اخبار محرمانه

آخرين مطالب

استقلال و پرسپولیس اسیر در حلقه بسته مدیران فرهنگی اجتماعی

  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - با برکناری امیرحسین فتحی استقلالی ها همچنان منتظر انتخاب مدیرعامل جدید برای تیمشان هستند.
به گزارش مشرق ، برکناری امیرحسین فتحی پس از خروج استراماچونی از کشور که خشم گسترده هواداران استقلال را در پی داشت و حتی کار را فراتر از اعتراضات توییتری و اینستاگرامی به کف خیابان ها و سکوهای ورزشگاه کشاند، موجی از امید را در بین هواداران استقلال زنده کرد که از دست مدیری که صبر سرمربی و بازیکنان تیم را هم به انتها رسانده بود،خلاص شده اند. با این حال انتخاب اسماعیل خلیل زاده به عنوان سرپرست فعلی باشگاه که خود یکی از سیبل های اعتراضی هواداران استقلال در ماجرای رفتن آندره آ استراماچونی از ایران است نشان می دهد که وضعیت مدیریتی استقلال قرار نیست تغییر ماهوی خاصی را به خود ببیند و صرفا یک جا به جایی ساده با میل وزارت ورزش صورت گرفته است. اسماعیل خلیل زاده کسی بود که فقط چند ساعت پس از خروج استراماچونی از تهران و در حالی که همه در بهت بودند،حرف از جانشین برای او زد و گفت کسی به استقلال می آید که همه او را دوست دارند!
با این حال اگر فرض را بر این بگذاریم که حضور خلیل زاده در این سمت موقتی است، باید به سراغ گزینه هایی برویم که طی روزهای آتی قرار است سکان مدیریت استقلال را در دست بگیرند و آن دو نفر هم افرادی نیستند جز کاظم اولیایی و علی فتح الله زاده.
دنده عقب به سبک استقلال
در شرایطی که همه مسئولان کشور دم از جوانگرایی و استفاده از مدیران تازه نفس می زنند،واقعا جای تعجب دارد که وزارت ورزش چرا بازهم به دنبال استفاده از مدیرانی پا به سن گذاشته و امتحان پس داده برای مدیریت استقلال رفته است. اولیایی از اواخر دهه 60 تا نیمه دهه 70 و مدتی هم در دهه 80 و همچنین فتح الله زاده هم در دهه های 70 ، 80 و 90 در مقاطع مختلفی مدیریت استقلال را در دست داشته اند و در حد توان خود در این تیم کار کرده اند. حال می توان این سوال را مطرح کرد که آیا این دو مدیر باسابقه طی این سال ها که بیرون از فضای مدیریتی ورزش قرار داشته اند، چه چیز جدیدی به علم مدیریتی خود افزوده اند و یا اینکه چه راهکار جدید و برنامه خاصی برای برون رفت از وضع فعلی به وزارت ورزش ارائه داده اند که از عهده مدیری جوان و جدید و تحصیلکرده و آشنا با مدیریت ورزشی برنمی آمد؟
بیشتر بخوانید:
نبود سرمربی در استقلال مشهود است
دومین بازی بدون سرمربی برای استقلال
آیا بهتر نبود این دو نفر پیش از اینکه یک بار دیگر برای تصاحب صندلی مدیرعاملی باشگاه استقلال خیز بردارند به سوالات و ابهامات زیادی که در مورد دوران مدیرعاملی شان مطرح است پاسخ دهند؟مثلا آقای اولیایی بگوید چرا مرحوم ناصر حجازی بر این باور بود که او استقلال را 20 سال به عقب برده است؟ آیا ایشان دفاعی در خصوص صحبت های مطرح شده توسط اسطوره فقید آبی ها در سال 1383 دارند؟ و حالا سوالی مهم تر از وزارت ورزش و جوانان؛آیا مدیری که یکی از زمینه سازان اصلی انتقال پاس تهران به شهر همدان و نابودی این تیم ریشه دار فوتبال ایران بود، آیا صلاحیت پذیرش سکان مدیریت تیمی مثل استقلال را دارد که وزیر از او برنامه گرفته؟
در مورد فتح الله زاده هم چنین سوالات بنیادی ای وجود دارد که مدیر به اصطلاح محبوب آبی ها که عنوان شوالیه را هم با خود یدک می کشد،قبل از بازگشت به جایگاهی که سال هاست برای آن صبر کرده،بد نیست به آن پاسخ دهد. فارغ از صحبت های چهره های بزرگ استقلال نظیر مجتبی جباری و جواد زرینچه در خصوص سبک مدیریتی فتح الله زاده، ایشان ابتدا باید بحث بدهی های به جا مانده از خود در دوران مدیریتی اش که به چند ده میلیارد تومان می رسد را روشن کند( طبق گفته امیررضا خادم،معاون وقت وزیر ورزش در سال 1393 استقلال 45 میلیارد تومان بدهی داشته که از این رقم 36 میلیارد تومان به دوره اخیر فعالیت فتح الله زاده در این باشگاه مربوط است.) و بگوید آیا بازهم با همان مدل قصد دارد تا در این شرایط سخت اقتصادی در استقلال کار کند؟ بدهی هایی که در مقاطع مختلف باعث شد تا هم حساب بانکی باشگاه مسدود شود و هم طلبکاران برای شکایت راهی کنفدراسیون فوتبال آسیا شوند تا اعتبار استقلال و فوتبال ایران هدف قرار بگیرد.
بی ثباتی صندلی مدیریت به سبک پرسپولیس
پرسپولیسی ها در این فصل در حوزه مدیریتی خود یک بازگشت به عقب را تجربه کرده اند و یک بار دیگر به سراغ محمدحسن انصاری فرد رفتند تا او که در سال 1384 همه مدیرعامل باشگاه بود، باری دیگر سکان مدیریت باشگاه را در دست بگیرد.اتفاقی که نشان می دهد حلقه مدیران در فوتبال ایران تا چه حدی بسته است و هیچ مدیر جوان و جدیدی توان ورود به این چرخه را ندارد و متولیان باشگاه ها هم حاضر نیستند به هیچ عنوان ریسک کنند و ترجیح می دهند همواره به سراغ مدیران تکراری بروند.
پیش از انصاری فرد هم پرسپولیس علی رغم نتایج خوبی که در زمین به لطف حضور مستمر برانکو روی نیمکت خود می گرفت، مدیریت متزلزلی را تجربه کرده بود به گونه ای که هر یک از سه قهرمانی پیاپی پرسپولیس در لیگ، با سه مدیر متفاوت رقم خورد.ابتدا علی اکبر طاهری،سپس حمیدرضا گرشاسبی و در نهایت ایرج عرب که الان هیچ یک از این مدیران بر سر کار نیستند.
البته با توجه به رسم بازگشت مجدد مدیران فوتبالی به سمت های خود،هیچ بعید نیست که این سه مدیر هم در آینده ای نه چندان دور همانند انصاری فرد یا فتح الله زاده-که احتمالا به زودی مدیرعامل استقلال خواهد شد- یک بار دیگر به فوتبال برگردند و در گوشه و کناری مشغول به کار شوند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/204593/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خانم گلی در 4 دقیقه!

سیستان و بلوچستان فراموش شده

ایران میزبان وزرای اقتصادی قاره آفریقا خواهد شد

مخالفت غیرانسانی آمریکا درخصوص فلسطین

مردم دختر ترشیده رو هم اینجوری شوهر نمیدن!

زن‌ها وفا نمی‌بینند که بی‌وفایی می‌کنند

پیام رهبر انقلاب در پی درگذشت پرویز داوودی

دستور دولت بایدن به چند ارگان آمریکایی: درباره حادثه ایران به‌طور علنی صحبت نکنید

آثار منفی کاهش تولید پالایشگاه‌های نفت بر ارزش صادرات روسیه

درگذشت یار محمودها و پایداری

برقراری ثبات نسبی در بازار ارز

حمله موشکی حزب الله به نظامیان و تجهیزات جاسوسی رژیم صهیونیستی

محمود عباس: در روابط خود با آمریکا بازنگری می‌کنیم

بازی دیدنی پیمان معادی در سریال افعی تهران

تا قیامت منتظرت میمونم

پاکستان: سفر رئیسی به اسلام‌آباد از اهمیت بالایی برخوردار است

اشتغال بیش از 2 هزار نیروی بومی استان بوشهر در منطقه ویژه پارس

احیای اعتبار خرید آمبولانس دریایی جزیره خارک پس از 10 سال

تا حالا دچار انجماد عملکردی شدید؟!

بازگشت «مهار» به سیاست خارجی آمریکا؟

فرحی گرام : آچار فرانسه اینستاگرام

نمایش و نقد «گیج گاه» به ارسباران رسید

حضور 3 فیلم کانون در جشنواره بین‌المللی کودکان لکنوی هند

پیام تبریک رئیس دولت امارات و دبیرکل اوپک به رئیسی

بامداد بی‌رمق

یک دهه حرف‌های تکراری؛ آیا مواضع فرزین با مدیران سابق بانک مرکزی تفاوتی دارد؟!

زمان واقعی صدور پروانه ساخت چقدر است؟

ماهی خاویار به رودخانه روستای نورالدین اومده!

وزارت دفاع: در مسیر تجهیز و تسلیح سپاه از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کنیم

مسخره‌بازی

کارشناسان اسرائیلی: السنوار مثل لیمو فشارمان می‌دهد

اعلام آمادگی صدر اعظم آلمان برای مذاکره با پوتین

همکاری علی نصیریان و شبنم مقدمی در «نوروز»

پادشاه لخته

هم میهن: پایان گشت ارشاد و روسیاهی تندروها

مجروح شدن نوزاد 20 روزه فلسطینی بر اثر بمباران ارتش اسرائیل

حسین رفیعی: سیامک حرف میزنه من میخندم

هنرنمایی زنده یاد رضا داوودنژاد در «زندگی به شرط خنده»

گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای درباره میزان خسارات عملیات تنبیهی «وعده صادق»

تحسین حمله تنبیهی ایران توسط نمایندگان پارلمان ترکیه

830 طرح مسئولیت اجتماعی استان فارس در رصد شرکت ملی نفت/ 4 همت اعتبار اختصاص یافت

ریاض برای متعادل کردن بودجه به نفت بالای 96 دلار نیاز دارد

روایت چتم‌هاوس از موفقیت راهبردی ایران در حمله به اسرائیل

ماجرای شایعه خروج ایران از ایکوم و ایکوموس چیست؟

طرح تامین مالی ⁧تولید⁩ و زیرساخت‌ها در شورای نگهبان تایید شد

اذعان آمریکا و غرب به دست برتر روسیه در جنگ با اوکراین

چه هوای دل‌انگیزی دارد این خانه!

عماد گَند زد!

توصیه میرسلیم به دولت رئیسی درباره ریشه‌کنی فساد: جرأت‌مندانه عمل کنید!

74 هزار فعالیت تعمیراتی با هدف افزایش تولید نفت در گچساران

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی