اخبار محرمانه

آخرين مطالب

چگونه روسیه از فناوری های امنیتی برای مهار کرونا استفاده می کند؟ بین الملل

  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - انتخاب / روسیه تحت ریاست جمهوری ولادیمیر پوتین یکی از پیشگامان فناوری های امنیتی است. سال گذشته، رهبر کرملین اقداماتی را تصویب کرد که امکان ایجاد یک اینترنت دولتی را در روسیه فراهم می کند. درواقع اینترنت روسیه از اینترنت جهانی مجزا عمل می کند. اکنون عالم گیری Covid-19 به مقامات روسی فرصتی می دهد تا قدرت ها و فناوری های جدید خود را آزمایش کنند و طرفداران حریم خصوصی و آزادی بیان این کشور نگران هستند که دولت در حال ایجاد قابلیت های جدید نظارتی است.
روسیه تحت ریاست جمهوری ولادیمیر پوتین یکی از پیشگامان فناوری های امنیتی است. سال گذشته ، رهبر کرملین اقداماتی را تصویب کرد که امکان ایجاد یک اینترنت دولتی را در روسیه فراهم می کند. درواقع اینترنت روسیه از اینترنت جهانی مجزا عمل می کند. اکنون عالم گیری Covid-19 به مقامات روسی فرصتی می دهد تا قدرت ها و فناوری های جدید خود را آزمایش کنند و طرفداران حریم خصوصی و آزادی بیان این کشور نگران هستند که دولت در حال ایجاد قابلیت های جدید نظارتی است.
به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب به نقل از سی ان ان، شاید مشهورترین ابزار فنی در زرادخانه روسیه برای مبارزه با کرونا ویروس، سیستم گسترده تشخیص چهره مسکو است. اوایل سال جاری ، سیستم نظارتی ابتدا یک واکنش عادی غیرمعمول را برانگیخته بود و حامیان حفظ حریم خصوصی پرونده های نظارت غیرقانونی را تشکیل می دادند.
هفته گذشته ، پلیس مسکو ادعا کرد با استفاده از تشخیص چهره و یک سیستم متشکل از 170 هزار دوربین ، 200 نفر را که از قرنطینه سرپیچی کرده بودند شناسایی و جریمه کرده است. براساس گزارش رسانه های روسی ، برخی از متهمین که متهم به پرداخت جریمه شده بودند ، قبل از شناسایی توسط دوربین ، کمتر از نیم دقیقه قانون را نقض کرده بودند. اولگ بارانوف ، رئیس پلیس مسکو ، در توجیهی برای اقدامات اخیر گفت: «ما می خواهیم دوربین های بیشتری نیز وجود داشته باشد تا گوشه های تاریک یا خیابان های فرعی ندیده باقی نماند.»
همچنین از این سیستم برای تجزیه و تحلیل شبکه های اجتماعی افرادی که به کرونا ویروس مبتلا شه اند یا مظنون به آن هستند ، استفاده شده است. شهردار مسکو ، سرگئی سوبیانین در وبلاگ رسمی خود توضیح داد که چگونه مقامات شهرداری یک زن چینی را که از پکن به مسکو پرواز کرده بود ، ردیابی کردند. در حالی که آزمایش این زن در نهایت منفی برگشت ، سوبینین گفت که مقامات راننده تاکسی را که زن را از فرودگاه به خانه می برد ، ب مین سیستم شناسایی کردند ، دوستی که وی را با نقض قرنطینه در خارج از بلوک آپارتمانش ملاقات کرده بود ردیابی کردند و داده های مربوط به 600 فرد ساکن در ساختمان وی را جمع آوری کردند.
چگونه روسیه از فناوری های امنیتی برای مهار کرونا استفاده می کند؟
افزون بر این ها، استفاده از منطقه جغرافیایی برای ردیابی ناقل کرونا ویروس وجود دارد. اپیدمیولوژیست ها ردیابی و جمع آوری داده ها را ابزاری مهم برای ردیابی و بومی سازی شیوع بیماری می دانند ، اما روسیه یک رویکرد متمایز را اتخاذ کرده است. نخست وزیر در اوایل این هفته به وزارت ارتباطات روسیه دستور داد که سیستم ردیابی را براساس "داده های جغرافیایی ارائه دهندگان تلفن همراه برای یک شخص خاص" تا پایان این هفته اجرا کند.
به عبارت دیگر ، داده های جمع آوری شده توسط این سیستم ناشناس نخواهند بود: طبق توضیح در مصوبه دولت ، از اطلاعات جمع آوری شده تحت سیستم ردیابی برای ارسال متن به افرادی که با مبتلایان کرونا تماس گرفته اند ، استفاده می شود و به مقامات منطقه ای اطلاع داده می شود تا آنها بتوانند افراد را در قرنطینه قرار دهند.چنین اقداماتی بحث و گفتگوی عمومی اندکی را برانگیخته است. و روسیه به دور از تنها کشور جهان است که توانایی نظارت برای مهار شیوع ویروس را افزایش داده است.
البته روسیه تنها کشوری نیز که چنین کاری را انجام می دهد. به گزارش وب سایت دولتی کره جنوبی ، دولت کره از داده های مربوط به معاملات کارت اعتباری ، جغرافیای تلفن و فیلم های نظارت استفاده می کند تا اطلاعات دقیقی در مورد بیماران کرونا ویروس ارائه دهد ، بدون این که نام افراد را فاش کند. نتیجه نقشه ای بود که در آن افراد می توانند ببینند که آیا آنها در نزدیکی یک حامل کرونا ویروس بوده اند یا خیر.
حاملان تلفن همراه در اتحادیه اروپا نیز داده ها را با مقامات بهداشتی در ایتالیا ، آلمان و اتریش به اشتراک می گذارند تا بتوانند بر نحوه رعایت فاصله اجتماعی نظارت کنند. دولت ایالات متحده نیز در جستجوی استفاده از داده های ناشناس است که توسط غول های فناوری برای اهداف مشابه جمع آوری شده است. اما در روسیه ، طرفداران حفظ حریم خصوصی نگران هستند که استفاده کشور از تشخیص چهره که قبلاً یک منطقه خاکستری قانونی بوده است. پس از کاهش کرونا ادامه پیدا کند و تشدید شود.
در همین حال ، روسیه قصد دارد با افزایش تعداد موارد کرونا ، سیستم های موجود خود را گسترش دهد. سیستم نظارت خارج از مسکو چندان مناسب نیست. در خارج از پایتخت روسیه ، تشخیص چهره معمولاً به فرودگاه ها و ایستگاه های راه آهن محدود می شود ، اما دولت می گوید در تلاش است تا در ویرایش الگوهای ویروس ، به سایر ابزارهای نظارتی بپردازد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/270521/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت گوشت مرغ 239 هزار تومان شد!

آمادگی کره شمالی برای آزمایش یک سامانه موشک‌انداز جدید

روایت شهین تسلیمی از ورودش به بازیگری با سریال مهران مدیری

خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا

قیمت رانا به کانال 600 میلیونی بازگشت

وقتی امیرحسین قیاسی ادای بهمن هاشمی رو درمیاره

دیدار وزرای دفاع ایران و چین؛ محکومیت جنایات اسرائیل در غزه

کنایه سنگین همتی به رئیسی درباره منحل شدن بانک‌های متخلف

یک کاردستی جالب و آموزنده برای بچه ها

خاطره بامزه بهرام افشاری از قد بلندش!

قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ 12 میلیارد تومان ناقابل!

تظاهرات میلیونی مردم یمن در حمایت از غزه

دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضد اسرائیلی پیوستند

صحبت‌هایی رحیم پور ازغدی خطاب به آنهایی که می‌گویند «مقصر کشتار در غزه، حماس است»

تاریخ‎نگاری یک‌طرفه

حماس: هیچ پیشنهادی جز آتش‌بس در غزه را نمی پذیریم

آلزایمر ارزی دولتمردان

روند بازیابی پیکر شهدا از گورهای دسته جمعی در بیمارستان ناصر همچنان ادامه دارد

چهره ها/ تصویر نچرال آزاده صمدی در کنار ناخدا علی

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به رفتار خشونت‌آمیز پلیس آمریکا علیه دانشجویان

نکات مهم برای خرید لوازم آرایشی

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟

هشدار درباره نفت 100 دلاری و تورم جهانی

حمله به 102 کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در 202 روز

«اشکان خطیبی» پس از مهاجرت: در ایران همه چیز داشتم و مدیر بودم!

مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود

فریادهای اعتراض دانشجویان دانشگاه کلمبیا علیه رئیس کنگره آمریکا

اینا داماد نیستن بلا هستن!

درخواست وزیر خارجه آمریکا از چین در رابطه با ایران و کره شمالی

حمله روزنامه زاکانی به آرایش سحر دولت‌شاهی

هاآرتس مطرح کرد: اسرائیل در تله‌ای استراتژیک

رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند

خانه‌ دار کردن مردم به سبک دولت سیزدهم

ترکیه روابط تجاری خود را با اسرائیل قطع کرد

اظهارات جدید معاون پارلمانی رئیسی: تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود

پولیتیکو: اتحادیه اروپا تحریم گاز طبیعی مایع روسیه را بررسی می‌کند

وقتی عمو کاووس خوش سفر کلافه میشه!

صدام و هیتلر؛ از میل به ویرانگری تا قهرمان پرستی

صادرات 500 میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

طالبان سه کشور همسایه افغانستان را به حمایت از داعش متهم کرد

کاخ معروف خاطرات هاشمی رفسنجانی!

این رنگ هارو باهم بپوش

کدام دانشگاه‌های آمریکا شاهد برگزاری اعتراضات دانشجویی در حمایت از غزه است؟

مار در آستین بود این دختر!

سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست

واردات قهوه 75 درصد افزایش یافت

کودک فلسطینی: آرزو داشتم بازیکن فوتبال شوم اما اشغالگران صهیونیست پاهایم را از من گرفتند

بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده و گسترش آن را نمی‌پذیریم

برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان

بابا بهت گفتم طلاقمو از شوهرم بگیر

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی