اخبار محرمانه

آخرين مطالب

با این ترفندها محال است، آبلیمو و آبغوره‌ کپک بزنه خواندنی ها

با این ترفندها محال است، آبلیمو و آبغوره‌ کپک بزنه
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فرارو / چاشنی های ترش همچون آبغوره و آبلیمو، در آشپزی ایرانی کاربردهای فراوانی دارد. ایرانی ها از دیرباز در هر فصل، چاشنی همان فصل را به شکل تازه و با کیفیت استفاده می کردند. یکی از رایج ترین مشکلاتی که هنگام نگهداری آبلیمو و آبغوره ممکن است با آن مواجه شوید، کپک زدگی روی آن است.

اخبار محرمانه


اغلب افراد وقتی که مشاهده می کنند روی آبلیمو کپک زده است، ظرف آبلیمو را تکان می هند و یا کپک روی آن را برمی دارند. متاسفانه این کار به هیچ وجه بهداشتی نیست و نباید آبلیمو و یا آبغوره کپک زده را مصرف کرد. مصرف آبلیموی کپک زده می تواند برای برخی افراد به ویژه کودکان و یا افرادی که گوارش آسیب پذیری دارند، بسیار خطرناک باشد. حالا چاره چیست؟ بهترین کار پیشگیری است. با ما همراه باشید تا با دانستن ترفندهای کاربردی، از کپک زدن آبلیمو و آبغوره جلوگیری کنید.
کپک ها نوعی از قارچ هستند که در مواد غذایی در صورتی که فرصت برایشان مهیا باشد رشد کرده و بلافاصله موجب فساد مواد غذایی می شوند. یکی از رایج ترین دلایل فساد و کپک زدن آبلیمو این است که با اکسیژن در ارتباط باشد. در نتیجه هرچه آنزیم ها و باکتری های کمتری در آبلیمو و آبغوره باشد، احتمال کپک زدن آن کاهش می یابد.
اصل اول: ظرف مناسب را برای نگهداری آبلیمو و آبغوره انتخاب کنید.
آبلیمو در ظروف شیشه ای و پلاستیکی عرضه می شود. حتی در مغازه هایی که آبلیمو تازه را میگیرند، آن را در ظروف و بطری های پلاستیکی می ریزند و به فروش می رسانند. متاسفانه ظروف و بطری های پلاستیکی برای نگهداری هرگونه مواد غذایی اسیدی از جمله آبلیمو و آبغوره بسیار خطرناک است. اسید موجود در این مواد بعد از مدتی با جدار داخلی ظروف پلاستیکی واکنش داده و سرطان زا می شود. پس در نظر داشته باشید که پس از خرید آبلیمو باید آن را به ظرف شیشه ای مناسبی که در ادامه ویژگی های آن را برایتان شرح می دهیم منتقل نمایید.
اصل دوم: از ظروف شیشه ای مناسب برای نگهدای آبلیمو استفاده کنید.
بهترین ظرف برای نگهداری آبلیمو و آبغوره، ظرفی است دهانه تنگ داشته باشد. بهترین انتخاب برای نگهداری این گونه چاشنی ها، انواع بطری هستند چرا که هنگام استفاده سطح چاشنی، کمترین برخورد را با اکسیژن دارد، در نتیجه مدت زمان طولانی تری کیفیت آن حفظ می شود.
اصل سوم: بطری شیشه ای تیره، بهترین انتخاب برای چاشنی های ترش است.
در گذشته، از بطری های شیشه ای سبز یا قهوه ای رنگ برای نگهداری آبلیمو و آبغوره استفاده می کردند. این انتخاب، بسیار هوشمندانه است. ظروف تیره، کمترین میزان نور را از خود عبور می دهند و این مساله در حفظ طعم و رنگ آبلیمو و آبغوره بسیار موثر است. چنانچه به بطری های تیره رنگ دسترسی ندارید می توانید روی بطری را با پارچه با پلاستیک تیره بپوشانید و یا حتی دیواره خارجی آن را رنگ کنید تا تاثیر مشابهی داشته باشد
اصل چهارم: بطری های آبلیمو و آبغوره را قبل از استفاده کاملا ضدعفونی کنید.
بهتر است ظرف را ثبل از منتقل کردن آبلیمو و آبغوره کاملا بشویید تا هیچ گونه اثری از مواد غذایی یا بوی نامطبوع روی آن باقی نماند. بعد از اینکه بطری کاملا خشک شد می توانید داخل آن را با آبلیمو و یا آبغوره پر کنید. بهتر است بطری را کاملا پر نکنید. دو سانت مانده که بطری پر شود دیگر داخلش چیزی نریزید.
اصل پنجم کپک زدن آبلیمو و آبغوره
اصل ساده ی پاستوریزه کردن مواد غذایی، حرارت دادن آن است. بعد از اینکه آبلیمو و یا آبغوره را داخل بطری ریختید، آن را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید. این تکنیک برای انواع ترشی و مربا نیز کابرد دارد و با از بین بردن آنزیم های زنده، از رشد کپک ها تا حد چشمگیری جلوگیری خواهد کرد.
اصل ششم کپک زدن آبلیمو و آبغوره
اکسیژن اصلی ترین عامل کپک زدن آبلیمو وآبغوره است. بعد از اینکه بطری را پر کردید، رویش یک درپوش قرار داده و سپس در آن را کاملا سفت ببندید. با این کار خلا اکسیژن ایجاد شده و از کپ زدن جلوگیری می کند.
اصل هفتم کپک زدن آبلیمو و آبغوره
می دانیم که یکی از مهمترین مواد موجود در چاشنی های ترش، ویتامین سی است. این ویتامین برای سلامتی بسیار حیاتی است. متاسفانه ویتامین سی نسبت به نور و حرارت بسیار حساس است. به همین دلیل است که توصیه می شود آبلیمو و آبغوره را در ظروف تیره رنگ نگهداری کنید. برای گرفتن بهترین نتیجه، و حفظ کیفیت این چاشنی های ترش مزه، بهتر است آن ها را دور از نور و حرارت نگهداری کنید. حالا که همچون گذشته نمی توان آبلیمو و آبغوره را در زیرزمین نگهداری کرد، حداقل می شود آن را در کابینت تاریک بگذارید.
امیدواریم با رعایت این نکات، بتوانید آبلیمو وآبغوره خانگی را برای مدت طولانی تری با همان کیفیت نگهداری کرده و در تمامی فصل ها از این چاشنی های خوشمزه لذت ببرید.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1225417/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیانیه انجمن صنفی مدیران رسانه در پی عروج ملکوتی رئیس جمهور

پیام تسلیت مدیرعامل و نائب رئیس هیات مدیره سازمان سلامت کوثر

عزیز جمهور

من نمیتونم بدون تو زندگی کنم

عکسی از تابوت ابراهیم رئیسی، وزیر خارجه، امام جمعه تبریز و دیگر همراهان رئیس‌جمهور

پیکر امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی کجا تدفین می‌شود؟

موحدی کرمانی رئیس مجلس خبرگان شد

ناگفته‌هایی از محل حادثه بالگرد رئیس‌جمهور

بیانیه مجمع نمایندگان طلاب جانباز حوزه‌های علمیه پیرامون شهادت رئیس جمهور و همراهان

نوجوانی شهید ابراهیم رئیسی که تاکنون ندیده‌اید/ عکس

مشاور پوتین: رییس جمهور اوکراین هدف مشروع ما است

فداکاری پسر برای حفظ عزت پدرش

تصاویر هوایی از تشییع باشکوه پیکر شهدای خدمت در تبریز

مراسم بدرقه شهدای خدمت در تبریز؛ وزیر کشور: رئیس جمهور الگویی برای خدمت بود

دیپلماتِ عقلانیت انقلابی

کاهش قیمت نفت شتاب گرفت

ماجرای تماس آیت‌الله آل‌هاشم بعد از سانحه بالگرد چه بود؟

عطوان: امیرعبداللهیان معمار سیاست خارجی ایران بود

وزیر کشور: امروز رئیس‌جمهور شهید ما و وزیر خارجه همانندحاج قاسم الگویی برای خدمت ساختند

مرکز پایش و تحلیل داده شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی راه‌اندازی شد

مرکز پایش و تحلیل داده شرکت ملی پالایش و پخش فرآوده‌های نفتی راه‌اندازی شد

برگزاری آئین عزاداری شهادت رئیس جمهور و هیات همراه در سمنان

حضور نمایندگان ویژه دکتر قاضی زاده هاشمی در مراسم بدرقۀ شهدای حادثۀ سقوط بالگرد رئیس جمهور و همراهان

عزیز مردم

1000 روز جهاد اقتصادی رئیسی بدون تعطیلی و خستگی‌ناپذیر

مدرسی یزدی: 37 نفر جدیدالورود به خبرگان هستند

حضور مردم تبریز در مراسم تشییع پیکر شهید آیت‌الله رئیسی و همراهانش

اخبار لحظه به لحظه شهادت رئیس‌جمهور و همراهان؛ برگزاری مراسم بدرقه شهدای خدمت در تبریز

پایگاه «الراهب» رژیم صهیونیستی زیر آتش حزب‌الله لبنان

شهادت 5 فلسطینی در یورش اشغالگران به شهر جِنین

بیش از 200 هنرمند شهادت خادمان ملت ایران را تسلیت گفتند

برگزاری جلسات شورای نگهبان با وزارت کشور درباره زمان انتخابات؛ دوره ریاست‌جمهوری جدید چند ساله است؟

جای خالی رئیسی در جلسه سران قوا

سرمقاله شهروند/ جلوه‌های همبستگی در میانه اشک و آه

گزارش نیویورک تایمز از نمایش قدرت ایران در منطقه

شروع یک انقلاب در درمان طاسی سر

آرمان بیانی گرفتار جبر تاریخی «از دست دادن»

ویدئویی درخصوص انتقال پیکرهای مطهر شهید رئیسی و همراهانش از معراج شهدای تبریز

لایحه برنامه هفتم توسعه جهت تامین نظر شورای نگهبان اصلاح شد

طرح اصلاح قانون مجازات اسلحه و دارندگان مهمات غیرمجاز اصلاح شد

آغاز مراسم بدرقه شهدای خدمت در تبریز

رئیس‌جمهور، همچون شهید بهشتی مظلوم بود

سرمقاله مردم سالاری/ دانشگاه می‌تواند عامل اصلی کارآفرینی اجتماعی باشد

سرمقاله قدس/ دلتنگِ جمهور دلداده امام رضا(ع)

سرمقاله اطلاعات/ افسوس و دریغ و امید

یادت می‌افتم نفسم می‌ره

طرح شفافیت قوای سه‌گانه به مجمع تشخیص مصلحت رفت

سرمقاله اعتماد/ وجدان جمعی ایرانی همدلی در بحران ها

سرمقاله دنیای اقتصاد/ نهادگرایی و ثبات سیاسی در فضای تازه

فارن افرز: اسرائیل بعد از 7 ماه در غزه گیر افتاده است

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی