اخبار محرمانه

آخرين مطالب

داستان یک ونزوئلایی که سناتور آمریکا شد خواندنی ها

  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - دیپلماسی ایرانی / خانواده پاتریشیا راکر در دهه 1980 ونزوئلا را با این تصور که پدر خانواده به طور موقت در ایالات متحده مشغول به کار می شود، ترک کردند. راکر که اکنون یک شهروند آمریکایی شده و سناتور ایالت ویرجینیای غربی است، در جلسه سالانه شورای تبادلات قانونی آمریکایی (الِک) در گفت و گو با دنیل دیویس، از خطرات سوسیالیسم می گوید...
دیپلماسی ایرانی: خانواده پاتریشیا راکر در دهه 1980 ونزوئلا را با این تصور که پدر خانواده به طور موقت در ایالات متحده مشغول به کار می شود، ترک کردند. او می گوید: «به یاد دارم که ونزوئلا از نظر من بهترین کشور روی زمین بود. نه تنها آب و هوا و مردمان خوبی داشت، که کشوری مبتنی بر اخلاقیات، بسیار امن و بسیار آزاد بود و هرگز مالیات بردرآمد در آن مطرح نبود. قانون اساسی ونزوئلا از روی قانون اساسی ایالات متحده الگو برداری شده بود.» اما برنامه های این خانواده تغییر کرد و ونزوئلا هم اساسا دستخوش تغییرات شد: «هوگو چاوز توانست با وعده ها و دشمن تراشی ها و گفتن اینکه شما هم باید از همه چیزهایی که دیگران دارند، مثل خانه های زیبا و هر چیز دیگری برخوردار شود، در انتخابات پیروز شود.» راکر که اکنون یک شهروند آمریکایی شده و سناتور ایالت ویرجینیای غربی است، در جلسه سالانه شورای تبادلات قانونی آمریکایی (الِک) در گفت و گو با دنیل دیویس، از خطرات سوسیالیسم می گوید.
دیویس: یکی از موارد جالب توجه درباره شما این است که در ونزوئلا متولد شده اید و خانواده شما به اینجا مهاجرت کرده اند. فکر می کنم ماجرا به اوایل دهه 80 برمی گردد؛ درست است؟
راکر: بله. 1981. به خاطر کار پدرم اینجا آمدیم. به طور قانونی. او روادید کار داشت؛ اما همیشه قصد داشتیم به ونزوئلا برگردیم. برای من ونزوئلا ایده آل ترین کشوری بود که روی کره زمین وجود داشت. نه تنها آب و هوا و مردمان خوبی داشت، که کشوری مبتنی بر اخلاقیات، بسیار امن و بسیار آزاد بود و هرگز مالیات بردرآمد در آن مطرح نبود. قانون اساسی ونزوئلا از روی قانون اساسی ایالات متحده و یک خانواده با روابط بسیار نزدیک الگو برداری شده بود. نمی توانم منظورم را به درستی بیان کنم و بگویم که آنجا چقدر زیبا بود و ما همیشه قصدمان این بود که بازگردیم.
آن موقعی که با همسرم ملاقات کردم بود که نهایتا با خود گفتم احتمالا آخرش اینجا ماندگار می شوم. او یک آمریکایی است و من هم بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه و ازدواج درخواست اقامت دائم دادم.
خلاصه اینکه حدود 8سال طول کشید تا شهروند آمریکا شوم؛ زمانی طولانی و دورانی پیچیده بود. قبل از سال 2004 که شهروندی گرفتم، 4 فرزند داشتم. خب قطعا بسیاری می دانند که چه اتفاقی برای ونزوئلا رخ داده و من فقط به تراژدی در آنجا اشاره ای می کنم. هوگو چاوز توانست با وعده ها و دشمن تراشی ها و گفتن اینکه شما هم باید از همه چیزهایی که دیگران دارند، مثل خانه های زیبا و هر چیز دیگری برخوردار شود، در انتخابات پیروز شود.
از این داستان به عنوان یک هشدار یاد می کنم چون بسیاری از آمریکایی ها تصور می کنند هرگز به اندازه ونزوئلا یا دیگر کشورها در مسیر نزولی قرار نخواهیم گرفت و باید بگویم در مورد ونزوئلا هم هرگز فکر نمی کردم چنین اتفاقی رخ دهد. هر کسی می خواهد درباره ثمرات سوسیالیسم بداند، می تواند به این نمونه دوران نوین نگاهی بیندازد. چاوز در 10 سال آزادی و میراثی را که ونزوئلایی ها از 1823 از آن بهرمند بودند، کاملا نابود.
دیویس: هنوز دورانی که آنجا زندگی می کردید را به خاطر دارید؟
راکر: بله، کاملا. البته هر تابستان به آنجا بر می گشتیم چون پدرم برای کار اینجا بود. برای بازگشت به ونزوئلا در تابستان ها به ما پول می دادند و تقریبا همه اقوام من هنوز هم در ونزوئلا زندگی می کنند.
دیویس: از نابودی آزادی و ظهور سوسیالیسم گفتید. دلیلی که دیگر به آنجا بازنگشتید همین بود؟
راکر: بله، دلیل اصلی همین بود. والدینم همیشه می خواستند زمان بازنشستگی به ونزوئلا برگردند. خانه خود در ونزوئلا و باقی چیزها را نگه داشته بودند. یکی از کارهایی که چاوز در یکسال و نیم اول ریاست جمهوری خود انجام داد این بود که اعلام کرد اگر در خانه خود حضور فیزیکی ندارید، یعنی نیازی به آن ندارید و هر کسی بخواهد می تواند وارد خانه خالی شود و دولت از حق او برای ماندن در آنجا حمایت می کند. توضیح این مساله سخت است چون دیگران تجربه زندگی واقعی در سوسیالیسم و نحوه عملکرد آن را درک نمی کنند. یکی از کارهای دیگر چاوز که مانع از بازنشستگی والدین من شد این بود که تقریبا پس انداز و تجارت همه را ملی سازی کرد. بازنشستگی تقریبا غیرممکن بود، چون هر بازنشسته ای پول خود را از دست می داد. حدود سال 2014 یا 2015 بود که والدینم رویای بازگشت به ونزوئلا را رها و برای شهروندی آمریکا اقدام کردند.
دیویس: به ورود بی اجازه به خانه اشاره کردید. برای خانه والدینتان هم همین اتفاق افتاد؟
راکر: بله. برای خانه پدربزرگ و مادربزرگم هم همینطور. آنها فوت کرده بودند و خانواده هنوز تصمیمی برای آپارتمان آنها نگرفته بودند و در این میان بی اجازه به خانه وارد شدند و آن را به یغما بردند.
دیویس: و هیچ راهکار قانونی وجود نداشت؟ نمی توانستید از کسی شکایت کنید؟
راکر: اینطور فکر کنید که وقتی به پلیس گفته شده از کسانی که به خانه شما دست درازی می کنند محافظت کند، دیگر به چه کسی می توانید روی آورید؟ باز هم کسی درکی از این مساله ندارد. ما این مساله را که پلیس قانون را اجرا می کند و خود به آن پایبند است، ناچیز می شماریم. فکر می کنم در حال حاضر فرهنگ در آمریکای جنوبی و نه فقط در ونزوئلا این طور است که پلیس باید قانون را رعایت کند؛ اما فساد بسیار شدید است. در بسیاری از کشورها مجبورید برای اینکه کاری را که می خواهید انجام دهند، به آنها پول بدهید. در ونزوئلا هم در دوران چاوز همه چیز بدتر شد. او اهمیتی به خاتمه دادن به این فساد نمی داد و کار به جایی رسید که اگر می خواستید از هر نوع محافظتی برخوردار شوید، باید پول آن را می پرداختید.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/209754/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا رئیس سازمان آمان استعفا کرد؟

واکنش شورای رقابت به افزایش 150 میلیونی قیمت پژو پارس

توافقی که از دست رفت؛ پشت‌ پرده مذاکرات روسیه و اوکراین

بوسه‌ای که سانسور نشد

مورخ مشهور اسرائیلی: در یک قدمی شکست هستیم

روزنامه‌نگار اسرائیلی: باید چند رودخانه از خون اهالی غزه جاری کنیم

درگوشی حرف زدن میرسلیم و بادامچیان در یک مراسم سیاسی

جت شخصی چند؟

خاطرات فراموش‌نشدنی پایان جنگ از زبان «مسعود ده‌نمکی»

جهانگیری: در سال 84 که دولت را به احمدی‌نژاد تحویل دادیم خودروسازی ایران از ترکیه و چین جلوتر بود

همبستگی با غزه مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در امان

سانسور گسترده رسانه‌های جهان بخاطر حفظ منافع رژیم صهیونیستی

من آدم مجرد سوار ماشینم نمیکنم!

گام‌های اصلی در تربیت جنسی کودکان

برای از ما بهتران؟

تحریم ایران و شرایط شکننده بازار نفت

چالش اعتماد مصرف‌کنندگان به محصولات داخلی

کودک فلسطینی: خواب دیدم توسط ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدم!

مسعود ده‌نمکی: پدرم می گفت بین من و خمینی یکی رو انتخاب کن

داوری خطاب به دولت رئیسی: کاش برای دستاوردسازی‌های کاذب، حداقل کمی عدد بیاموزید

تابستون نزدیکه و هندوانه رو اینجوری برش بزن

هشدار قاهره درباره یورش زمینی رژیم صهیونیستی به رفح

کلیه ناخدا رو به اسم نورالدین خریدند!

جشن تولد ساده و بی ریای بازیگر پیشکسوت

عملیات «وعده صادق» از نگاه شخصیت‌های سیاسی ترکیه

جنگ غزه دانشگاه‌های آمریکا را به هم ریخت

یکی از ساکنان روستاهای چابهار: دولت یک ریال از غرامت سیل را به ما نداده است

روزنامه‌نگار اسرائیلی: همه اهالی غزه مستحق شکنجه و مرگی دردناک هستند

7 ستونی که از اسرائیل فروریخت

آغاز خرید و فروش مسکن از خرداد امسال در سامانه خودنویس

موضع جدید عربستان در رابطه با توقف تجاوز اسرائیل

مجری سابق برنامه «هفت»: با زور و تهمت و تهدید فیلمساز نمی‌شوید!

متقی: بعد از جنگ غزه و عملیات وعده صادق، اسرائیل مجبور شد سفارتخانه‌هایش را در کشورهای منطقه ببندد

نقشه تندروها برای «عبور از قالیباف»

سفر پریناز ایزدیار با رضا عطاران به کاخ صدام حسین!

آمریکا تحریم‌هایی مرتبط با ایران اعمال کرد

وزیر کشور: 45 نماینده در مرحله دوم انتخابات راهی خانه ملت می‌شوند

در دومین روز از سفر رئیس‌جمهور به پاکستان چه‌ گذشت؟

با این رفتار، همیشه از جاری هات سرتر و جلوتری

پیدایش ابرقدرت اسلامی

کدام بانک‌ها به تعهدات ارزی خود عمل نکرده اند؟

بورس صعودی می‌ماند؟

توضیح بهادری جهرمی در مورد طرح ساماندهی اجاره‌بها

سختی‌های کار «سلطان و شبان» که کمتر شنیدید

روایتی از همکاری‌های اطلاعاتی مجاهدین با ارتش صدام

پادوی سابق ترامپ علیه ترامپ

عدم بیمه کارگران ساختمانی با وجود دستور فوری رئیس جمهور

فرمانده 26 ساله فلسطینی که عملیات‌های بسیاری در کرانه باختری علیه ارتش اسرائیل انجام داده، کیست؟

رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه آغاز شد

تصاویر متفاوتی از شاهزاده سریال «جومونگ 3»

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی