اخبار محرمانه

آخرين مطالب

اسکادرانی از یاسین بزودی به نهاجا تحویل می شود فرهنگی اجتماعی

  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع گفت: برآورد ما این است که بین یک سال تا 18 ماه آینده اسکادرانی از این جت آموزشی را در اختیار نیروی هوایی قرار دهیم.
به گزارش مشرق، امیر «عبدالکریم بنی‌طرفی» رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با اشاره به طراحی و ساخت جت آموزشی «یاسین» اظهار داشت: نیروی هوایی ارتش در سال‌های گذشته یک نیازی را مبنی بر بهره‌گیری از یک هواپیمای آموزشی دو کابینه مطرح کرد که این نیاز با تلاش‌های مستمر وزارت دفاع، نیروی هوایی، بخش‌های دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان مرتفع شد.
بیشتر بخوانید:
خلبانان کشور با «یاسین» به عصر جدید نظامی وارد شدند/ ایران هشتمین سازنده جت آموزشی بومی در جهان شد +عکس
وی با بیان اینکه تولید و طراحی هواپیما کاری بسیار دشوار و عظیم است و کشورهایی که در این حوزه وارد شده‌اند تعدادشان از انگشتان دو دست کمتر است، گفت: جت آموزشی یاسین از میلیون‌ها قطعه تشکیل شده که این قطعات، تک به تک طراحی و سپس ساخته شده و در نهایت هم با ظرافت خاصی مونتاژ شده است.
جت تمام ایرانی «یاسین» از میلیون‌ها قطعه ساخته شده است
رئیس سازمان صنایع هوایی تصریح کرد: یکی از بخش‌های مهم ساخت هر هواپیمایی بخش موتور آن است، که ما برای سرعت کار، این نیاز را به کشورهای دارای فناوری مطرح کردیم که به خاطر شرایط تحریمی قطعات موتور را در اختیارمان قرار ندادند و همین موضوع سبب شد تا ما خودمان دست به کار شویم و یکی از پیچیده‌ترین قطعات این هواپیما را ساخته و به ثبت برسانیم.
هیچ کشوری حاضر به ارائه قطعات موتور این هواپیما به وزارت دفاع نشد
وی افزود: یکی از دیگر قطعات مهم در جت‌های آموزشی بهره‌گیری از صندلی‌پران است تا خلبان در شرایط مقتضی از این فناوری استفاده و اجکت کند. صندلی‌پران این هواپیما نسبت به نمونه‌های خارجی خود از این امتیاز برخوردار است که در سرعت صفر یعنی روی باند و در هر شرایطی فعال شده و سرنشین‌ها را در کسری از ثانیه تا 100 متر به بیرون از هواپیما پرتاب کند. تکنولوژی صندلی‌پرانی که در این هواپیما به کار برده شده تنها در چند کشور انگشت شمار پیدا می‌شود.
طراحی و ساخت قطعات پیچیده «صندلی‌پران» و «ارابه فرود» در داخل کشور
امیر بنی‌طرفی با بیان اینکه تمام قطعات الکترونیک، هیدرولیک و مکانیکی این هواپیما تک به تک توسط کارشناسان و متخصصان داخلی طراحی و ساخته شد، گفت: همچنین ارابه‌های فرود این هواپیما طراحی و ساخته شد.
وی در خصوص مونتاژ و به هم متصل کردن قطعات این جت آموزشی، عنوان کرد: سرهم بندی و اتصال میلیون‌ها قطعه، کار بسیار دشواری است که باید انجام می‌شد و اگر ذره‌ای خطا در ساخت این قطعات رخ می‌داد مسلما در مونتاژ با مشکل مواجه و هواپیما در فرایندهای بعدی دچار انحراف و نقص می‌شد.
ساخت جت آموزشی مطابق با استاندارهای جهانی
رئیس سازمان صنایع هوایی با بیان اینکه جت «یاسین» از استاندارها و پارامترهای جهانی برخوردار است، خاطرنشان کرد: در ساخت هر مدل هواپیما، عنصر وزن بسیار مهم و قابل توجه است، چراکه شما باید متناسب با موتوری که تعبیه کردید وزن هواپیما را در نظر بگیرد، مثلا 20 کیلو وزن اضافه‌تر هواپیما را دچار مشکل می‌کند، بنابراین جوانان ما در طراحی و ساخت این جت تمام ایرانی زحمات فزاینده‌ای کشیده‌اند و تلاش قابل توجهی مبذول داشته‌اند.
کشورهای پیشرفته به طور مشترک و با همکاری یکدیگر هواپیما می‌سازند
وی ادامه داد: یکی از شاخص‌های پیشرفت در کشورهای مختلف طراحی و ساخت هواپیما است، چراکه هر کشوری مبادرت به ساخت هواپیما نمی‌کند چون توان آنرا ندارد، امروز بحمدلله فناوری، دانش و علم صنعت هوایی در داخل کشور با ساخت این هواپیما توسعه پیدا کرده است.
از شرکت‌های دانش‌بنیان و بخش‌های دانشگاهی کمک گرفتیم
امیر بنی‌طرفی با بیان اینکه معمولا کشورها به طور مشترک و با همکاری یکدیگر هواپیما می‌سازند، گفت: از آنجا که کشور ما در شرایط تحریمی به سر می‌برد هیچ کشوری در ساخت این هواپیما حاضر به همکاری با ما نشد و همین فرصتی شد تا ما از تمامی ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم و توان خود را به رخ دیگر کشورها بکشیم.
وی با بیان اینکه این هواپیما با همکاری وزارت دفاع و نیروی هوایی ارتش طراحی و ساخته شده، گفت: البته شرکت‌های دانش بنیان و بخش‌های دانشگاهی نیز ما را در ساخت این هواپیما کمک کردند.
پلتفرم «یاسین» نمونه خارجی ندارد
رئیس سازمان صنایع هوایی با بیان اینکه این هواپیما صفر تا صد در داخل کشور تولید شده است، گفت: در طراحی و ساخت این هواپیما از هیچ هواپیمایی الگو گرفته نشده است، و در صنعت دفاعی چنین موضوعی بی‌سابقه است که یک کشور به تنهایی موفق به ساخت یک هواپیما شده باشد.
وی در خصوص تفاوت‌های این هواپیمای آموزشی با جنگنده کوثر که سال گذشته رونمایی شد، اظهار کرد: کوثر یک هواپیمای رزمی مافوق صوت است، اما این هواپیما به جهت ویژگی‌های آموزشی با سرعت زیر صوت طراحی شده، زیرا خلبان آموزشی باید با هواپیمای ما دون صوت آموزش ببیند.
ساخت یاسین در کتاب «جینز» ثبت می شود
امیر بنی‌طرفی افزود: کوثر شبیه به اف 5 آمریکایی است و در واقع مهندسی معکوس شده و با تغییراتی که در سیستم‌های الکترونیک، رانش و رادار و... در کل یک نسل پیشرفته‌تر از اف 5 آمریکایی است. اما جت آموزشی «یاسین» یک هواپیمای کاملا ایرانی است که این هواپیما در کتاب «جینز» و صنعت هواپیمایی دنیا به نام کشور جمهوری اسلامی ایران ثبت خواهد شد.
رئیس سازمان صنایع هوایی افزود: پلتفرم این هواپیما در دنیا وجود ندارد و ما متناسب با نیاز نیروی هوایی ارتش این هواپیما را ساختیم تا خلبان بتواند به راحتی آموزش ببیند و پرواز کند.
ویژگی‌های برترساز «یاسین» نسبت به هواپیماهای همتراز
امیر بنی‌طرفی در خصوص ویژگی‌ها و برتری‌های نسبی این هواپیمای آموزشی نسبت به هواپیماهای همتراز گفت: یکی از نقاط قوت و برترساز هواپیمای یاسین سرعت نشست و برخاست آن است همانطوری که مشاهده کردیم یک هواپیمای ملخی و یک هواپیمایی که از دو موتور جت برخوردار است با هم و در کنار هم پرواز کردند و به زمین نشستند که این به دنیا نشان می‌دهد هواپیمای دو مورتوره کمترین سرعت را می‌تواند داشته باشد و همچنین قادر است تا 800 کیلومتر افزایش سرعت داشته باشد.
وی افزود: ویژگی بعدی «یاسین» تعبیه کابین مدرن استاد خلبان است، این کابین به گونه‌ای طراحی شده تا در ارتفاع بالاتری نسبت به کابین جلو قرار گیرد و این به استاد کمک می‌کند تا به سهولت باند را ببیند و تسلط کافی داشته باشد.
ساخت موتور این هواپیما در انحصار ایران است
رئیس سازمان صنایع هوایی گفت: از دیگر شاخص‌ها و ویژگی هواپیمای آموزشی یاسین نحوه ساخت دو موتور این هواپیما است که مختص جمهوری اسلامی و در ساخت آن از هیچ کشوری اقتباس نشده است.
وی در خصوص راه اندازی خط تولید این هواپیما گفت: فعلا یک نمونه از این جت ساخته شده است و ان شالله خط تولید آن در آینده‌ای نه‌چندان دور راه اندازی می‌شود، لذا برآورد ما این است که بین یکسال تا 18 ماه آینده اسکادرانی از این جت آموزشی در اختیار نیروی هوایی قرار گیرد.
جت پیشرفته آموزشی و تمام ایرانی «یاسین» 25 مهرماه با حضور امیر سرتیپ «امیر حاتمی» وزیر دفاع، امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده» فرمانده نیروی هوایی ارتش و «سورنا ستاری» معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، در پایگاه شهید نوژه همدان رونمایی شد و با دستور فرمانده نیروی هوایی ارتش، نخستین پرواز رسمی خود را بر فراز پایگاه شهید نوژه همدان اجرا کرد.
«یاسین» دارای 12 متر طول، 4 متر ارتفاع و 5.5 تن وزن بدون بار در شرایط برخاست عملیاتی است و می‌تواند تا سقف 12 کیلومتر به پرواز درآید. جت آموزشی پیشرفته «یاسین» از دوموتور توربوجت با قدرت رانش 7 هزار پوند بهره می‌برد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/183828/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلزایمر ارزی دولتمردان

روند بازیابی پیکر شهدا از گورهای دسته جمعی در بیمارستان ناصر همچنان ادامه دارد

چهره ها/ تصویر نچرال آزاده صمدی در کنار ناخدا علی

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به رفتار خشونت‌آمیز پلیس آمریکا علیه دانشجویان

نکات مهم برای خرید لوازم آرایشی

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟

هشدار درباره نفت 100 دلاری و تورم جهانی

حمله به 102 کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در 202 روز

«اشکان خطیبی» پس از مهاجرت: در ایران همه چیز داشتم و مدیر بودم!

مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود

فریادهای اعتراض دانشجویان دانشگاه کلمبیا علیه رئیس کنگره آمریکا

اینا داماد نیستن بلا هستن!

درخواست وزیر خارجه آمریکا از چین در رابطه با ایران و کره شمالی

حمله روزنامه زاکانی به آرایش سحر دولت‌شاهی

هاآرتس مطرح کرد: اسرائیل در تله‌ای استراتژیک

رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند

خانه‌ دار کردن مردم به سبک دولت سیزدهم

ترکیه روابط تجاری خود را با اسرائیل قطع کرد

اظهارات جدید معاون پارلمانی رئیسی: تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود

پولیتیکو: اتحادیه اروپا تحریم گاز طبیعی مایع روسیه را بررسی می‌کند

وقتی عمو کاووس خوش سفر کلافه میشه!

صدام و هیتلر؛ از میل به ویرانگری تا قهرمان پرستی

صادرات 500 میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

طالبان سه کشور همسایه افغانستان را به حمایت از داعش متهم کرد

کاخ معروف خاطرات هاشمی رفسنجانی!

این رنگ هارو باهم بپوش

کدام دانشگاه‌های آمریکا شاهد برگزاری اعتراضات دانشجویی در حمایت از غزه است؟

مار در آستین بود این دختر!

سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست

واردات قهوه 75 درصد افزایش یافت

کودک فلسطینی: آرزو داشتم بازیکن فوتبال شوم اما اشغالگران صهیونیست پاهایم را از من گرفتند

بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده و گسترش آن را نمی‌پذیریم

برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان

بابا بهت گفتم طلاقمو از شوهرم بگیر

پسربچه گمشده به آغوش مادرش بازگردانده شد

انتقاد برنی سندرز از اظهارات نتانیاهو در محکوم کردن اعتراضات دانشگاهی در آمریکا

تو که عاشق نیستی آویزونی

دست ردِ پاکستان به سینه آمریکا در ارتباط با ایران

جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی

9 روش موثر برای از بین بردن بوی عرق در تابستان

تفسیر عجیب امیرعلی نبویان از والیبال و بدنسازی

من چیم از اون دختر خل‌وچل کمتره؟!

سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد

توصیه محسن رضایی به دولتمردان غربی: دست از حماقت بردارید

رئیسی: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه پاکستان درباره سفر رئیس جمهور ایران

یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)

صدور حکم بمب گذار میدان تقسیم استانبول

طرح احتمال سرقت اعضای بدن قربانیان توسط رژیم اسرائیل با کشف گورهای دسته‌جمعی

ماجرای خواستگاری بازیگر معروف «نون خ» از دختر ترامپ

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی