاویری از اعتراضات دانشجویی برای حمایت از غزه در معروف‌ترین دانشگاه‌های آمریکا

قصه انتقام هدیه تهرانی از پرویز پرستویی

وزیر دفاع روسیه: آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم

قیمت گوشت مرغ 239 هزار تومان شد!

آمادگی کره شمالی برای آزمایش یک سامانه موشک‌انداز جدید

روایت شهین تسلیمی از ورودش به بازیگری با سریال مهران مدیری

خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا

قیمت رانا به کانال 600 میلیونی بازگشت

وقتی امیرحسین قیاسی ادای بهمن هاشمی رو درمیاره

دیدار وزرای دفاع ایران و چین؛ محکومیت جنایات اسرائیل در غزه

کنایه سنگین همتی به رئیسی درباره منحل شدن بانک‌های متخلف

یک کاردستی جالب و آموزنده برای بچه ها

خاطره بامزه بهرام افشاری از قد بلندش!

قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ 12 میلیارد تومان ناقابل!

تظاهرات میلیونی مردم یمن در حمایت از غزه

دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضد اسرائیلی پیوستند

صحبت‌هایی رحیم پور ازغدی خطاب به آنهایی که می‌گویند «مقصر کشتار در غزه، حماس است»

تاریخ‎نگاری یک‌طرفه

حماس: هیچ پیشنهادی جز آتش‌بس در غزه را نمی پذیریم

آلزایمر ارزی دولتمردان

روند بازیابی پیکر شهدا از گورهای دسته جمعی در بیمارستان ناصر همچنان ادامه دارد

چهره ها/ تصویر نچرال آزاده صمدی در کنار ناخدا علی

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به رفتار خشونت‌آمیز پلیس آمریکا علیه دانشجویان

نکات مهم برای خرید لوازم آرایشی

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟

هشدار درباره نفت 100 دلاری و تورم جهانی

حمله به 102 کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در 202 روز

«اشکان خطیبی» پس از مهاجرت: در ایران همه چیز داشتم و مدیر بودم!

مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود

فریادهای اعتراض دانشجویان دانشگاه کلمبیا علیه رئیس کنگره آمریکا

اینا داماد نیستن بلا هستن!

درخواست وزیر خارجه آمریکا از چین در رابطه با ایران و کره شمالی

حمله روزنامه زاکانی به آرایش سحر دولت‌شاهی

هاآرتس مطرح کرد: اسرائیل در تله‌ای استراتژیک

رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند

خانه‌ دار کردن مردم به سبک دولت سیزدهم

ترکیه روابط تجاری خود را با اسرائیل قطع کرد

اظهارات جدید معاون پارلمانی رئیسی: تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود

پولیتیکو: اتحادیه اروپا تحریم گاز طبیعی مایع روسیه را بررسی می‌کند

وقتی عمو کاووس خوش سفر کلافه میشه!

صدام و هیتلر؛ از میل به ویرانگری تا قهرمان پرستی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی